واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: رد پاي قضات معلق كهريزك و پاداشهاي ميليوني در سازمان تامين اجتماعي
در پي قرائت گزارش تحقيق و تفحص از فساد سازمان تامين اجتماعي در صحن علني مجلس، سازمان بازرسي كل كشور نيز در رابطه با اين پرونده دست به كار شده است چرا كه منهاي مرتضوي، رد پاي " حداد" و "علياكبر حيدريفر" دو قاضي معلق كهريزك هم در اين ماجرا به چشم ميخورد.
به گزارش خبرنگار حقوقي قضايي باشگاه خبرنگاران، "سعيد مرتضوي" دادستان وقت تهران، حسن دهنوي "مشهور به قاضي حداد" معاون امنيت وقت دادستان تهران و علياكبر حيدريفر، دادياري كه دستور انتقال معترضان به بازداشتگاه كهريزك را صادر كرده بود، قضاتي هستند كه خبر تعليق آنها در رابطه با حوادث كهريزك در مرداد ماه 1389 در جريان فتنه سال 1388با دستور دادگاه انتظامي قضات از سمتهاي خود تعليق شدند و همزمان مصونيت قضايي آنها نيز لغو شد و اين در حالي بود كه در آن سالها كه حضور سعيد مرتضوي در راس سازمان تامين اجتماعي، موجي از نارضايتي را به وجود آورد و همينطور شاهد اين بوديم كه قاضي تعليق شده "كهريزك" صاحب پست و مقام دولتي شد.
در آن سالها علياكبر حيدريفر، معاون دادستان سابق تهران و قاضي پرونده كهريزك با صدور حكمي از سوي سعيد مرتضوي، معاون حقوقي شركت سرمايهگذاري صبا تأمين اجتماعي شد.
ماجراي تحقيق و تفحص از سازمان تاميناجتماعي و شركتهاي زير مجموعه آن در مجلس هشتم آغاز شده بود، اما پس از ماهها پيگيري و بررسي از سوي كميتهاي ويژه به نتيجه نرسيد ولي در مجلس نهم طرحي براي تحقيق از اين سازمان مطرح و گزارشي از تخلفهاي سازمان تامين اجتماعي و شخص سعيد مرتضوي روي ميز كميسيون اجتماعي مجلس رفت.
اكنون پاي مرتضوي، متهم رديف اول جنايت كهريزك، به پرونده گزارش تفحص از فساد مالي تاميناجتماعي باز شده است. البته سعيد مرتضوي اندكي بعد موضوع دريافت كارتهديه جمعي از نمايندگان از سازمان تاميناجتماعي را مطرح كرد و حالا رفتهرفته اين پرونده ابعاد گستردهتري پيدا ميكند.
منهاي مرتضوي، "قاضي حداد" و "علياكبر حيدريفر" دو همپاي اصلي "مرتضوي" هم در اين ماجرا به چشم ميخورد. اين دو نفر بهعنوان حقالزحمه بابت كار پژوهشي درباره پيشنويس لايحه قانون جديد سازمان تاميناجتماعي هركدام 50ميليونريال دريافت كردهاند و اين در حالي است كه فارغ از اين مساله بايد بررسي شود كه آيا اين موضوع در حوزه اختيارات مرتضوي بوده يا نه و آيا مقررات انجام اين كارها رعايت شده است.
هفته گذشته نادر قاضيپور نماينده اروميه در پي قرائت گزارش تحقيق و تفحص از فساد سازمان تامين اجتماعي در صحن علني مجلس كه در آن به اسامي 37 نفر از نمايندگان اشاره، و گفته شده بود از مديريت وقت اين سازمان هدايايي دريافت كردهاند، توضيحاتي ارائه كرد و به خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران گفت: هيچ نمايندهاي در اين رابطه مقصر نيست.
عضو هيات تحقيق و تفحص از سازمان تامين اجتماعي ادامه داد: از آقاي مرتضوي بپرسيد 100 هزار تن قيري كه امروز در بورس عرضه ميكردند و ميگفتند نخريد ولي فرداي آن روز با قيمت 5 دلار پايينتر ميخريدند چه شد؟ شما حساب كنيد 5 دلار ضربدر هزار تن ميشود 5 هزار تن و اين رقم ضربدر دلار سه هزار توماني شود، رقمي معادل يكنيم ميليارد دلار حاصل خواهد شد، پس اين مبالغ را چه كسي خورده است؟
ارجاع "پرونده تامين اجتماعي" به سازمان بازرسي كل كشور/ گزارش نهايي به زودي اعلام ميشود
شنيدهها حاكي از آن است كه پاي سازمان بازرسي هم به پرونده سازمان تامين اجتماعي باز شده است، در همين زمينه قاضي ناصر سراج به باشگاه خبرنگاران گفت: چنانچه در سازماني تخلف و امر خلاف قانوني اتفاق بيفتد مامورين ما در آن جا مستقر ميشوند و سازمان بازرسي نيز از اين قاعده مستثني نيست.
سراج در ارتباط با آخرين جزئيات تحقيق و تفحص از پرونده تامين اجتماعي اظهار داشت: در حال حاضر گزارشهاي سازمان بازرسي كل كشور از اين پرونده محرمانه است اما گروه ما در آن جا مستقر هستند.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور خاطرنشان كرد: پرونده تخلفات تامين اجتماعي از سوي سازمان بازرسي كل كشور در دست بررسي است كه گزارش نهايي آن به زودي اعلام خواهد شد.
انتهاي پيام/
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]