واضح آرشیو وب فارسی:ايران ورزشی: جلالي و استفاده همزمان از نصرتي، اسدي و طالبي آقامعلم نه آقـاي مديـر!
امير اسدي
انتقاد از مجيد جلالي ادامه دارد اما او كار خودش را انجام ميدهد. توجهي به انتقادها نميكند، شايد هم دليلي موجه براي اين بيتوجهي خود دارد.
بارها نوشتهايم و باز هم مينويسيم كه جلالي علاقه دارد تا از سه مدافع مطرح تيمش بهصورت همزمان استفاده كند. ابتداي فصل اينگونه نبود اما حالا چند هفتهاي است كه مجيد جلالي هر تغييري در تركيب خود بهوجود ميآورد تا هم طالبي را بازي بدهد و هم نصرتي را. جاي مرتضي اسدي كه در تركيب اصلي تراكتورسازي، با توجه به ميزان آمادگي و درخشش در چند سال اخير محفوظ است.
مجيد جلالي علاقهاي ندارد تا محمد نصرتي را روي نيمكت بنشاند! او حتي وقتي تيمش، پرسپوليس را يك-صفر شكست ميدهد براي بازي بعد دست به تغيير ارنج تيم برنده ميزند. اين تغيير هم تنها مربوط ميشود به ورود محمد نصرتي به تركيب اصلي و انتقال مرتضي اسدي به پست هافبك چپ!
براي بازي مقابل ذوبآهن، هر سه مدافع تراكتورسازي حضور داشتند. باز هم قرعه به نام مرتضي اسدي افتاد كه در يك پست غيرتخصصي ديگر بازي كند. نصرتي و طالبي در قلب خط دفاع قرار گرفتند و اين اسدي بود كه مجبور شد اين در پست هافبك مياني و پليميكر بازي كند.
مرتضي اسدي، كمي جلوتر از مهدي كياني- درست ميخوانيد كمي جلوتر از مهدي كياني، به بازي گرفته شد تا وظيفه موقعيتسازي براي مهاجماني چون كريم انصاريفرد و جواد كاظميان را انجام دهد. فرشاد احمدزاده هم هافبك چپ بود و مهدي كريميان هافبك راست.
تغيير در پست مرتضي اسدي تنها به دليل استفاده همزمان از او، نصرتي و فرشيد طالبي انجام ميگيرد. مجيد جلالي اين قدرت را ندارد كه يكي از آنها را روي نيمكت بنشاند تا دوتاي ديگر در قلب خط دفاع بازي كنند. اين يك مشكل بزرگ براي مردي است كه به تبريز رفته تا تراكتورسازي را قهرمان ليگ برتر كند.
اما يك نكته جالب ديگر. بازي تراكتورسازي- ذوبآهن با نتيجه يك يك دنبال ميشد كه مجيد جلالي تعويض هجومي انجام داد. تراكتورسازي گل ميخواست و بايد با مهرههاي هجومي بيشتري به سمت دروازه ذوبآهن حمله ميكرد. به همين دليل علي كريمي وارد زمين شد و البته جاي محمدحسين مهرآزما را گرفت. مهرآزما كه در سمت راست، يك مدافع نفوذي بود جاي خود را به علي كريمي داد.
اشتباه نكنيد، كريمي در سمت راست خط دفاع بازي نكرد بلكه اين محمد نصرتي بود كه به اين منطقه از زمين منتقل شد تا مرتضي اسدي يك خط عقب بيايد و كنار طالبي، در قلب خط دفاعي بازي كند. تمام اين تغييرات انجام شد تا يكي از مدافعان از زمين بيرون نرود. وقتي تراكتورسازي گل ميخواست، مهرآزما به عنوان يك مدافع راست نفوذي بيشتر از محمد نصرتي به كار جلالي ميآمد اما مشخص نشد چرا يكي از مدافعان تعويض نشد تا مهرآزما در زمين بماند و به نفوذهايش ادامه دهد؟
شايد توجيه جلالي براي انتقال نصرتي به سمت راست خط دفاعي نفوذهاي مرتضي تبريزي از سمت چپ ذوبآهن بود اما مهرآزما هم جز يك مورد نشان داد براي مقابله با او ميتواند مهره موثري باشد و مغلوب هافبك چپ جوان ذوبآهن نشود.
از مديريت مجيد جلالي بارها ايراد گرفتهايم و حالا هم ميگيريم. او نه داخل خانه و نه خارج از خانه علاقهاي به نيمكتنشين كردن مدافعان خود، بهخصوص محمد نصرتي ندارد. وقتي تيم ميبرد به تركيب تيم برنده دست ميزند. تنها به اين دليل كه نصرتي از تركيب دور نماند. وقتي هم ميخواهد ارنج تيم را اعلام كند، اسدي را به انواع و اقسام پستها ميفرستد تا نصرتي و طالبي در تركيب اصلي بازي كنند. اين مماشات جلالي با نصرتي يا طالبي براي تراكتورسازي گران تمام ميشود.
اينكه آنها همزمان در زمين حاضر شوند يك بايد نيست. ميتواند باشد و ميتواند هم نباشد. مثلا در بازيهاي خارج از خانه ميتواند به سود تراكتورسازي باشد اما داخل خانه نه.
جلالي بايد اين داستان را مديريت كند. دل خود را به دريا بزند و يكي از مدافعان اصلياش را به روي نيمكت انتقال دهد. شايد اگر اين كار را انجام دهد حس رقابت به وجود بيايد و در نهايت تراكتورسازي سود كند. البته كه بعيد است جلالي اين كار را انجام دهد چون مديريتش ضعيفتر از برخي ديگر از مربيان ليگ برتري است!
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايران ورزشی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]