واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: بحراني بودن محور هراز از لحاظ تلفات رانندگي
مديركل حمل و نقل و پايانههاي مازندران گفت: 9 درصد از كشتههاي تصادفات در محور هراز اتفاق افتاده است و در ميان جادههاي كوهستاني، جاده هراز وضعيت بحراني دارد.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساري،نصراللهنژاد پيشازظهر امروز در نشست خبري به مناسبت آغاز هفته حمل و نقل و راهداري افزود هدف ما حفظ جان مردم در استفاده از وسايل حمل و نقل و كاهش تلفات جادهاي است.
نصراللهنژاد افزود: 11 پايانه فعال مسافربري، دو پايانه باربري، 26 مجتمع خدمات رفاهي، 32 شركت حمل كالا و 169 واحد حمل مسافر داريم.
وي با بيان اينكه در هشت ماهه سال گذشته 366 كشته در تصادفات جادهاي داشتيم، گفت: اين رقم با كاهش هشت درصدي در مدت مشابه امسال به 354 نفر رسيد.
اين مسئول با اشاره به اينكه در حوزه راههاي روستايي هرچه آسفالت اين مسيرها بيشتر ميشود تلفات هم افزايش مييابد، تصريح كرد: در هشت ماهه سال گذشته 34 نفر و در مدت مشابه امسال 37 نفر در مسيرهاي روستايي كشته شدند.
وي با بيان اينكه ايمنسازي مدارس در محورها براي كاهش تلفات جادهاي صورت ميگيرد، ادامه داد:تلاش داريم تلفات دانشآموزي را به صفر برسانيم و تاكنون 377 مدرسه حريم راهها ايمنسازي شدهاند.
مديركل حمل و نقل و پايانههاي مازندران با اشاره به فعاليت پنج مركز معاينه فني خودرو در شهرهاي ساري، قائمشهر، گلوگاه، تنكابن و آمل، اظهار داشت: خودروها اگر استانداردهاي لازم را نداشته باشند نميتوانند برگ معاينه فني دريافت كنند.
مديركل حمل و نقل و پايانههاي مازندران درباره محورهاي پرخطر گفت: در محور آمل به محمودآباد در 25 كيلومتر راه، 13 نفر و محور بابلسر به بهنمير در 10 كيلومتر پنج نفر كشته داشتيم كه در هر دو كيلومتر يك نفر كشته محسوب ميشود، يادآور شد: محور ساري به نكا و محور بهشهر به گلوگاه از ديگر محورهاي پرخطر است.
نصرالله نژاد با اشاره به اينكه 9 درصد از كشتهها در محور هراز اتفاق افتاده كه 33 نفر از تلفات هشت ماهه امسال را شامل ميشود، اظهار داشت: محور سوادكوه هشت درصد، نور به نوشهر، بهشهر به گلوگاه و آمل به محمودآباد محورهاي ديگري هستند كه تعداد تلفات زيادي دارند.
وي با بيان اينكه در محور هراز در هفت ماهه امسال پنج ميليون تردد انجام شده، گفت: محور هراز بر اساس ميزان تردد هم بيشترين كشته را داشته است.
مديركل حمل و نقل و پايانههاي مازندران با اشاره به اينكه 45 درصد از كشتهها را راننده وسيله نقليه تشكيل ميدهد، تصريح كرد:عابر پياده 28 درصد و ساير سرنشينان 27 درصد تلفات رانندگي را شامل ميشوند.
وي با بيان اينكه مينيبوس و اتوبوس كمترين تلفات جادهاي را دارند و در حدود نيم درصد و نهايت يك درصد است، اظهار داشت: نوع خودروي مورد استفاده در تصادفات 14 درصد پرايد، 11 درصد ساير سواريها، هشت درصد پژو 405 و پنج درصد پژو 206 بوده است.
مديركل حمل و نقل و پايانههاي مازندران با بيان اينكه بيشترين تلفات عابر پياده در افراد بالاي 60 سال است، افزود: 21 تا 30 سال هم بيشترين تلفات موتور را شامل ميشود و اگر استفادهكنندگان از موتور، كلاه ايمني بر سر داشته باشند تا 75 درصد تلفات تصادفات موتور كاهش مييابد.وي با اشاره به اينكه 67 درصد از تلفات رانندگي در روز اتفاق ميافتد، خاطرنشان كرد: 28 درصد در طول شب و پنج درصد هم در طول روز است و اين تصور كه بيشترين تلفات در شب اتفاق ميافتد، تصور نادرستي است.مديركل حمل و نقل و پايانههاي مازندران خاطرنشان كرد: هرچه سطح سواد افراد افزايش مييابد ميزان كشتهها كمتر است و ردههاي تحصيلي بالاي ديپلم حدود 12 درصد كشتهها را شامل ميشوند./س
انتهاي پيام ///
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]