تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):سخن طیب و پاکیزه را از هر که گفت بگیرید،‌ اگر چه او خود،‌ بدان عمل ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804727465




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هر قصه‌گو روايت خاص خود را از قصه دارد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: هر قصه‌گو روايت خاص خود را از قصه دارد
يك نويسنده كودك و نوجوان قصه‌گويي در جمع را موثرتر دانست و افزود: قصه گفتن براي جمع، بهتر و جذاب‌تر از قصه‌گويي براي يك نفر است و مهدكودك‌ها و كتابخانه‌هاي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان مي‌توانند اين فضا را در اختيار بچه‌ها بگذارند.

حسين فتاحي، نويسنده كودكان و نوجوانان در گفتگو با خبرنگار مهر به اين‌كه قصه‌ها همواره مخاطب خاص خود را دارند، اشاره و بيان كرد: هر قالبي، ظرفيت و جايگاه خاص خود را دارد و نمي‌توان گفت، با ورود ماهواره و اينترنت، قصه مخاطب خود را از دست داده است. بشر تنوع‌طلب است و به انواع سرگرمي‌ها نياز دارد.

او با اشاره به ضرورت نو شدن قصه‌ها گفت: به‌روز شدن، ويژگي ادبيات شفاهي است كه قصه هم بخشي از آن به‌شمار مي‌رود. قصه‌هاي امروز بايد از زبان مخاطب امروز بهره ببرند و فضا و شيوه اجرايي‌شان امروزي باشد. اگر روزگاري به شيوه نقالي و پرده‌خواني، قصه‌گويي مي‌كرديم، امروز مي‌توانيم از قالب‌هاي جديدتر چون كتاب و فيلم و پويانمايي استفاده كنيم.

فتاحي به اين‌كه پدر و مادرها، قصه‌گويي نمي‌دانند، اشاره و بيان كرد: مادر و پدرها، قصه‌گويي نمي‌دانند و بايد نهادها و سازمان‌هاي فرهنگي به آموزش قصه‌گويي بپردازند. چه اشكالي دارد مربيان، پدر و مادرها با قصه‌گويي آشنا شوند و آموزش و پرورش، شهرداري‌ها، كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان، قصه‌گويي را آموزش دهند؟

نويسنده مجموعه «پيامبران» ادامه داد: اگر سيستم توزيع كتاب اصلاح شود، حتي شرايط قصه‌گويي هم بهتر مي‌شود. ما 20 ميليون مخاطب كودك و نوجوان داريم و تيراژ كتاب‌هايمان بين 2 تا 5 هزار نسخه است؛ علت اصلي شمارگان كتاب را نبايد در سرانه پايين مطالعه جستجو كرد، بلكه به جاي آن بايد درماني براي درد كهنه توزيع در نظر گرفت و شيوه توزيع را به‌روز كرد.

فتاحي توزيع مناسب كتاب را يكي از راه‌هاي گسترش قصه‌گويي دانست و افزود: ما حتي به يك درصد از مخاطبان خود هم كتاب نمي‌رسانيم. 30 استان داريم و اگر در هر استان، 500 نفر كتاب خريداري كنند و بخوانند، سرانه كتابخواني در كشورمان بالا مي‌رود و بر شمارگان كتاب افزوده مي‌شود.

اين نويسنده كودك و نوجوان به پروسه‌اي كه يك قصه‌گو بايد پشت سر بگذارد تا يك متن نوشتاري را به قصه‌اي براي گفتن تبديل كند، اشاره كرد و افزود: ما مي‌توانيم متني را براي قصه‌گويي آماده كنيم و در اختيار قصه‌گو بگذاريم. قصه‌گويان مي‌توانند از قصه‌هايي كه نوشته و منتشر شده‌اند، استفاده كنند، اما همه قصه‌گوها متن نوشته شده را با لحن و زاويه ديد خود هماهنگ مي‌كنند؛ به عبارتي هر قصه‌گو روايت خاص خود از يك قصه را دارد.

فتاحي قصه‌گويي در جمع را موثرتر دانست و افزود: قصه گفتن براي جمع، بهتر و جذاب‌تر از قصه‌گويي براي يك نفر است. از اين‌رو مهدكودك‌ها و كتابخانه‌هاي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان مي‌توانند اين فضا را در اختيار بچه‌ها بگذارند. از سوي ديگر وجود جشنواره‌هايي چون جشنواره قصه‌گويي كانون خيلي خوب است، اما نمي‌دانم چرا پيشرفت نمي‌كند. چه اشكالي دارد كانون، همان‌طور كه مربي استخدام مي‌كند قصه‌گو هم استخدام كند؟

كد خبر: 2196163

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۵ - ۰۸:۰۲

دوشنبه 25 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن