واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: مديرعامل پايانهها و حمل و نقل جادهاي هرمزگان: 9 ميليون تن كالا از مبادي هرمزگان جابجا شد
مديرعامل پايانهها و حمل و نقل جادهاي هرمزگان گفت: سال گذشته بالغ بر ۲۰ ميليون تن كالا از مبادي استان به ساير نقاط كشور حمل شده است. مديرعامل پايانهها و حمل و نقل جادهاي هرمزگان: 9 ميليون تن كالا از مبادي هرمزگان جابجا شد
مديرعامل پايانهها و حمل و نقل جادهاي هرمزگان گفت: سال گذشته بالغ بر ۲۰ ميليون تن كالا از مبادي استان به ساير نقاط كشور حمل شده است.
به گزارش خبرنگار ايلنا، كوروش جهانبخش كه به مناسبت ۲۶ آذر روز حمل و نقل و رانندگان سخن ميگفت، افزود: با جابجائي اين مقدار كالا شاهد رشد ۲/۲ درصدي نسبت به سال ماقبل هستيم.
وي اضافه كرد: در شش ماه نخست سال ۹۲ بالغ بر ۹ ميليون تن كالا از مبادي استان به ساير نقاط كشور صادر شده است. مديرعامل پايانهها و حمل و نقل هرمزگان يادآور شد: اين ميزان نشان دهنده رشدي ۹/۴ درصدي نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته است. جهانبخش با اشاره به جايگاه منحصر به فرد حمل و نقل جادهاي در اقتصاد ملي، گفت: يك ميليون و ۴۴۲ هزار و ۷۸۳ نفر نيز در طول سال گذشته توسط ناوگان مسافربري جادهاي جابجا شدهاند.
وي در ادامه افزود: در شش ماه گذشته نيز ۵۵۱ هزار نفر هم توسط ناوگان عمومي مسافربري در استان جابجا شدهاند. جهانبخش با بيان اين موضوع كه هرمزگان استاني ترانزيتي محسوب ميشود، يادآور شد: ۳ ميليون و پانصد هزار تناژ كالاهاي ترانزيتي سال گذشته بود كه از استان هرمزگان عبور كرد.
مديرعامل پايانهها و حمل و نقل جادهاي هرمزگان امنيت جادهاي مواصلاتي را مهترين دغدغه اين سازمان ذكر كرد و گفت: با توجه به حجم عظيم مبادلات كالا در بنادر و شهرهاي استان مديريت هوشمند ترافيك و كنترل آمد و شد خودروهاي سبك و سنگين در جادهها و نقاط پر ترافيك و صعب العبور راهكاري مناسب تلقي ميشود.
جهانبخش با اشاره به كنترل جاده توسط ابزار ITS و نصب آن در نقاط مختلف جادهاي كشور گفت: اطلاع موثق از دادههاي ترافيكي و ارسال اين اطلاعات توسط شبكه فيبرنوري و مخابرات و انتقال آن در مركز و تجزيه و آناليز آن نقش مهمي در كنترل ترافيك جادهاي دارد.
وي با اشاره به اين موضوع كه وضعيت آمد و شد در محورها و علت وجود ترافيك و ازدحام خودروها در اين مركز كنترل ميشود، گفت: با نصب ۱۰ دستگاه دوربين در امتداد جادههاي مواصلاتي كنترل ۲۶ محور و گلوگاه در هرمزگان ميسر ميشود.
وي از نصب دستگاه دوربين مديريت ترافيك هوشمند و كنترل سرعت خبر داد و گفت: اين دوربينهاي نسل جديد قابليت پلاك خواني و ثبت سرعت غيرمجاز را هم زمان دارا هستند و به صورت پايلوت در استان نصب شده است.
وي با بيان اين موضوع كه نصب اين ابزار تاثير رواني خوبي در كاهش سرعت و تلفات احتمالي دارد، گفت: ۴ دستگاه از اين دوربينها در محور بندرعباس ـ ميناب و ۴ دستگاه ديگر نيز در محور بندرعباس ـ سيرجان نصب شده است.
مديرعامل پايانهها و حمل و نقل جادهاي هرمزگان متذكر شد: در حال حاضر ۲۸ دستگاه دوربينهاي هوشمند كنترل تخلف در جادههاي مواصلاتي استان نصب است. جهانبخش توسعه سرويسهاي (VIP) در مسيرهاي مواصلاتي را رويكرد پايانهها در خدمات دهي مناسب به مسافران عنوان كرد و گفت: رتبه بندي شركتهاي حمل ونقل مسافري بر مبناي خدمات دهي از جمله اقدامات سازمان است.
وي ايمن سازي مدارس حاشيه جادهها را يكي از اقدامات مهم پايانهها و حمل و نقل جادهاي استان دانست و افزود: ايمن سازي مدارس حاشيه راهها با دو رويكرد آموزشي و ايمن سازي فيزيكي انجام ميشود. مديرعامل پايانهها و حمل و نقل جادهاي هرمزگان با اشاره به آسيب پذيري دانش آموزان و تلفات و زيانهاي جاني آنان گفت: سال گذشته با توجه به رويكردهاي اين بخش ۱۵ مدرسه ايمن سازي فيزيكي و ۱۶ مدرسه هم ايمن سازي آموزشي شده است.
جهانبخش نصب كاهندههاي سرعت در محدوده راههاي منتهي به مدارس حاشيه جادهها را يكي از راههاي كاهش زيانهاي احتمالي جاني دانست.
وي در ادامه اظهار داشت: مراكز خدمات رفاهي بين جادهاي در سنوات گذشته از رشد خوبي در استان برخوردار بوده است. اين مقام مسوول با اشاره به بهره برداري از ۱۷ مجتمع رفاهي بين جادهاي گفت: ۱۹ مجتمع رفاهي جديد نيز با پيشرفت فيزيكي مناسب در حال ساخت است.
جهانبخش در ادامه گفت: سه مجتمع رفاهي بين جادهاي جديد هم تا آخر امسال به بهره برداري ميرسد. وي با بيان اين موضوع كه توسعه شهركهاي حمل و نقل سبب گسترش زيرساختهاي حمل و نقلي و توسعه متوازن و همگون ميشود، گفت: شهرك حمل و نقل با سرمايه گذاري صد درصدي بخش خصوصي اجرا و فاز يك آن در سال ۹۳ به بهره برداري ميرسد.
جهانبخش با اشاره به موقعيت ويژه استان در كريدور شمال - جنوب و منطقه استراتژيك خليج فارس، از راه اندازي شهرك ترانزيتي خبر داد و گفت: در حال حاضرجذب سرمايه گذار انجام و در مرحله موافقت اصولي و تملك زمين براي استقرار است.
وي ساماندهي شبكههاي حمل و نقل روستائي استان را يكي ديگر از اقدامات اخير سازمان متبوعهاش عنوان كرد و گفت: ايمن سازي راههاي روستائي به نحو چشمگيري از تلفات جادهاي در محورهاي مذكور خواهد كاست. جهانبخش در ادامه گفت: ۵۲ فقره تخلف در حوزه بار و مسافر اعلام شده است كه مجوز فعاليت مختلف ان ابطال و لغو شده است.
وي با اشاره به كان لم يكن ماندن پروژه احداث ترمينال بزرگ مسافربري بندرعباس واقع در بلوار پيامبر اعظم گفت: ايجاد پايانههاي مسافربري بين شهري به عهده شهرداري هاست و جهت تسريع و نقش راهبردي كه حمل و نقل در پروژه داشت، مشاركت انجام شد. جهانبخش با بيان اين موضوع كهشان مردم بندرعباس ايجاب ميكند كه پايانهاي مسافربري درخورشان ساخته شود، گفت: اتخاذ ساز و كار مناسب در به اتمام رساندن پروژه به عهده شهرداري بندرعباس است.
اين مقام مسوول تعداد مراكز معاينه فني خودروها در استان را كافي ندانست و گفت: با توجه به حجم تردد در منطقه شرق استان ميطلبد با مشاركت بخش خصوصي مراكز معاينه فني خودروهاي سبك و سنگين احداث شود.
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]