واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون پژوهش حوزههاي علميه خواهران:47 كرسي آزادانديشي در حوزههاي علميه خواهران تشكيل شد
معاون پژوهش حوزههاي علميه خواهران گفت: در سال گذشته 47 كرسي آزادانديشي در واحدهاي حوزوي منتخب در استانهاي سراسر كشور با محوريت موضوعات قرآني برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از قم، محمود خالقي پيش از ظهر امروز در نشست خبري ضمن تبريك هفته پژوهش گفت: ما معتقد هستيم هدف از پژوهش و تحقيق اين است كه انسانها به اين نتيجه برسند كه جهان بر اساس حق اداره ميشود و اميدوارم كه اين هدف در لابهلاي برنامههاي اجرايي گم نشود.
وي با بيان اينكه حوزه علميه خواهران يكي از معدود مجموعههايي است كه در سطح 2، پاياننامه دارد، گفت: تاكنون در حوزه علميه خواهران 18 هزار و 243 تحقيق پاياني مصوب در سطح 2 داشتهايم و در سطح سه نيز 394 نفر از پاياننامه خود دفاع كردهاند.
معاون پژوهش حوزههاي علميه خواهران با اشاره به موضوعات مورد تحقيق در اين پاياننامهها عنوان كرد: در سطح 2 بيشترين موضوع پاياننامهها مربوط به قرآن و حديث، مسائل اجتماعي و اخلاق بوده و در سطح سه نيز بيشتر به تفسير، سيره معصومين و مسائل فقهي و حقوقي پرداخته شده است.
وي با اشاره به سفر مقام معظم رهبري به قم در سال 89 عنوان كرد: رهبري در سال 89 تربيت هزاران پژوهشگر را از وظايف حوزه خواهران عنوان كردند و از آن سال فعاليتها در اين زمينه به طور جديتر دنبال شد.
خالقي با بيان اينكه سال 90 را با عنوان هر طلبه يك پژوهشگر معرفي كرديم، تصريح كرد: اگر هر طلبهاي ميخواهد مبلغ يا مدرس شود بايد كار پژوهشي را به خوبي انجام دهد.
وي با اشاره به اينكه براي خواهران موثرترين كار در زمينه تبليغ پژوهش است، گفت: در پژوهش مديريت زمان و مكان در اختيار پژوهشگر است بنابراين پژوهش عرصه كارآمدتري براي خواهران با توجه به كارهاي روزمره زندگي است.
معاون پژوهش حوزههاي علميه خواهران با بيان اينكه سال گذشته سال گسترش فرهنگ پژوهشي معرفي شده بود، عنوان كرد: براي امسال عنوان پژوهشگري نوين انتخاب شده است.
وي با اشاره به اينكه معاونت پژوهش براي هموار ساختن مسير آزادانديشي در سال 91 برنامه فراگير «آيين آغاز نهضت آزادانديشي در حوزههاي علميه خواهران» را اجرا كرد، گفت: سال گذشته 47 كرسي آزادانديشي در واحدهاي حوزوي منتخب در استانهاي سراسر كشور با محوريت موضوعات قرآني برگزار شد.
خالقي افزود: اگر چه هدف اصلي از برگزاري مرحله اول راهاندازي اين كرسيها بود اما نتايج بسيار خوبي داشت و شاهد شور و نشاط طلبهها در اين عرصه بوديم.
وي عنوان كرد: براي سالجاري تعدادي كرسي را پيشنهاد دادهايم كه مديريت و تصديگري آنها امسال با خود مدارس و استانها خواهد بود.
معاون پژوهش حوزههاي علميه خواهران با اشاره به اينكه ششمين دوره جشنواره حلي در حال برگزاري است، ادامه داد: سه هزار و 700 نفر در ششمين دوره شركت كردهاند كه رشد 32 درصدي را نسبت به سال گذشته در ارتباط با مشاركت خواهران طلبه شاهد هستيم.
وي با اشاره به برگزاري دوازدهمين دوره جشنواره پژوهشي بانوي كرامت عنوان كرد: جشنواره پژوهشي كرامت براي خواهراني است كه از نظر سني يا عرضه آثار نميتوانند در جشنواره حلي شركت كنند و امسال 2 هزار و 230 نفر در اين جشنواره حضور پيدا كردهاند كه اين رقم نسبت به سال گذشته 33 درصد رشد داشته است.
انتهاي پيام/2258/م30
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]