تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس رابطه اش را با خدا اصلاح كند، خداوند رابطه او را با مردم اصلاح خواهد نمود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869033456




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مهلت دولت براي اجراي كامل هدفمندي تا پايان سال 94


واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: مهلت دولت براي اجراي كامل هدفمندي تا پايان سال 94
رئيس كميسيون برنامه و بودجه مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر اينكه دولت بايد تكليف اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه ها را در لايحه بودجه 93 مشخص كند گفت: دولت تا پايان برنامه پنجم توسعه فرصت دارد قانون هدفمندي يارانه ها را به طور كامل اجرا كند.

به گزارش آفرينش به نقل ازسايت اطلاع رساني خانه ملت ،غلامرضا مصباحي مقدم درخصوص وضعيت اجراي هدفمندي يارانه ها در سال 93 اظهار داشت: دولت براي ادامه وضع موجود در لايحه بودجه، اعتباراتي را نظر گرفته است اما براي اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه ها در سال 93 قصد ارايه لايحه به مجلس را دارد.نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: ارايه لايحه جداگانه براي اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه ها تغييرات جدي در لايحه بودجه 93 ايجاد مي كند كه اين موجب دغدغه و نگراني نمايندگان است.وي تاكيد كرد: برنامه پنجم توسعه به دولت حكم مي كند كه تا پايان اجراي اين برنامه قانون هدفمندي يارانه ها به طور كامل اجرا شود. اگر دولت بخواهد مدت اجراي قانون هدفمندي يارانه ها را طولاني تر كند بايد لايحه بياورد.

حذف يك دهك از يارانه‌بگيران

اين در حالي است كه ،در جلسه كميسيون برنامه و بودجه مجلس، معاون برنامه‌ريزي رييس‌جمهور حذف دهك اول جامعه از دريافت يارانه نقدي را قطعي دانست.

علي‌محمد احمدي، عضو كميسيون برنامه و بودجه درخصوص لايحه هدفمندي يارانه‌ها اظهاركرد: در اين خصوص اظهارات مختلفي مطرح شد، مبني بر اينكه دولت بايد هدفمندي يارانه‌ها را در لايحه بودجه 93 كل كشور لحاظ كند، در غير اين صورت اين موضوع معنا پيدا نمي‌كند.

به‌گفته اين نماينده مجلس پيشنهاداتي درخصوص حذف دهك‌ها و چگونگي اجراي فازهاي هدفمندي يارانه‌ها مطرح شد. آنچه قطعي شده حذف يك دهك از يارانه‌بگيران است و همچنين پرداخت يارانه نقدي به هيچ‌وجه حذف نخواهد شد و احتمال دارد اين موضوع در كنار پرداخت كالاهاي غيرنقدي به صورت تركيبي در نظر گرفته شود.

وي همچنين درخصوص سناريوهاي مختلف دولت براي افزايش قيمت حامل‌هاي انرژي تصريح كرد: در اين خصوص نيز مجلس نظرات مختلفي دارد. همچنين دولت در اين راستا چند مدل را طراحي كرده كه به بازخوردها و اثرات اجراي آن پرداخته است.

بر اساس اين گزارش تكليف هدفمندي يارانه ها در لايحه بودجه 93 مشخص نشده و اين از انتقادات نمايندگان به دولت است. معاون برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور اعلام كرده پس از تصويب لايحه بودجه در قالب لايحه اي راهكار دولت براي اجراي قانون هدفمندي در سال 93 اعلام خواهد شد. اما نمايندگان معتقدند ارائه اين لايحه به صورت جداگانه بعد از تصويب بودجه مانند اصلاحيه اي بر قانون بودجه است و ساختار كل قانون بودجه را به هم خواهد ريخت.

دوشنبه 25 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آفرينش]
[مشاهده در: www.afarineshdaily.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن