محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843281646
نماينده پارلمان قرقيزستان در گفتوگو با فارس:خطر نفوذ غربيها در آسياي مركزي كمتر از افراط گرايي مذهبي نيست
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نماينده پارلمان قرقيزستان در گفتوگو با فارس:خطر نفوذ غربيها در آسياي مركزي كمتر از افراط گرايي مذهبي نيست
نماينده پارلمان قرقيزستان روند اسلامخواهي در آسياي مركزي را نياز طبيعي مردم منطقه دانست و تأكيد كرد كه اين موضوع جاي نگراني ندارد و بايد از نفوذ غربيها بيم داشت كه به مراتب خطرناكتر از افراط گرايان مذهبي ميباشند.
«تورسونباي باقراولو»، نماينده پارلمان قرقيزستان و رئيس حزب «اركين قرقيزستان» در گفتوگو با خبرنگار فارس در دوشنبه، ديدگاههاي خود در مورد روند اسلامخواهي مردم منطقه، ايجاد مسجد در كاخ مشترك رياست جمهوري و پارلمان قرقيزستان، نقش سازمانهاي غربي و غربگرا در تخريب اعتقادات مردم و پايههاي دولتهاي آسياي مركزي و ساير مسائل مهم حيات سياسي و فرهنگي كشورهاي آسياي مركزي اظهار نظر كرد كه بخش اول آن در زير ميآيد.
فارس: روز جمعه در مسجد كاخ رياست جمهوري و پارلمان قرقيزستان با حضور بيش از 150 نفر از كارمندان اين 2 نهاد شامل مقامات و نمايندگان پارلمان نماز جمعه برگزار شد اين در حالي است كه يكي از رسانههاي كشور شما همزمان با نگراني از گسترش فعاليت جريانهاي افراطي مذهبي، حتي گرايش برخي از مقامات رسمي به اسلام سنتي و ايجاد مسجد در ساختمان رياست جمهوري و پارلمان قرقيزستان را پديده خطرناك ترسيم كرد كه به نوعي اسلامخواهي و تعصب و افراطگرايي مذهبي مرادف هم دانسته ميشود.
باقراولو: بر اساس قانون اساسي قرقيزستان ايجاد احزاب سياسي ديني در كشور ما ممنوع ميباشد، اما از ميان 155 حزب موجود در قرقيزستان فقط حزب «اركين قرقيزستان» است كه در آئين نامه خود احياي ديني مردم را يكي از اهداف محوري خود اعلام كرده است.
بايد قبل از هر چيزي به اين نكته اشاره كنم كه اسلامخواهي مردم را كه يك روند طبيعي و نياز فطري آنها ميباشد با بحث تعصب و افراطگرايي مذهبي يكي دانستن اشتباهي بزرگ است. به عنوان مثال شايد اگر در قرقيزستان و منطقه اسلام ريشههاي تاريخي نميداشت و مردم به دليل حمايتهاي مالي و يا مادي به دين توجه ميكردند، باز هم ميشد اين پديده را به گونهاي ديگر ارزيابي كرد. اما ماهيت روند در حال تقويت شدن را بدون ترديد ميتوان احياي اسلام خواند.
اسلام در اين منطقه بسيار ريشهدار بود و شخصيتهاي برجسته ديني در مسير تاريخ براي امت اسلامي خدمات بزرگي انجام دادهاند اما حدود يك قرن پيش هنگامي كه كمونيستها قدرت را در اختيار گرفتند به مبارزه با دين پرداختند. روسيه تزاري با اسلام مخالفت نشان نميداد ولي نظام جديد كمونيستي كه خدا را نميشناخت اعتقادات ديني ملتها را هدف انتخاب كرد. در نتيجه دانشمندان شخصيتهاي ديني بسيار زيادي ترور شدند.
بازگشت مردم به اسلام به معناي بازپس گرفتن چيزي است كه كمونيستها از آنها صلب كرده بودند. از اين روند نهتنها نبايد نگران بود بلكه بايد خوشحال شد چزا كه به مسير طبيعي خود باز ميگرديم. مسير كمونيسم بيخدايي را كه جلو پاي اين مردم گذاشته بودند، مسير ساختگي بود و در نهايت به جايي نرسيد.
البته هنوز هم طرفداران اين نوع نگاه كمونيستي در كشورهاي ما وجود دارند كه ميخواهند دين همواره در حاشيه قرار داشته باشد. نكته جالب اينجاست كه ما را كه از نياكان مسلمانان خود كاملا آگاهي داريم، ميخواهند از اسلام بترسانند.
چرا بيم دادن مسيحيها از مسيحيت خندهدار به نظر ميرسد ولي مسلمانها را به صورت شبانهروز از اسلام بيم ميدهند؟
و اينكه در كاخ رياست جمهوري و پارلمان، مسجد وجود داشته و تعداد قابل توجهي نماز به جا ميآورند، جاي تعجب نداشته بلكه بايد الگويي براي ساير كشورهاي اسلامي باشد كه نه قانون اساسي بلكه قرآن اصل و مبناي نظامشان را تشكيل ميدهد.
فارس: بعيد به نظر ميرسد كه ابتكار ايجاد مسجد در كاخي كه رياست جمهوري و پارلمان قرقيزستان قرار دارند و اينكه عدهاي از مقامات رسمي بلندپايه در آن نماز ميگذارند، مورد شادماني همسايههاي كشور شما قرار گرفته باشد.
باقراولو: آنها از رفتن مردم عادي به مساجد احساس ناراحتي ميكنند پس طبيعي است كه ايجاد مسجد در ساختمان رياست جمهوري و پارلمان قرقيزستان بههيچ وجه برايشان خوشايند نيست. بنابراين اطلاع وجود اين مسجد و در آن نماز گذاشتن نمايندگان پارلمان و ساير كارمندان 2 نهاد عالي يادشده را از مردم خود پنهان ميدارند.
هنگامي كه نمايندگان پارلمان ايران و تركيه و همچنين شخصيتهاي اجتماعي فلسطين، مالزي و بازرگانان برخي از كشورهاي مسلمان مهمان ما بودند از ديدن اين مسجد اشك در چشمانشان جاري ميشد. برخي ميگفتند كه حتي در كشورهاي آنها هنوز چنين اقدامي صورت نگرفته است بنابراين ما خدا را شاكريم كه چنين افتخاري را نصيب مان كرده است.
اما بدن ترديد بازگشت به اسلام و بهتر است بگوييم بيداري اسلامي روندي است كه ملتهاي منطقه نفع خواهند برد. مديران كشورهاي منطقه بايد بدانند كه در روز جزا سختترين پرسشها از رؤساي جمهور به عنوان پيشوايان ملتها خواهد شد بنابراين به هر ميزاني كه مقامات به خدا و دين خدا نزديكتر شوند، مسئوليتهاي خود را بهتر انجام خواهند داد. بنابراين آنان نيز بايد از اين اقدام بيشكك حمايت كنند. بدون شك حركت آنها در اين مسير مورد حمايت مردمانشان قرار خواهد گرفت. در غير اين صورت شاهد افزايش ميزان ناراحتيهاي مردم در رابطه با انجام فرايض و شعائر دينيشان خواهيم بود. هر قدر مردم خداشناستر شوند به همان اندازه موفقيت، ثبات و امنيت جوامع بيمه ميشود.
ضمنا در مسجد ما در كنار مردان حدود 20 نفر خانم كه كارمند دستگاه رياست جمهوري و پارلمان ميباشند نماز به جا ميآورند. چون مسجد موجود ظرفيت پذيرش بيش از 200 نفر را ندارد.
متأسفانه در كشور ما افراد و نهادهاي متعددي وجود دارند كه براي ايجاد موانع در روند اسلامخواهي مردم پول دريافت ميكنند و همواره به شخصيتهايي كه براي اسلام تلاش ميكنند تهمت ميزنند و توهين و تحقير را روا ميدارند اما اين مسلمانان به طور ثابت قدم مسير خود را ادامه ميدهند.
اين موضوع را براي رسانههاي ديگر نگفتهام ولي براي فارس بيان ميكنم كه در آينده نزديك در كاخ رياست جمهوري و پارلمان قرقيزستان مسجد جديدي افتتاح ميشود كه بزرگتر از مسجد فعلي خواهد بود و مسجد فعلي به خانمها واگذار خواهد شد.
فارس: شما از احيا و بيداري اسلامي و نگرانيهاي داخلي و خارجي از اين روند صحبت ميكنيد، اما اين واقعيت نيز غيرقابل انكار است كه در اين فرايند گروهها و جريانهاي متعدد افراطي نيز به اصطلاح دست به كار شده و به ميزان بسيار بالايي زمينه براي نگرانيهاي كلي از اين روند را فراهم كردهاند. چه بايد كرد تا اين روند در راستاي منافع واقعي مسلمانان و كشورهاي منطقه پيش برود و همزمان فضاي فعاليت و اقدامات مخرب و جريانهاي افراطي محدود شود؟
باقراولو: من اينجا ميخواهم به رهبران كشورهاي منطقه مراجعه كنم چرا كه آنان طبق قانون اساسي و همچنين دستور قرآن مسئوليت جوامعشان را برعهده دارند. مشكل اينجاست كه در كشورهاي آسياي مركزي نهادهاي مربوطه در اصل بين اسلام متعادل و افراطگرايي مذهبي مرز چنداني قائل نيستند. در سيماي هر يك از نمازگزاران افراطگراي بالقوه را سراغ دارند. مسلماني كه نماز ميگذارد و تبعيت از قرآن و سنت پيامبر (ص) ميكند نه تنها براي دولت خطري ندارد بلكه عامل ايجاد جو آرامش در جامعه است كه كمك بسيار بزرگي براي اين دولتها ميباشد.
بنابراين بايد مرز اسلام قرآني را از اسلامي كه برخي از گروهها و جريانات مذهبي ميخواهند معرفي و پياده كنند، تشخيص داد. بنابراين با كساني بايد مبارزه كرد كه دست به اقدامات تروريستي ميزنند و اين را به نام خدا و اسلام ارتباط ميدهند.
با راه انداختن انفجار در مترو، اتوبوس، ساختمانها و حتي مساجد دهها و صدها نفر افراد بيگناه را به قتل ميرسانند كه عملي سنگين است. در قرآن قتل يك نفر به منزله قتل همه مردم دانسته شده پس كسانيكه از راه انتحار خود و انسانهاي عادي را به قتل ميرسانند نه تنها شهيد نيستند بلكه فرداي روز قيامت پاسخ خون آنان را نيز خواهند داد.
از اين نظر بايد حساب تروريستها و افراطگرايان جدا از حساب مردمي باشد كه اسلام ميخواهند، چرا كه هويت آنها در طول قرنها با اين دين پاك شكل گرفته است.
نكته بعدي اينكه كشورهاي ما فقط از ناحيه افراطگرايي مذهبي نيست كه لطمه ميبينند. مواردي وجود دارد كه شايد ظاهري فريبا داشته باشد ولي در اصل خيلي خطرناكتر از افراطگرايي مذهبي است.
به عنوان مثال در روسيه كه يك كشور بزرگ اوراسيايي است تعداد بالاي مسلمانان بهسر ميبرند. رئيس جمهور روسيه فعاليت سازمانهاي غيرانتفاعي را منع كرد كه با پولهاي آمريكا و اروپاي غربي به دنبال تغيير ساختار قدرت در اين كشور بودند.
تظاهرات متعددي كه در آستانه و پس از برگزاري انتخابات رياست جمهوري روسيه صورت گرفته بودند از سوي غرب حمايت كامل مالي ميشدند. «ولاديمير پوتين» جلوي سازمانهاي غيرانتفاعي را گرفت كه با هدايت و حمايتهاي آمريكا و غرب به دنبال راهاندازي انقلاب رنگي در روسيه بودند. وي طي 9 ماه سال جاري ميلادي مانع ورود مبلغ 28 ميليارد دلار به روسيه شد.
چنانچه اين پولها به دست طرفهاي مورد نظر غربيها در روسيه ميرسيدند، اين كشور را گرفتار هرج و مرجهاي سياسي و امنيتي ميكردند. هدف اصلي تبديل روسيه به اصطلاح به فتوكپي غربي است كه اين كار را در مورد قرقيزستان انجام دادند. حالا در كشور ما كنترل اينگونه سازمانها ديگر امكانپذير نيست به اين دليل ما قانون مربوطه را تهيه كرديم كه با مخالفت شديد سازمانهاي غيرانتفاعي و نهادهاي بينالمللي كه از سوي آمريكا و اروپاي غربي سرمايهگذاري ميشوند، روبهرو شد.
به اين منظور است كه بر ضرورت پاسخ گفتن رؤساي جمهور كشورهاي منطقه در برابر سرنوشت ملتهايشان تأكيد ميكنيم. نبايد اجازه دهند تا نهادهاي وابسته به غرب زير پرده دموكراسي و حقوق بشر پنهان شوند و اقداماتي به مراتب بدتر از سازمانهاي تروريستي را انجام بدهند زيرا اينگونه سازمانها تضعيف پايههاي جامعه و دولت را هدف قرار دادهاند.
و ملاحظه بعدي اينكه در آسياي مركزي كه بالاي 80 درصد جمعيت آن را مسلمانان تشكيل ميدهند (در برخي از كشورهاي منطقه تا 98 درصد مسلمانند) نبايد مردم را از اسلام ترساند بلكه بايد از اين عامل براي توسعه كشور و تعامل ميان اقوام استفاده كرد. ترساندن مردم از اسلام هرگز به جايي نخواهد رسيد. ما بايد از فعاليت و جريانهاي غيراسلامي بيم داشته باشيم كه به دنبال خارج كردن مسلمانان از دينشان و پيوستن آنها به جريانهاي بيگانه و باطل خود ميباشند.
اگر آنها نسبت به منطقه ما نيت خير داشته باشند، در زمان شوروي تلاش ميكردند تا ديوار به اصطلاح آهنين شوروي را بشكنند و پيام خود را به اين مردم برسانند. در آن زمان رسانههايي نظير بيبيسي، آزادي و... خاموش بودند ولي با فروپاشي و باز شدن مرزهاي آن همه به اين كشورها سرازير شدند.
ورود آنها جز اشاعه پديدههاي خطرناك و غيراخلاقي و تلاش براي درگير كردن مسلمانان و از اين طريق خطرناك نشان دادن سيماي اسلام، پيام ديگري نداشت. از اين رو، من همواره با ثبت رسمي گروههاي منحرف مسيحي، بودايي و... مخالفت كردهام. آنها راحت وارد قرقيزستان شده و سازمانهاي خود را ثبت نام و شروع به جلب طرفدارا و پيروان خود ميكنند.
ادامه دارد...
انتهاي پيام/خ
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]
صفحات پیشنهادی
نماينده پارلمان لبنان در گفتوگو با فارس:معارضان سوري خواهان جدا كردن سوريه در ژنو ۲ از ايران و مقاومت هستند
نماينده پارلمان لبنان در گفتوگو با فارس معارضان سوري خواهان جدا كردن سوريه در ژنو ۲ از ايران و مقاومت هستند نماينده پارلمان لبنان تاكيد كرد آنچه معارضان سوري در كنفرانس ژنو ۲ در پي تحقق آن هستند جدا كردن سوريه از ايران و محور مقاومت است وليد سكريه نماينده پارلمان لبنان از فرنماينده پارلمان سوريه در گفتوگو با فارس:پرونده سوريه در مسير جديدي قرار گرفته است
نماينده پارلمان سوريه در گفتوگو با فارس پرونده سوريه در مسير جديدي قرار گرفته است نماينده پارلمان سوريه با اشاره به اينكه پرونده سوريه در مسير جديدي قرار گرفته است ابراز اميدواري كرد كه به زودي شاهد حل بحران سوريه باشيم انس الشامي نماينده پارلمان سوريه در گفتوگو با خبرنگاررئيس «حزب نهضت اسلامي تاجيكستان» در گفتوگو با فارس:برگزاري كنفرانس بيداري اسلامي در آسياي مركزي گام مهمي در م
رئيس حزب نهضت اسلامي تاجيكستان در گفتوگو با فارس برگزاري كنفرانس بيداري اسلامي در آسياي مركزي گام مهمي در منطقه به شمار ميرود رئيس حزب نهضت اسلامي تاجيكستان اقدامات چند سال اخير قرقيزستان به خصوص در زمينه برگزاري كنفرانس بينالمللي بيداري اسلامي در آسياي مركزي را گام مهمي دنماينده پارلمان عراق در گفتوگو با فارس:استان الانبار به مأمن و منبع اصلي گروههاي تروريستي تبديل شده است
