واضح آرشیو وب فارسی:مهر: نيروگاه اتمي بوشهر از ايمنترين نيروگاههاي دنيا است/ اولويت نيروهاي بومي براي جذب در نيروگاه
بوشهر - خبرگزاري مهر: معاون فني و مهندسي نيروگاه اتمي بوشهر گفت: نيروگاه اتمي بوشهر از ايمنترين نيروگاههاي دنيا است.
به گزارش خبرنگار مهر، محمد ديلمي عصر يكشنبه در آيين نكوداشت هفته پژوهش در دانشگاه خليج فارس بوشهر اظهار داشت: استفاده از نيروهاي بومي را به عنوان يك اولويت براي بهكارگيري نيروها در نظر داريم و سهميهاي مخصوص براي نيروهاي بومي در نظر گرفته ميشود.
وي با اشاره به چگونگي گرفتن نيروي انساني براي نيروگاه، خاطرنشان ساخت: سه برابر ظرفيت مورد نياز از طريق آزمون كتبي انتخاب ميشوند و پس از انجام مصاحبه تخصصي و آزمون روانشاسي، آزمونهاي ويژه هر بخش نيز برگزار مي شود و پس از پذيرش نهايي، آموزشهاي لازم براي نيروها ارائه ميشود.
ديلمي با بيان اينكه از ظرفيت دانشگاه خليج براي تامين نيرهاي مورد نياز اين نيروگاه ميتوان بهره برد، افزود: 10 پروژه را براي همكاري با دانشگاه خليج فارس پيشنهاد كرديم كه چهار پروژه توافق شده كه اميدواريم سرآغازي براي همكاري هاي نيروگاه اتمي بوشهر با دانشگاه هاي استان و كشور باشد.
توليد يك ميليارد و 832 مگاوات ساعت برق در نيروگاه بوشهر
معاون فني و مهندسي نيروگاه اتمي بوشهر در ادامه با بيان اينكه يك ميليارد و 832 مگاوات ساعت برق از زمان بهره برداري صنعتي نيروگاه اتمي بوشهر تاكنون توليد شده است، بيان داشت: نيروگاه در اكثر مواقع با حداكثر قدرت يعني 100 درصد كار كرده است.
وي از نيروگاه اتمي بوشهر به عنوان يكي از ايمنترين نيروگاههاي دنيا ياد كرد و گفت: اين نيروگاه داراي چهار كانال سامانه ايمني است و همه آزمايشهاي مختلف مرحله راه اندازي و پس از آن را با موفقيت پشت سر گذاشته است.
ديلمي تصريح كرد: نيروگاه براي انجام تعويض سوخت حدود يك ماه و نيم ديگر به مرحله تعميرات نيمه اساسي وارد ميشود كه در اين عمليات يك سوم سوخت از قلب نيروگاه خارج مي شود
افزايش 30 درصدي اعضاي هيئت علمي دانشگاه خليج فارس بوشهر
رئيس دانشگاه خليج فارس بوشهر نيز در اين آئين بر لزوم ايجاد ارتباط مناسب بين صنعت و دانشگاه تاكيد كرد و اظهار داشت: دانشگاهها و مراكز اموزشي بايد در كنار اموزش به موضوع توليد علم نيز توجه جدي داشته باشند.
دكتر محمد رضا محمدي زاده با تاكيد بر لزوم توجه به پژوهش در همه دستگاهها، تصريح كرد: افزايش اعتبارات پژوهشي باعث ميشود تا شاهد انجام كارهاي بسيار بهتري باشيم و در همه دستگاهها بايد شاهد توجه ويژه به پوهش باشيم.
وي با اشاره به افزايش 30 درصدي اعضاي هيئت علمي اين دانشگاه در يك سال اخير، افزود: دانشگاه خليج فارس بوشهر در حال حاضر 200 نفر عضو هيات علمي تمام وقت دارد و 600 نفر را نيز بورسيه كرده است.
رئيس دانشگاه خليج فارس بوشهر با اشاره به افزايش تعداد مقالههاي علمي اين دانشگاه، گفت: تعداد مقالات چاپ شده در نشريات معتبرعلمي اين دانشگاه در سال گذشته 80 تا 90 مقاله بود اما اين تعداد تاكنون به 115 مقاله رسيده است.
كد خبر: 2196328
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۴ - ۲۲:۰۲
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]