واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس شوراي شهر خمام:احداث بيمارستان شهر خمام ضروري است
رئيس شوراي اسلامي شهر خمام گفت: احداث بيمارستان يكي از ملزومات و ضروريات شهر خمام است.
به گزارش خبرگزاري فارس از خمام، سيدمجتبي حسينينسب شامگاه دوشنبه در جلسه همانديشي پيرامون مسائل و مشكلات اين شهر، مديريت علممحور را يكي از مسايل مورد توجه شوراي دوره چهارم شهر خمام ذكر كرد.
وي اظهار كرد: تمام تلاش ما بر اين است كه طبق فرمايش مقام معظم رهبري با نگاه علمي به مسايل توجه شود و برنامهريزي مدبرانه صورت گيرد كه در آن شتابزدگي نباشد، كندي و كوتاهي صورت نگيرد و ثبات و استمرار سياستها ضروري تلقي شود.
رئيس شوراي اسلامي شهر خمام توسعه را مهمترين مولفه اين نهاد برشمرد و افزود: توسعه واژهاي كوتاه است اما مفهومي وسيع دارد كه ابعاد مختلف فرهنگي، اقتصادي و اجتماعي را در بر ميگيرد و بايد در حد توان به طرف توسعه حركت كنيم.
وي با بيان تاريخچه شكلگيري شوراها، قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران را يكي از مترقيترين قانونهاي اساسي در جهان دانست.
حسينينسب گفت: با توجه به گسترش شهرنشيني بحث تجميع مديريتها يكي از ضرورتهاي كشور است كه بر لزوم اعطاي اختيارات بيشتر به شوراها در ابعاد مختلف دلالت دارد.
وي با بيان اينكه بخش خمام از بسياري شهرهاي گيلان جمعيت شهري بيشتري دارد، ادامه داد: خمام با وجود اينكه از بودجه يك بخش برخوردار است اما مانند يك شهرستان عمل ميكند.
اين مسئول، مسئله ورودي و خروجي شهر و محورهاي مواصلاتي، ترافيك بسيار شديد، لزوم تامين اعتبار براي احداث خيابان 18 متري، مشكل دفع آبهاي سطحي و مشكل تعريض خيابان و آسفالت كوچهها و خيابانها را از عمدهترين مشكلات شهر خمام ذكر كرد.
وي احداث بيمارستان را يكي از ملزومات شهر خمام دانست و افزود: به مسئله توجيه اقتصادي اين بيمارستان پرداخته شده است.
حسينينسب با اشاره به برگزاري نخستين مانور آتشنشاني در شهر خمام، به لزوم تامين سِت نجات اشاره كرد و متذكر شد: جلسات متعددي با گروههاي مختلف از جمله ورزشكاران، كانونهاي فرهنگي و هنرمندان برگزار شده است.
وي تصريح كرد: در سه ماه اخير طرح لايروبي رودخانهها، لولهگذاري بنبست شهيد فاني به طول 50 متر، لولهگذاري بلوار كشاورز خواچكين به طول 50 متر، و ... در خمام انجام شده است.
رئيس شوراي شهر خمام، پيگيريها براي احداث دو ميدان جديد، برگزاري جلسات متعدد براي بررسي و برطرف شدن مشكل ترافيك و ديگر موارد را از فعاليتهاي شوراي شهر خمام برشمرد و گفت: بهزودي اين عملكرد با مردم در ميان گذاشته ميشود.
وي مطالعه، اجرا و نظارت بر اجرا در بحث عمران را مهم خواند و با بيان اينكه مجموعه شوراي شهر خمام مجموعهاي انتقادپذير است، خاطرنشان كرد: قطعاً نقايصي وجود دارد، اما اميدواريم با تلفيق جواني و تجربه گام موثري براي برطرف شدن مشكلات شهر خمام برداشته شود.
امام جماعت آستان مقدس امامزاده حسن خمام نيز در جلسه مذكور با اشاره به برنامههاي انجام شده و در حال اجراي شوراي شهر و شهرداري خمام، گفت: مردم از مسئولان انتظار دارند.
حجتالاسلام محمود قاسميان، با قدرداني از تلاشهاي شوراي شهر سابق، افزود: براي كارهاي بزرگ بايد از كارشناسان استفاده شود.
