واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدير شبكه ملي فرهنگ كشور تأكيد كردضرورت افزايش فعاليتهاي پايدار اقتصادي در ديجيتال
مدير شبكه ملي فرهنگ كشور گفت: توسعه و افزايش فعاليتهاي پايدار در رسانههاي ديجيتال با هدف رونق اقتصادي از مهمترين برنامههاي آينده شبكه ملي فرهنگ است.
به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، عبدالله عبدوس عصر امروز در حاشيه آيين افتتاحيه دومين نمايشگاه رسانههاي ديجيتال استان قزوين در جمع خبرنگاران اظهار داشت: توسعه فعاليتهاي پايدار اقتصادي در رسانههاي ديجيتال از مهمترين برنامههاي آينده شبكه ملي فرهنگ است.
وي افزود: تحقق اين مهم با در نظر گرفتن اوضاع اقتصادي جامعه تعريف شده است تا بتواند نتايج مطلوبي را در رونق اقتصادي مراكز ديجيتال داشته باشد.
مدير شبكه ملي فرهنگ كشور با بيان اينكه دومين نمايشگاه رسانههاي ديجيتال استان قزوين براي نخستين بار با مشاركت خصوصي در كشور برگزار شده است، بيان داشت: اين نمايشگاه با استقبال خوبي در حال برگزاري است كه اميدواريم برپايي نمايشگاه ياد شده الگوي خوبي براي ساير استانها قرار گيرد.
عبدوس، فرهنگسازي فضاي مجازي را از مهمترين اهداف برپايي اين نمايشگاه عنوان كرد و گفت: با برپايي اين نمايشگاه خانوادهها بيشتر با اين فضا آشنا ميشوند و ميتوانند فرزندان را در نحوه درست اين نرمافزار به نحو مطلوبي راهنمايي كنند.
اين مسئول حمايت مادي و معنوي از مراكز ديجيتال، فرهنگسازي در فضاي مجازي، كمك به توليد محتوا و توزيع نرمافزار، راهاندازي مراكز ديجيتال و توجه به اقتصاد رسانههاي ديجيتال و برپايي نمايشگاه را از ديگر برنامههاي شبكه ملي فرهنگ ديجيتال برشمرد.
مدير شبكه ملي فرهنگ كشور اظهار داشت: استان قزوين در رتبهبندي شبكه ملي فرهنگ و تنوع محصولات در مجتمعهاي ديجيتال وضعيت مطلوبي دارد.
فعاليت 300 مركز فرهنگي ديجيتال در كشور
عبدوس با بيان اينكه مراكز فرهنگي ديجيتال به صورت استاني، شهري و خانه فرهنگ است، بيان كرد: 300 مركز در كشور فعال هستند كه در زمينههاي آموزش، توليد نرمافزار و بازي فعاليت ميكنند.
اين مسئول به آسيبهاي فضاي ديجيتال اشاره كرد و گفت: توزيع نرمافزارهاي زير مجموعه شبكه ملي فرهنگ مجوزهاي لازم از فرهنگ و ارشاد اسلامي را دريافت كردند و خانوادهها از سلامت اين نرمافزارها مطمئن باشند و فرزندان به راحتي از آنها استفاده كنند.
مدير شبكه ملي فرهنگ كشور خاطرنشان كرد: شبكه ملي فرهنگ كشور از توليد محتواي غني فرهنگي رسانههاي ديجيتال غافل نيست و در اين راستا اقدامات مطلوبي را انجام ميدهد.
عبدوس خاطرنشان كرد: 20 نفر در مراكز ديجيتال استاني، 10 هزار نفر در مجتمعهاي ديجيتال شهري ثابت و غيرثابت و سه تا پنج نفر در خانههاي فرهنگ مشغول فعاليت هستند.
توليد قصههاي مينودري در قزوين
اين مسئول با اشاره به اينكه استان قزوين در توليد محتواي ديجيتال به خوبي وارد شده است، ابراز داشت: توليد قصههاي مينودري از جمله توليدهاي اين استان است كه طبق برنامه شاخص و استاندارد پخش از مركز ملي فرهنگ بوده است.
مدير شبكه ملي فرهنگ كشور ادامه داد: استان كرمانشاه در انيميشن و سمنان در توليد نرمافزارهاي كاربردي اقدامات شاخصي انجام دادند كه بايد اين ظرفيتها در همه استانها مورد توجه قرار گيرد.
عبدوس با اشاره به اينكه تاكنون حمايتهاي خوبي از مراكز ديجيتال مانند تعيين مكان مناسب و تأمين تجهيزات و اعتبارات صورت گرفته است، اظهار داشت: حمايتهاي معنوي از اين مراكز در دستور كار شبكه ملي فرهنگي در آينده قرار ميگيرد.
كاهش فاصله رقابت بين محصولات داخلي و خارجي ديجيتال
اين مسئول با بيان اينكه فاصله رقابت بين توليد رسانههاي ديجيتال داخلي و خارجي زياد است، عنوان كرد: بايد با اقدامات مناسبتري در راستاي توليد اين حوزه همت مضاعفي كرد تا اين فاصله را كاهش و علاقه مخاطبان را براي خريد محصولات داخلي ارتقا داد.
مدير شبكه ملي فرهنگ كشور يادآور شد: با تبليغ و ايجاد تنوع محصولات داخلي در نمايشگاهها ميتوان خريد اين محصولات را افزايش داد كه تحقق اين مهم از مهمترين سياستهاي جديد شبكه ملي فرهنگ ديجيتال است.
انتهاي پيام/77009/ذ40
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]