واضح آرشیو وب فارسی:فارس: آيتالله علويگرگاني:استعانت از رهبري جامعه را از گرايشهاي سليقهاي دور ميكند
آيتالله علويگرگاني گفت: جامعهاي كه رهبر داشته باشد و از آداب ديني پيروي كنند از گرايشهاي غلط سليقهاي دور ميشود.
![](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1392/04/31/13920431000575_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاري فارس از قم، آيتالله سيد محمدعلي علويگرگاني ظهر امروز در ديدار با جمعي از دانشجويان بسيجي گروه بصيرت با اشاره به روايتي از امام صادق (ع) اظهار داشت: بايد فرصتها را غنيمت شمرد چون مانند ابر رفتني هستند.
وي بر ضرورت استفاده از فرصتها تاكيد كرد و گفت: بسيجياني كه براي شركت در دوره بصيرت آمدهاند بايد تلاش كنند كه با شركت در اين دوره با دست پر به شهر خود باز گردند.
مدرس حوزه علميه قم با اشاره به ضرورت بصيرت اظهار داشت: بصيرتافزايي به قدري اهميت دارد كه در قرآن كريم آمده است و ما ميخواهيم كه پيروان ما بصيرت ديني داشته باشند.
آيتالله علويگرگاني بصيرت ديني را مهمترين نكته براي زندگي افراد در جامعه دانست و تصريح كرد: پيش از انقلاب افراد بسياري خود را طرفدار امام خميني (ره) و نهضت ايشان ميدانستند ولي پس از انقلاب گروهكهاي گوناگون تشكيل دادند و خواستار استقلال شدند.
وي ادامه داد: در مقابل اين گروهها افرادي بودند كه از جان خود براي پايداري انقلاب و نظام گذشتند و شربت شهادت نوشيدند كه كار آنان بسيار ارزشمند است.
استاد حوزه علميه قم اظهار داشت: كساني كه بصيرت ديني داشته باشند به هيچ قيمتي از دين جدا نميشوند حتي اگر در اين راه جان و مالشان را از دست بدهند و بر اعتقادات خود پافشاري ميكنند.
آيتالله علويگرگاني با مرور تاريخ پيش از ظهور اسلام گفت: به دليل اينكه دين در آن زمان به معناي خاص حكمفرما نبود برخي از مردم به عقايدي پايبند بودند كه ريشه ديني نداشت و به صورت سليقهاي رواج پيدا كرده بود.
استاد حوزه علميه قم با اشاره به برخي سنن و روشهاي ناشايست كه سليقهاي ميان مردم در دوره پيش از اسلام باب شده بود،اظهار داشت: در اين دوران مردمي كه ميخواستند به زيارت خانه خدا بروند به صورت عريان طواف ميكردند و حركاتي ناموزون انجام ميدادند كه با ظهور اسلام، آيين حج و زيارت قاعدهمند و جلوي همه رفتارهاي سليقهاي گرفته شد.
وي با بيان اينكه هنوز جهالت در برخي نقاط دنيا وجود دارد، گفت: در حال حاضر نيز برخي سليقهاي رفتار ميكنند و نسبت به برخي رسومات پايبند هستند كه ريشه ديني ندارد.
آيتالله علويگرگاني تصريح كرد: در صورتي كه هر ملتي رهبري دانا داشته باشد و از آن پيروي كنند رفتارهاي سليقهاي در جامعه ترويج پيدا نميكند.
وي با اشاره به ضرورت توجه به دين در جامعه گفت: وقتي كه قومي در جامعه رهبر نداشته باشد آداب و رسوم ناشايست و باورهاي غلط به جاي ارزشهاي ديني در جامعه گسترش مييابد.
اين مرجع تقليد با تبيين تفاوت تكفيريها و شيعيان در جهان عنوان كرد: با توجه به اينكه رفتار تكفيريها رفتاري سليقهاي و رفتار مسلمانان از دين سرچشمه ميگيرد جهان به حمايت از اسلام قيام ميكند.
آيتالله علويگرگاني با بيان رفتارهاي شگفتانگيز ابوعلي سينا گفت: به دليل رفتارهاي شگفتي كه اين دانشمند داشت به او پيشنهاد پيامبري داده شد تا از اين راه كسب درآمد كنند.
وي با تشريح پاسخ ابوعلي سينا در مقابل اين افراد اظهار داشت: او در مثالي مردم را به پايدار بودن حقيقت در رسالت حضرت محمد (ص) فراخواند و گفت اگر كسي حق باشد براي ذكر نام او مردم حاضر هستند هر روز سحر روي مناره بروند و نام او را با آهنگ صدايي خوش به گوش همه برسانند.
آيتالله علويگرگاني با تا كيد بر اينكه حقيقت پايدار است و اصل آن با تغيير در زمان و مكان تغيير پيدا نميكند، گفت: انقلاب اسلامي يك حقيقت است و اين حقيقت را خدا نگه ميدارد و ما همه وسيله هستيم.
وي خاطرنشان كرد: بايد همواره بدانيم حقيقت خدا پايدار است و در صورتي كه ما نباشيم تا اين حقيقت را حفظ كنيم خداوند وسيله ديگري براي حفظ اين حقيقت مقرر ميكند.
انتهاي پيام/78005/م40
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]