وي مطرح كردن مشكلات با مردم را مورد تاكيد مسئولان قرار داد و متذكر شد: نبايد اقدامي صورت گيرد كه در آينده مشخص شود اشتباه بوده يا توجيهي براي آن وجود نداشته است و بايد همواره سنجيده و كارشناسي شده گام برداشت.
امام جمعه خمام نيز در نشست مذكور خدمات مسئولان اجرايي شهر را قابل قدرداني دانست و اظهار كرد: بايد به اندازه توان به مشكلات رسيدگي شود زيرا هر خدمتي كه صورت ميگيرد براي خمام بوده و در همين شهر باقي ميماند.
حجتالاسلام عليرضا عاشوري، به ضرورت بهرهگيري و گسترش استفاده از ظواهر ديني و معنوي در سطح شهر خمام و ضرورت پيگيري احداث مصلي اشاره كرد.
وي افزود: در بخش خمام افراد خير وجود دارند كه بايد با اتحاد و همدلي آنها را شناسايي و جنبههاي معنوي شهر را برجستهتر كرد.
فرمانده سپاه ناحيه مقداد شهرستان رشت نيز در جلسه مذكور با بيان اينكه وظيفه همه ما كمك به توسعه شهر خمام است، گفت: خمام پس از چهار سال توسعه پيدا كرده است.
غلامرضا سيمايي با اشاره به اينكه برخي شهرهاي گيلان در كوچكترين حادثه با بحران مواجه ميشوند و زيرساختها ظرفيت مطلوب را ندارند، افزود: مديريت شهري به ويژه در شهرهاي گيلان كار سختي است.
وي كار كردن در شرايط سخت را از ويژگيهاي مردان انقلاب دانست و تصريح كرد: همين ويژگي مردان انقلاب موجب شده تا موفقيتهاي بزرگي كسب شود.
اين مسئول با بيان اينكه بايد از تمام ظرفيتها استفاده كرد، خاطرنشان كرد: اقدامهاي لازم براي برطرف شدن مشكلات شهر در دو بخش كوتاهمدت و بلندمدت تفكيك شود.
وي افزود: جلوگيري از جمعشدن آبهاي سطحي، رفع خرابي آسفالت، توجه به مسايل فرهنگي شهر، زيباسازي نماي ورودي شهر و نصب بنرهاي مناسبتي از جمله مواردي است كه بايد در برنامه كوتاهمدت گنجانده شود.
جليل غياثي عضو شوراي شهر خمام نيز حضور افراد بانفوذ اين بخش در كنار شوراي اسلامي را بهمنظور توسعه و پيشبرد اهداف شهري مهم دانست و بر لزوم استفاده از تجارب آنها تأكيد كرد.
رئيس هيئت امناي آستان مقدس امامزاده حسن خمام نيز در نشست مذكور برطرف شدن مشكلات اين شهر با كمك و همكاري همديگر امكانپذير دانست.
مهرداد مكرمي اظهار كرد: مشكل ترافيك از مسائلي است كه شهروندان با آن مواجه هستند.
وي سرويسهاي بهداشتي شهر را كافي ندانست و افزود: نگهداري از سرويس بهداشتي مسجد جامع خمام هزينه بالايي را متحمل ميشود.
رئيس اداره آموزش و پرورش خمام نيز در جلسه مذكور مدرسه مولوي را معضل اوليه اين اداره دانست و اظهار كرد: در اين مدرسه حدود 280 دانشآموز در سطح ابتدايي در يك ساختمان دو طبقه مخروبه تحصيل ميكنند و خطر بروز حادثه براي آنها وجود دارد.
عباس پيرخندان با بيان اينكه نيمي از دانشآموزان در مدارس تخريبي تحصيل ميكنند، بر لزوم معرفي زمين به سازمان نوسازي مدارس، ضرورت تفكيك دو كانون فرهنگي تربيتي پسرانه و دخترانه تاكيد كرد.
شهردار خمام نيز از برنامههاي آينده اين نهاد خبر داد و گفت: قرارداد با پيمانكار جديد درباره آسفالت امضا ميشود.
عليرضا پورهادي با اشاره به اينكه لكهگيري آسفالت آغاز شده است، متذكر شد: مسئله روكش آسفالت در صورت مساعد شدن وضعيت هوا پيگيري ميشود.
وي با اشاره به احداث سرويس بهداشتي در پشت بازار، از برنامه زيباسازي پل غيرهمسطح ورودي شهر خبر داد.
انتهاي پيام/2300/غ40
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]