تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس نيّتش خوب باشد، توفيق ياريش خواهد نمود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842331312




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مجازات سنگین برای عامل قتل عام شهرقدس


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
مجازات سنگین برای عامل قتل عام شهرقدس




عامل جنایت شهر قدس که شش‌نفر را کشته و 12نفر را زخمی کرده ‌بود به دوبار قصاص، زندان و پرداخت دیه محکوم شد.





روزنامه شرق: عامل جنایت شهر قدس که شش‌نفر را کشته و 12نفر را زخمی کرده ‌بود به دوبار قصاص، زندان و پرداخت دیه محکوم شد.

 متهم در سال 88 در پی سوءظن به همسر دومش و پسر یکی از همسایه‌هایش اهالی ساختمان را با سلاح ژ-3 به گلوله بست. متهم که چندی پیش در شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد چهارفقره از شش‌قتل را قبول کرد و مدعی شد دو کودکی که در این میان کشته ‌شدند با گلوله او به قتل نرسیده‌اند و اصلا به سمت بچه‌ها آتش‌ نگشوده ‌است.

متهم گفت: همسایه‌ها به من گفته ‌بودند همسر دومم با یکی از اهالی ساختمان رابطه دارد. چندبار هم دیده‌ بودم که همسرم به خانه همسایه می‌رود و تا دیروقت آنجا می‌ماند. پسر همسایه با زنم رابطه داشت او و خانواده‌اش آدم‌های فاسدی بودند و می‌خواستند زن و بچه من را هم به فساد بکشند. من به پدر آن پسر گفتم این کارها را نکند اما گفت به شما ربطی ندارد دختر 14ساله آنها هم فاسد بود و با مردان زیادی رابطه داشت.

 من که دیدم راهی به‌جز دفاع از ناموسم ندارم سلاحی را که از زمان جنگ برایم مانده ‌بود برداشتم و اول زن دومم را کشتم، دخترم هم کنار او بود او گناهی نداشت اما به‌دلیل اینکه ناراحت بودم او را هم کشتم. بعد به خانه همسایه رفتم دختر 14ساله آنها را به قتل رساندم و پسر همسایه را هم زدم اما نفهمیدم نمرده است مادر آنها زن پاکی بود او را نزدم یکی دیگر از اهالی که از دوستان پسر همسایه‌ بود وارد ساختمان شده‌ بود که او را هم کشتم.

متهم ادامه داد: اراذل و اوباش به خانه من حمله کرده ‌بودند. چاره‌ای به‌جز اینکه با آنها درگیر شوم نداشتم. من اختیار خانه‌ام را داشتم و بر فرض که تیراندازی کردم آنها حق نداشتند وارد خانه من شوند البته هشدار دادم که وارد خانه‌ام نشوند آنها توجهی نکردند. من هم آنها را زدم.

متهم درحالی چنین ادعایی را مطرح کرد که تحقیقات نشان داد هیچ ارتباطی میان همسر او و پسر همسایه وجود نداشت. هیات قضات با توجه به رضایت اولیای‌دم چهارنفر از کشته‌شدگان برای متهم حکم دوباره قصاص صادر و او را به جرم قتل فرزندش و تیراندازی و نگهداری سلاح غیرمجاز به حبس محکوم کردند. متهم همچنین به‌دلیل مجروح‌کردن 12نفر به پرداخت دیه محکوم شد. پرونده به‌زودی به دیوانعالی کشور ارسال می‌شود تا نظر نهایی درخصوص این حکم اعلام شود.






تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن