تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):يك عالم برتر از هزار عابد و هزار زاهد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805676186




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رويارويي و پنهانكاري


واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: رويارويي و پنهانكاري


اين تلاش چنانكه ياران اوباما خيلي صريح بيان كردند «هدايت چيني‌ها به پشت ميزي بود كه تا به حال بيشتر صندليئي بود كه سفيدپوستان اروپايي روي آن مي‌نشستند.» اين تعبير كمي مبالغه‌آميز است: ژاپني‌ها سالها بود كه در ديدارهاي اقتصادي سران هشت كشور بزرگ صنعتي پشت اين ميز مي‌نشستند. چين، هند، برزيل، و ساير قدرت‌هاي در حال ظهور مي‌بايست صدايي برابر داشته باشند. يكي از مشاوران ارشد رئيس‌جمهور به من گفت: «به آنها گفتم كه ما مي‌خواهيم شما جزئي از سيستم باشيد و مايليم به شما در شكل دادن به قواعد بازي فراخور يك قدرت اقتصادي در حال ظهور، سهمي بدهيم.»

اكثر آمريكايي‌ها بحق از سياست‌هاي نشست‌هاي بزرگ سالانة اقتصادي سران دلزده شده‌اند ـ آخر، هدف اين ديدارهاي سران تقريباً هميشه مخفي كردن اختلافات به وسيلة صدور بيانيه‌هاي خوش‌آيندي است كه بعد از انتشار آناً فراموش مي‌شوند.

اما نمادينگي اين حركت ـ تضعيف نفوذ اروپا و ژاپن ـ به سختي قابل اغماض بود، و فقط رئيس‌جمهوري آمريكايي مي‌توانست در اين راه پيشگام شود. اين تصميم بر تن اروپا، كه تا حدي منطقاً تشويش دارد كه ايالات متحده به بازاراهاي سريع‌الرشد جهان به مراتب بيشتر چشم دوخته است تا آنچه دانلد رامسفلد به طرز غيرديپلماتيك اما به درستي «اروپاي پير» مي‌ناميد، لرزة ترس افكند.

هنگامي كه اوباما نخستين بار با هو جينتائو در ديدار اقتصادي سران در لندن در سال 2009 به منظور مقابله با بحران جهاني اقتصاد ملاقات كرد، عناويني در رسانه‌ها ظاهر شد حاكي از آنكه از اين به بعد، تصميمات بزرگ اقتصادي را جي ـ 2 اتخاذ خواهند كرد ـ به عبارت ديگر، بزرگترين اقتصاد جهان با كشوري كه به زودي دومين اقتصاد بزرگ دنيا خواهد شد، متفق مي‌شود و بقية دنيا ناچار در صف پشت سر آنها قرار خواهند گرفت.

شخص اوباما هرگز اين عبارت را به كار نبرد، اما ديگران بردند. ديويد ميليبند وزير وقت خارجة بريتانيا هشدار داد كه اروپا در معرض تبديل گشتن به «نظاره‌گران جهاني است كه جي ـ 2 به وسيلة ايالات متحده و چين شكل مي‌دهد»، اگر اروپايي‌ها زود نجنبند و همه با هم عمل نكنند، ايتاليايي‌ها گفتند با ازدواج چين و آمريكا اروپا مي‌رود كه «بي‌ربط» و «ناديده» تلقي شود.

اما به يقين پس از ديدار اوباما و هو كه استراتژي مشتركي اتخاذ كردند ـ برنامه‌هاي بزرگ تحرك اقتصادي ـ در همان حين كه اروپايي‌ها در مسيري معكوس، با صرف هزينه‌هاي جديد مخالفت مي‌كردند و بودجه را كاهش مي‌دادند، وضع چنين به نظر مي‌رسيد.

اما اين هياهو به زودي از واقعيت به دور افتاد. مشكل مفهوم جي ـ 2 اين بود كه مبتني بر پيش فرضي بود كه سطحي از منافع و اعتماد مشترك لازم مي‌آمد، كه بين ايالات متحده و چين وجود نداشت.

همكاري اين همه نزديك ميان قدرتي در حال برآمدن و ابرقدرتي قدر قدرت در هر شرايطي دشوار بود. چين و ايالات متحده در مقررات تجاري، مداخلة نظامي و دخالت در سياست‌هاي داخلي كشورهاي ديگر اختلافات عظيم داشتند.

ون جيابائو نخست‌وزير چين، به همهمة جي ـ 2 بي‌اعتنايي كرد ـ او احتمالاً سوء ظن داشت كه هر تصوري از اين كه چيني‌ها خود را به واشنگتن گره زده‌اند، باعث خشم ناسيوناليستي خواهد شد. و شخص اوباما اين مخاطره را درك مي‌كرد كه به نظر آيد عنوان قدرت شماره يك جهان را به مشاركت مي‌گذارد.

سرانجام، هيلاري كلينتون اين انديشه را به تاقچه نسيان سپرد. او در اوايل سال 2011 گفت: «بي‌اعتمادي بين طرفين همچنان ادامه دارد چيزي به نام جي ـ2 وجود ندارد.»



شنبه 23 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن