تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 18 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس به صداى قارى‏اى كه بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت مى‏كند گوش دهد، براى او...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864059144




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استاندار يزد:عمده بيكاران يزد تحصيل‌كرده هستند/ در همه زمينه‌ها تابع قانونم


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استاندار يزد:عمده بيكاران يزد تحصيل‌كرده هستند/ در همه زمينه‌ها تابع قانونم
استاندار يزد با اشاره به مشكل بيكاري در استان يزد گفت: قشر متوسط و كم‌سواد در استان يزد اغلب مشكل اشتغال ندارند، بلكه بيكاري به طور عمده گريبانگير افراد تحصيل‌كرده در اين استان است.


به گزارش خبرگزاري فارس از يزد، سيدمحمد ميرمحمدي ظهر امروز در نشستي خبري اظهار داشت: با توسعه صنعت به ويژه صنايع پايين‌دستي بايد تلاش كنيم زمينه اشتغال براي جوانان استان يزد به ويژه قشر تحصيل‌كرده فراهم شود، زيرا عمده بيكاران استان يزد داراي تحصيلات دانشگاهي هستند.

وي بيان كرد: اميدواريم با همكاري صنعتگران در زمينه توسعه صنعتي استان يزد بتوانيم قدم‌هاي موثري در گسترش صنايع به ويژه صنايع كم آبخواه برداريم و از اين طريق بسياري از مشكلات استان را حل كنيم.

استاندار يزد در بخش ديگري از سخنان خود با تاكيد بر اينكه مسئله اصلي استان يزد، مشكل آب است، افزود: در زمينه آب نشست‌هايي با وزير نيرو داشته‌ايم كه اين نشست‌ها خبرهاي خوبي براي مردم يزد در زمينه آب داشته است.

وي ادامه داد: قرار شده تا نتيجه اجراي طرح مطالعاتي انتقال آب از بهشت آباد به يزد تا دو هفته ديگر اعلام شود، ضمن اينكه براي قسمتي از كسري سهميه آب استان يزد، سالانه 2 ميليون مترمكعب به سهميه استان يزد اضافه شود.

ميرمحمدي همچنين بيان كرد: وزير نيرو در مورد تامين آب اضطراري براي استان يزد در صورت بروز مشكل براي آب شرب استان كه تاكنون چند بار نيز اتفاق افتاده است، دستور تامين بودجه داده است و قرار است، بودجه لازم براي تامين آب اضطراري 50 درصد از سوي وزارت نيرو و 50 درصد توسط استانداري تامين شود.

وي تصريح كرد: با تامين اين منابع، مشكلاتي كه در مورد قطعي آب در استان يزد به وجود مي‌آيد، رفع خواهد شد.

ميرمحمدي عنوان كرد: براي خط دوم انتقال آب به يزد نيز در لايحه بودجه 50 ميليارد تومان تعريف شده و براي آبرساني به 9 شهر استان نيز از طريق خط اول انتقال، 62.5 ميليارد تومان در نظر گرفته شده است.

استاندار يزد در بخش ديگري از سخنان خود در پاسخ به سئوالي مبني بر درآمدهاي شركت چادرملو بيان كرد: در مورد سهم استان يزد از درآمدهاي اين شركت، مطابق قوانين كشوري عمل مي‌كنيم اما به طور قطع در مورد آنچه كه سهم استان يزد است، نه آنها دريغ مي‌كنند، نه ما كوتاه مي‌آييم.

وي ادامه داد: اينكه شركتي درآمد بالا كسب كند و با بخواهيم غيرقانوني آن را بگيريم، امكان‌پذير نيست، اما به دنبال راهكاري براي جذب اين درآمدها هستيم.

ميرمحمدي در مورد حوزه انتخابيه و مشكلاتي كه در اين زمينه در مناطق مختلف استان يزد وجود دارد نيز اظهار داشت: ابلاغ جديدي در مورد تقسيمات كشوري در استان يزد به استان نداشتيم و وزارت كشور نيز براي اينكه مشكلات ناشي از تقسيمات كشوري كاهش پيدا كند، موضوع را به طرح جامع تقسيمات كشوري موكول كرده كه در آن مباحث جزئي نيز به اجرا در مي‌آيد.

استاندار يزد در مورد مشكلات ميراث فرهنگي استان يزد نيز اظهار داشت: آنچه مسلم است بافت تاريخي ميراث نياكان ما و يك ثروت ارزشمند است، ضمن اينكه مي‌تواند منبع درآمد باشد و ما نيز به دنبال احياي بافت تاريخي و ساماندهي آن با نگاه و اعتقاد به اين ارزش‌ها هستيم.

وي افزود: در مورد تخريب‌هايي كه تاكنون شده تنها مي‌توانيم بگوييم انشالله در راستاي حفظ و احياي بافت بوده، اما ما كارمان را از امروز شروع مي‌كنيم و كاري به گذشته نداريم.

ميرمحمدي در مورد تغيير در مديريت‌ها به ويژه ميراث فرهنگي استان نيز اظهار داشت: هر تغييري بايد پروسه خود را طي كند و اينطور نيست كه هر كاري بخواهيم انجام دهيم، بلافاصله عملي شود، اما آنچه قطعي و منطقي است، اين است كه طي صحبتي كه با آقاي نجفي، رئيس سازمان ميراث فرهنگي كشور داشتم، بحث بافت تاريخي يزد را با جديت مدنظر داريم.

وي در بخش ديگري از اين نشست از رسانه‌هاي استان خواست تا با كار ارزشمند خود انرژي‌هاي مثبت را به مردم اين استان انتقال دهند و تلاش كنند تا مردمي شاداب و با نشاط داشته باشيم و روحيه اميد را در آنها زنده كنند.

انتهاي پيام/2464/ب۳۰

يکشنبه 24 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن