واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: سيدمناف هاشمي مطرح كرد؛ خصوصيسازي و مشاركت مردمي راهكاري براي تامين منابع مورد نياز
معاون توسعه منابع و پشتيباني وزارت ورزش و جوانان گفت: تلاش ميكنيم با خصوصيسازي و مشاركت مردمي منابع مورد نياز اين وزارتخانه را تامين كنيم.
به گزارش سرويس ورزشي برنا، سيدمناف هاشمي در برنامه سلام صبح بخير كه با موضوع اعتبارات و بودجه وزارت ورزش و جوانان در سال 93 به روي آنتن رفت، با اشاره به تقديم لايحه بودجه توسط دولت به مجلس گفت: دولت تدبير و اميد با برنامه بسيار دقيق و كار كارشناسي بسيار مطلوب، پيچيده و در عين حال زمان بر، در يك مدت كوتاهي كه كار خود را آغاز كرده، توانست بودجه را در موعد قانوني خود و متناسب با قوانين فرادستي تقديم مجلس كند.
معاون توسعه منابع و پشتيباني وزارت ورزش و جوانان افزود: اگر بودجه را به صورت بخشي نگاه كنيم، اكثر وزارتخانه ها نسبت به بودجه پيشنهادي حرف و مطلب خواهند داشت و اعداد و ارقام ارائه شده، پاسخگوي نيازهاي آنها نخواهد بود.
وي تاكيد كرد: ما اگر بر اساس واقعيت طرح موضوع كنيم، واقعيت اين است كه بايد به تعهدات توجه داشته باشيم و با دقت در منابع تلاش كنيم انحراف از بودجه نداشته باشيم.
هاشمي با اشاره به كسري بودجه در سنوات گذاشته ادامه داد: بودجههاي پيشين متناسب با پيش بينيها نبود و فاصله بسياري از آن داشت. مثلا يك وزارتخانه هزار ميليارد تومان پيش بيني عمراني داشت و تنها هشت درصد آن محقق ميشد؛ اين يعني اين وزارتخانه 92 درصد با برنامههاي عمراني فاصله داشته است.
وي ادامه داد: به نظر ميرسد بايد براي جبران اين كسري به دنبال شيوههاي ديگري بود، به عنوان مثال ميتوان اجازههايي در قالب احكام داد كه هر وزارتخانه يكسري اقدامات را براي جبران كسري انجام دهد.
هاشمي با اشاره به چنين اقداماتي در حوزه وزارت ورزش و جوانان، افزود: ما در وزارت ورزش و جوانان، 3230 پروژه نيمه كاره در هشت سال گذشته داشتيم كه اين پروژهها از 10 تا 99 درصد تكميل شدهاند. بررسي ما براي هزينه تكميل اين تعداد پروژه نيمه كاره، 6 هزار ميليارد تومان است. شايد بر اساس اعداد و ارقام پرداختي به اين وزارتخانه حدود 30 سال زمان براي تكميل اين پروژهها نياز باشد، اما ما تلاش كرديم طرحي براي جبران اين كسري ارائه دهيم كه خوشبختانه به عنوان پيشنهاد در لايحه بودجه آمده است.
وي توضيح داد: براي نمونه ما پيش از اين نميتوانستيم طرحها را به صورت مشاركتي پيش ببريم، اما اكنون پيشنهاد دادهايم كه برخي از اين كسري با مشاركت با شهرداري، خيرين و خود مردم جبران شود. يا در حكم ديگر درخواست كردهايم كه اماكن خود را به بخش خصوصي واگذار كنيم تا بر اساس منابع آن بتوانيم ساير امكانات را كامل كرده و ارائه دهيم.
معاون توسعه منابع و پشتيباني وزارت ورزش و جوانان با بيان اين مطلب كه مجلس نيز مخالف ارائه اين پيشنهادات و طرحها نيست، افزود: در اين زمينه مجلس هم همراه دولت است و يكي از دلايل آن پيشنهاد همين مسئله توسط مجلس در لايحه بودجه سال92 بود، اما نگراني بهارستان نشينان به لحاظ عملكردي است كه كاملا هم درست است.
هاشمي توضيح داد: طبيعتا به دليل پيچيدگيهايي كه در سال92 وجود داشت، عملكرد دولت در واگذاريها مطلوب نبود، زيرا بخش خصوصي فعال نداشتيم. زماني بخش خصوصي ورود پيدا ميكند كه ثبات اقتصادي حاكم باشد كه نتيجه آن سود مالي است.
هاشمي در ادامه به مقايسه بودجه عمراني و جاري سال93 پرداخت و گفت: از 195 ميليارد تومان بودجه پيشنهادي، 37 هزار ميليارد تومان بودجه عمراني و مابقي بودجه جاري است. در حالت خوشبينانه هم بتوانيم از 50 درصد اين بودجه عمراني بهره عملياتي ببريم. اين در حالي است كه همين بودجه عمراني در سالهاي پيش بين 10 تا 15 درصد محقق ميشد. به همين دليل است كه ميگويم نگراني مجلس طبيعي است.
معاون توسعه منابع و پشتيباني وزارت ورزش و جوانان اظهار اميدواري كرد: اميدوارم با ثبات سياسي- اقتصادي كه در كشور شكل ميگيرد و با توجه به مباحثي كه در حوزه سرمايه و پول اتفاق ميافتد، مسير همواري ايجاد شود و مجلس هم به دولت اعتماد كند.
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برنا نيوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]