نماينده پارلمان عراق در گفتوگو با فارس استان الانبار به مأمن و منبع اصلي گروههاي تروريستي تبديل شده است عضو كميسيون امنيت و دفاع پارلمان عراق تاكيد كرد استان الانبار عراق هماكنون به مأمن و منبع اصلي گروههاي تروريستي وابسته به القاعده تبديل شده است قاسم الاعرجي عضو كميسيوندبير كميسيونهاي تخصصي اتاق تعاون در گفتوگو با فارس خبر دادبرگزاري كميسيون مرزنشينان با حضور نماينده وزارت صن
دبير كميسيونهاي تخصصي اتاق تعاون در گفتوگو با فارس خبر دادبرگزاري كميسيون مرزنشينان با حضور نماينده وزارت صنعت و بانك مركزي دبير كميسيونهاي تخصصي اتاق تعاون ايران با اشاره به برگزاري نشست كميسيون مرزنشينان با حضور نماينده وزارت صنعت و بانك مركزي از بررسي لايحه اصلاح قانون تعانماينده مجلس در گفتوگو با فارس:وقف يكي از اصول اساسي نظام حقوقي و اقتصادي اسلام است
نماينده مجلس در گفتوگو با فارس وقف يكي از اصول اساسي نظام حقوقي و اقتصادي اسلام است نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه وقف يكي از اصول نظام حقوقي و اقتصادي اسلام است گفت وقف در طول تاريخ نقش مهمي در حيات جوامع اسلامي ايفا كرده است احمد توكلي در گفتوگو باعضو شوراي فقهي بانك مركزي در گفتوگو با فارس خبر دادتدوين دستورالعمل اوراق خزانه اسلامي با امكان جايگزيني به ج
عضو شوراي فقهي بانك مركزي در گفتوگو با فارس خبر دادتدوين دستورالعمل اوراق خزانه اسلامي با امكان جايگزيني به جاي اوراق مشاركت بانك مركزي عضو شوراي فقهي بانك مركزي با اشاره به ويژگيهاي اوراق خزانه اسلامي و امكان جايزگزيني آن با اوراق مشاركت بانك مركزي گفت دستورالعملهاي اجراييكارشناس علوم ارتباطات در گفتوگو با فارس:ضرورت بازنگري قانون مطبوعات/روزنامهنگاران از كمترين امنيت شغلي برخور
كارشناس علوم ارتباطات در گفتوگو با فارس ضرورت بازنگري قانون مطبوعات روزنامهنگاران از كمترين امنيت شغلي برخوردارند كارشناس علوم ارتباطات با بيان اينكه روزنامهنگاران كشور از كمترين امنيت شغلي برخوردارند گفت در اين باره قانون مطبوعات بيش از هرچيزي مقصر است كه مستلزم بازنگري اسدبير كل بانك مركزي در گفتوگو با فارس خبر دادجايگريني ايران چكها دو سال رمان ميبرد/ عرضه سكه در بانككارگشاي
دبير كل بانك مركزي در گفتوگو با فارس خبر دادجايگريني ايران چكها دو سال رمان ميبرد عرضه سكه در بانككارگشايي سنتي و ناكارآمد است دبير كل بانك مركزي از سهم بيش از 45 درصدي ايرانچكها در اسكناس رايج و نياز به حداقل دو سال زمان براي جايگزيني آنها خبر داد احمدي همچنين سيستم باننماينده تامالاختيار وزير نيرو در مسكن مهر در گفتوگو با فارس:۲،۵ برابر بيشتر از مصوب براي تامين آب و برق مسكن
نماينده تامالاختيار وزير نيرو در مسكن مهر در گفتوگو با فارس ۲ ۵ برابر بيشتر از مصوب براي تامين آب و برق مسكن مهر هزينه شد استانداريها تنها 60 درصد سهم خود را داده اند نماينده تامالاختيار وزير نيرو در مسكن مهر با بيان اينكه در برخي از پرروژههاي مسكن مهر شبكه برق كشيده شده امانماينده ولي فقيه در استان فارس:تفكر فرزند كمتر رهاورد فرهنگ غربي است
