واضح آرشیو وب فارسی:مهر: رديف اعتباري براي خط دوم انتقال آب به يزد تعريف شد/ كاهش 29 درصدي بودجه استان
يزد - خبرگزاري مهر: استاندار يزد با اعلام خبرهاي جديد از خط دوم انتقال آب به يزد گفت: در لايحه بودجهاي كه تقديم مجلس شد، رديف اعتباري به مبلغ 50 ميليارد تومان براي خط دوم انتقال آب به يزد تعريف شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، سيدمحمد ميرمحمدي، پيش از ظهر يكشنبه در نخستين نشست خبري خود با خبرنگاران استان يزد اظهار داشت: براي آبرساني به 9 شهرستان استان يزد از طريق خط اول انتقال نيز 62.5 ميليارد تومان تعريف شده كه اين مبلغ نيز در لايحه بودجه آورده شده است.
وي مجموع اعتبارات استاني و ملي در نظر گرفته شده براي استان يزد لايحه بودجه امسال را 170 ميليارد تومان اعلام كرد و بيان داشت: اين بودجه با كاهش 29 درصدي مواجه بوده است.
ميرمحمدي با اشاره به ديدار خود با وزير نيرو در مورد آب استان يزد اظهار داشت: در اين ديدار قرار شد نتيجه اجراي طرح مطالعاتي انتقال آب از بهشت آباد به يزد تا دو هفته ديگر اعلام شود همچنين مقرر شد براي قسمتي از كسري سهميه آب استان يزد، سالانه تا دو ميليون مترمكعب به سهميه آب استان يزد اضافه شود.
منابع آب اضطراري براي استان يزد تعريف شد
استاندار يزد همچنين يادآور شد: به دستور وزير نيرو، براي تامين آب اضطراري براي استان در صورت بروز مشكل براي آب شرب، امكان استفاده از آب اضطراري تامين اعتبار شده كه 50 درصد اين رقم توسط وزارت نيرو و 50 درصد توسط استانداري تامين مي شود.
ميرمحمدي در بخش ديگري از سخنان خود همچنين از موافقت وزير نيرو با راه اندازي نيروگاه 500 مگاواتي سيكل تركيبي ميبد خبر داد و افزود: قرار است برنامه آن توسط بخش خصوصي دنبال شود.
وي همچنين از موافقت وزير نيرو براي راه اندازي مركز مديريت پژوهش و مطالعات كاربردي انرژي خورشيدي با توليد 17 مگاوات انرژي خورشيدي نيز موافقت شد.
پروژه گازرساني به بافق آماده كلنگ زني است
استاندار يزد در بخش ديگري از اين نشست به تشريح پروژه هاي گازرساني در استان يزد پرداخت و اظهار داشت: پروژه گازرساني به بافق براي كلنگ زني آماده شده و شامل 95 كيلومتر شبكه تغذيه و توزيع گاز است كه اعتبار آن 86 ميليارد ريال است و سه هزار خانوار را زير پوشش قرار مي دهد.
ميرمحمدي همچنين تثبيت جايگاه استان يزد براي بيستمين سال متوالي در كنكور سراسري را تبريك گفت و يادآور شد: اين براي بيستمين سال متوالي است كه استان يزد رتبه نخست در كنكور سراسري را از آن خود كرده است.
وي اين موفقيت را مرهون تلاش هاي دانش آموزان و خانواده هاي آنها، معلمان و مسئولان آموزش و پرورش استان يزد دانست.
طرح توسعه و ايجاد پاركهاي جديد در استان يزد ارائه شده است
ميرمحمدي همچنين با بيان اينكه بر موضوع توسعه فضاي سبز در استان يزد تاكيد جدي دارد، افزود: فضاي سبز بايد در استان كويري يزد بيشتر مورد توجه قرار گيرد و درختكاري ها و بوته كاري هاي اطراف خيابان هاي بين شهري، ايجاد پاركهاي مناسب و توليد نهال براي قرار دادن آنها در اختيار مردم مورد تاكيد است.
وي يادآور شد: در اين راستا طرح توسعه و ايجاد چند پارك در مناطق مختلف استان يزد ارائه شده كه از آن جمله مي توان به پارك چشمه تامهر در سطح 15 هكتار، مزرعه بادامستان و ... اشاره كرد.
استاندار يزد در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به پروژه هاي مسكن مهر در استان يزد اظهار داشت: چندي پيش توسط معاون وزير راه و شهرسازي، بيش از چهار هزار واحد مسكن مهر در استان يزد افتتاح و بهره برداري شد.
ميرمحمدي بيان كرد: كاربري هاي خدماتي در مسكن مهر نيز مورد تاكيد ماست و در همين راستا، 13 باب مسجد در حال احداث و پنج مسجد نيز در آستانه بهره برداري است.
كاربري هاي فضاي سبز مسكن مهر بايد به مرحله اجرا درآيد
وي همچنين از احداث 13 مدرسه در مجموعه مسكن مهر در مناطق مختلف استان يزد خبر داد و تاكيد كرد: در مورد فضاي سبز نيز توجه ويژه صورت مي گيرد و لازم است كاربري هاي فضاي سبز سايت هاي مسكن مهر نيز به اجرا درآيد.
ميرمحمدي در بخش ديگري از اين نشست در پاسخ به سئوال خبرنگاري مبني بر لزوم افزايش ملاقاتهاي مردمي استاندار يزد و تلاش در راستاي حل مشكلات آنها گفت: بايد سيستمي داشته باشيم تا هر كس كار خود را به درستي انجام دهد، وقتي در هر شهرستان يك فرماندار داريم، لزومي ندارد مردم از شهرستانها براي رفع مشكلات خود به استاندار مراجعه كنند.
وي تصريح كرد: كارها و نيازهاي مردم اگر مجوزهاي قانوني لازم را داشته باشد، قابل حل است و اگر غير از اين باشد، استاندار هم نمي تواند خلاف قانون عمل كند.
اگر قرار بود همه مشكلات مردم را استاندار حل كند، حضور فرمانداران ضرورتي نداشت
استاندار يزد تاكيد كرد: فرمانداران در شهرستانها براي حل مشكلات تعيين شده اند و موظف به حل مسائل مناطق خود بر اساس قانون و مقررات هستند و اگر قرار بود مشكلات همه شهرستانها را استاندار حل كند، پس حضور فرماندار در شهرستان ها ضرورتي نداشت.
وي تصريح كرد: مراجعه به استانداري از سوي مردم بايد در شرايطي صورت گيرد كه جنبه هاي نظارتي ضعيف باشد.
ميرمحمدي در بخش ديگري از سخنان خود در پاسخ به سئوال خبرنگاري در مورد حضور گسترده اتباع بيگانه در استان يزد و لزوم ساماندهي اين افراد و چاره انديشي براي آنها گفت: در مورد اتباع بيگانه، دو جنبه براي اين مسئله قائل هستيم، نخست آنكه اتباع بيگانه انسانند و بسياري از آنها برادران ديني ما هستند و احترام به انسانها نيز از ضرورتهاي ديني ماست اما جنبه ديگر، مشكلات فرهنگي و طبقات فرهنگي است كه با حضور اين قشر در استان و كشور ايجاد مي شود.
براي حل مشكل ساماندهي اتباع بيگانه بايد از نظرات كارشناسانه استفاده شود
وي خاطرنشان كرد: براي اينكه تفاوت هاي فرهنگي آثار سوئي به دنبال نداشته باشد، بايد چاره انديشي شود و ضمن اينكه تلاش مي كنيم حرمت ها حفظ شود، بايد براي جلوگيري از بروز و اختلاط فرهنگي نيز تلاش كنيم.
استاندار يزد بيان كرد: در زمينه اتباع بيگانه، طرد به تنها فايده ندارد زيرا تاكنون اين روند دائم تكرار شده و اتباع بيگانه از يك سو از مرزها خارج و از سوي ديگر وارد مي شوند به همين دليل معتقديم بايد براي ساماندهي و جلوگيري از مشكلات از نظر كارشناسان استفاده كنيم تا به راهكارهاي موثر برسيم.
وي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به اولويت هاي خود در برنامه ريزي براي استان يزد اظهار داشت: آب، توسعه صنايع كم آبخواه و پيشگيري از خام فروشي مواد معدني، توسعه گردشگري، توسعه پاركهاي علم و فناوري، منابع طبيعي و تثبيت شن هاي روان و ايجاد فضاي سبز، استفاه از انرژي هاي نو در استان و ... از اولويت هاي ما در برنامه ريزي است.
در مورد تقسيمات كشوري تابع قانونيم/ برخي تقسيمات به طرح جامع تقسيمات كشوري موكول شده است
ميرمحمدي همچنين در مورد تقسيمات كشوري و حوزه هاي انتخاباتي در استان يزد و مشكلاتي كه به دنبال برخي تقسيمات براي مردم ايجاد شده است، اظهار داشت: در اين زمينه طبق قانون عمل مي كنيم و به جز حميديا، ابلاغ جديدي از سوي وزارت كشور انجام نشده است.
وي با بيان اينكه ما نيز پيگير برخي موارد هستيم، عنوان كرد: برخي از تقسيمات به طرح جامع تقسيمات كشوري موكول شده و مباحث جزئي نيز در قالب آن به اجرا در مي آيد.
استاندار يزد همچنين در مورد اعتبار فرهنگي استان يزد نيز بيان كرد: براي استان يزد در سال 89 بودجه فرهنگي را به طور يكجا قائل شدند بنابراين يزد ديگر بودجه فرهنگي مجزا ندارد.
وي در مورد اعتبارات شهرستاني نيز اظهار داشت: اعتبارات فعلا در قالب لايحه تقديم مجلس شده و پس از نهايي شدن، اعتبارات شهرستاني را نيز به تفكيك براي رسانه ها اعلام خواهيم كرد.
كد خبر: 2196026
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۴ - ۱۴:۳۹
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]