واضح آرشیو وب فارسی:ابتکار: رئيس سازمان اوقاف عنوان كرد؛ رسانهها شيريني وقف را به ذائقه مردم بچشانند
پريناز پوره - رئيس سازمان اوقاف و امور خيريه با اشاره به نقش رسانهها در تبيين خدمات و بركات وقف گفت: يكي از آثار و بركات همايش وقف و رسانه، بايد آگاهي بخشي به مردم و چشاندن شيريني اين سنت حسنه به كام مردم باشد.
حجت الاسلام والمسلمين علي محمدي نماينده ولي فقيه در سازمان اوقاف، در نشست دبيرخانه دائمي همايش وقف و رسانه اظهار داشت: ما بايد ببينيم كه نگاه مردم به وقف چيست و برگزاري همايش وقف و رسانه در اين زمينه چگونه ميتواند نگاه مردم را به موضوع وقف تبيين و تنظيم كند.وي اهميت رسانههاي مكتوب و كتاب را مورد تأكيد قرار داد و افزود: بايد بررسي كرد چند كار علمي و مقاله ماندگار در مورد وقف نوشته شده است؟ و اين موضوع بايد جمع بندي و ارائه شده و در جهت تقويت اين امر تلاش شود.
حجت الاسلام محمدي خاطرنشان كرد: بايد از ظرفيتهاي موجود در كشور براي تبيين و تعريف جايگاه وقف به نحو احسن استفاده شود.وي اظهار داشت: بهره گيري از ظرفيت حوزههاي علميه، دانشگاه ها، روابط عموميها و هياتهاي مذهبي ميتواند به عنوان رسانههاي فراگير مورد استفاده قرار گيرد.
نماينده ولي فقيه در سازمان اوقاف بر بهره گيري از ظرفيت گروههاي مرجع مثل وعاظ و خطبا، ورزشكاران، هنرمندان و... براي تبيين اهداف وقف تأكيد كرد.وي گفت: بايد قلمرو رسانه را شناسايي و وقف را در همه عرصهها مورد توجه قرار داد. قلمرو تبليغ ميتواند كانون كوچك خانواده و يا كانونهاي بزرگ اجتماعي مانند بسيج و... باشد كه ميتوان براي هر يك برنامه ريزي خاص رسانه اي داشت.
رئيس سازمان اوقاف و امور خيريه با خطاب قراردادن اصحاب رسانه براي تبيين جايگاه وقف در كشور عنوان كرد: رسانهها بايد افكار عمومي مردم را در مورد وقف تبيين و با برنامه ريزي و هدف گذاري، ابهامات را از اذهان عمومي برطرف كنند.وي خواستار تبيين دستاوردهاي چند ساله سازمان اوقاف در زمينه برگزاري همايش وقف و رسانه شد و افزود: هنر ما بايد تبيين فرهنگ وقف از زبان ديگران باشد و نظر مردم را در مورد اقدامات سازمان بايد جويا شويم.
رئيس سازمان اوقاف و امور خيريه متذكر شد: ما ميخواهيم فرهنگ وقف در جامعه رونق پيدا كند و احيانا نگاه منفي به وقف از بين برود. محمدي گفت: بايد شيريني وقف به كام و ذائقه مردم چشانده شود چرا كه اين حكم الهي بوده و اين يكي از خواستههايي است كه همايشهاي تخصصي بايد به اين موضوع بپردازند.وي بكارگيري شيوههاي جديد تبليغ وقف و جذابيت اطلاع رساني را براي مردم خواستار شد و اضافه كرد: بايد شيوه و راهكاري براي ارائه جذابيت وقف و موقوفات قرار داد.
حجت الاسلام محمدي عنوان كرد: حضور با برنامه و هدفمند ميتواند به عنوان نكات كليدي در ارائه شيوههاي جذاب وقف موثر باشد.وي ارتباط با ساير دستگاههاي دولتي را براي تبيين امر وقف مورد تأكيد قرار داد: بايد جايگاه و شأن موقوفات براي مردم تبيين شود.
رئيس سازمان اوقاف از عدم معرفي جايگاه برخي از مراكز پزشكي، مذهبي و اجتماعي اوقافي در كشور انتقاد كرد و گفت: در تهران حدود 10 هزار موقوفه وجود دارد كه متأسفانه داراي تابلو ومشخصات واقف نيست.وي خواستار تبيين موقوفات از طريق ارائه مشخصات آنها به وسيله تابلو و بيلبرد در سطح كشور شد و گفت: بايد مردم اماكن موقوفه را به خوبي مشاهده كنند نه اينكه اين طور اماكن مكتوم بماند.وي گفت: بايد اين موضوع تبيين شود كه موقوفات براي ارائه خدمات به مردم مورد استفاده قرار ميگيرد.محمدي با تبيين برخي از نيات واقفين گفت: بايد در مورد هر نيت و اطلاع رساني صحيح و به موقع شود، تا مردم به اين صدقه جاريه تشويق شوند.
حجت الاسلام محمدي، نظرسنجي از مردم در موقعيتهاي زماني مختلف را به عنوان يك راهكار تبيين نقاط قوت و ضعف سازمان اوقاف دانست و گفت: در بحث رسانه، اين انتظار وجود دارد كه اين خواستهها مطرح و عنوان شودوي استمرار طرح موضوع وقف در رسانههاي جمعي را خواستار شد و گفت: بايد در طول سال با برنامه ريزي مناسب به صورت مستمر براي تبليغ و مطرح كردن فرهنگ وقف حركت كرد.محمدي در پايان افزود:موضوع ترويج وقف زماني موفق خواهد بود كه بصورت مستمر و با برنامه ريزي در رسانه حضور داشته باشد.
ارسال نظر
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ابتکار]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]