نماينده ولي فقيه در استان فارس تفكر فرزند كمتر رهاورد فرهنگ غربي است نماينده ولي فقيه در استان فارس گفت تفكر فرزند كمتر رهاورد فرهنگ غلط غربي است به گزارش خبرگزاري فارس از شيراز آيتالله اسدالله ايماني در خطبههاي نماز جمعه اين هفته شيراز اظهار داشت زندگي غربي بر سبك زندگي ماافضليفرد در گفتوگو با فارس:بانك مركزي واريز بدهي 2 ميليارد و 60 ميليون يورويي بانك زنجاني به وزارت نفت را تا
افضليفرد در گفتوگو با فارس بانك مركزي واريز بدهي 2 ميليارد و 60 ميليون يورويي بانك زنجاني به وزارت نفت را تائيد كرد سخنگوي كميسيون اصل نود مجلس شوراي اسلامي گفت طبق گفته مسئولان بانك مركزي بابك زنجاني بدهي 2 ميليارد و 60 ميليون ي خود را به حساب وزارت نفت واريز كرده است مصطفي امعاون ساماندهي امور جوانان وزارت جوانان در گفتوگو با فارس خبر دادرايزني با بانك مركزي براي افزايش اعتبارات وا
معاون ساماندهي امور جوانان وزارت جوانان در گفتوگو با فارس خبر دادرايزني با بانك مركزي براي افزايش اعتبارات وام ازدواج جوانان معاون ساماندهي امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت تلاش داريم با جلسه و رايزني با بانك مركزي زمينه افزايش اعتبارات براي پرداخت وام ازدواج جوانان را فراهنماينده پارلمان لبنان در گفتوگو با فارس:معارضان سوري خواهان جدا كردن سوريه در ژنو ۲ از ايران و مقاومت هستند
نماينده پارلمان لبنان در گفتوگو با فارس معارضان سوري خواهان جدا كردن سوريه در ژنو ۲ از ايران و مقاومت هستند نماينده پارلمان لبنان تاكيد كرد آنچه معارضان سوري در كنفرانس ژنو ۲ در پي تحقق آن هستند جدا كردن سوريه از ايران و محور مقاومت است وليد سكريه نماينده پارلمان لبنان از فرنماينده پارلمان سوريه در گفتوگو با فارس:پرونده سوريه در مسير جديدي قرار گرفته است
نماينده پارلمان سوريه در گفتوگو با فارس پرونده سوريه در مسير جديدي قرار گرفته است نماينده پارلمان سوريه با اشاره به اينكه پرونده سوريه در مسير جديدي قرار گرفته است ابراز اميدواري كرد كه به زودي شاهد حل بحران سوريه باشيم انس الشامي نماينده پارلمان سوريه در گفتوگو با خبرنگاررئيس «حزب نهضت اسلامي تاجيكستان» در گفتوگو با فارس:برگزاري كنفرانس بيداري اسلامي در آسياي مركزي گام مهمي در م
رئيس حزب نهضت اسلامي تاجيكستان در گفتوگو با فارس برگزاري كنفرانس بيداري اسلامي در آسياي مركزي گام مهمي در منطقه به شمار ميرود رئيس حزب نهضت اسلامي تاجيكستان اقدامات چند سال اخير قرقيزستان به خصوص در زمينه برگزاري كنفرانس بينالمللي بيداري اسلامي در آسياي مركزي را گام مهمي دنماينده پارلمان عراق در گفتوگو با فارس:استان الانبار به مأمن و منبع اصلي گروههاي تروريستي تبديل شده است
نماينده پارلمان عراق در گفتوگو با فارس استان الانبار به مأمن و منبع اصلي گروههاي تروريستي تبديل شده است عضو كميسيون امنيت و دفاع پارلمان عراق تاكيد كرد استان الانبار عراق هماكنون به مأمن و منبع اصلي گروههاي تروريستي وابسته به القاعده تبديل شده است قاسم الاعرجي عضو كميسيون-
گوناگون
پربازدیدترینها