واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:

آیا راهی برای ملاقات امام زمان(عج) وجود دارد؟
اگر بدانیم در محضر "عین الله الناظره" هستیم، آیا روی آن را داریم که برای زیارت حضرت غائب(عج) اجازه بخواهیم؟ یا اینکه با خواسته های واضح او مخالفت می کنیم! نماز و روزه را ترک و غیبت و اذاء کنیم!
پيامبر خدا (ص) فرمود: پسرم حسين در سرزمينى به خاك سپرده مىشود كه به آن كربلا گويند، زمين ممتازى كه همواره گنبد اسلام بوده است، چنانكه خدا ياران مؤمن حضرت نوح را در همانجا از طوفان نجات داد. جام خانواده؛ در پاسخ به این سؤال باید توجه داشت که جریان یک ارتباط از شناخت آغاز می شود و سپس باعث محبت قلبی شده و در نهایت به ارتباط حضوری و تنگاتنگ و صمیمانه می انجامد. در مورد ملاقات با حضرت مهدی(ع)، اگر کسی بتواند آنقدر ارتباط عمیق قلبی خود را با حضرت محکم کند که شایستگی حضور در پیشگاه قدس او را پیدا کند قطعاً امکان چنین حضوری برای او فراهم است همانطور که در احوال بسیاری از علما و بزرگان و افراد خود ساخته و بی ادعا می خوانیم که به این سعادت نائل شده اند و حقیقتاً به محضر آن حضرت مشرف شده اند. البته بعضی از آنها هنگام ملاقات حضرت را نشناخته اند و بعداً متوجه شده اند که شخص مورد ملاقات حضرت صاحب الامر (ع) بوده است.
مشاهده ی جمال نورانی حضرت ولی عصر (ع) به دو صورت ممکن است:
1. امام را ببینیم ولی او را نشناسیم که این قسم بنابر روایات برای همه امکان دارد و اتفاق می افتد. از امام صادق (ع) روایت شده حضرت صاحب الامر(ع) هر سال در موسم حج شرکت می کنند او مردم را می بیند و می شناسد ولی مردم او را می بینند و نمی شناسند. / شیخ صدوق، من لایحضره الفقیه، ج 2، ص 520.
2. امام را ببینیم و بشناسیم: این نوع رؤیت که شخص بتواند به محضر امام برسد، او را ببیند و بشناسد نیز امکان دارد. اگر شخصی به لحاظ آمادگی معنوی و دوری از گناه قابلیت و شایستگی داشته باشد حضرت با او ملاقات می کند مگر آنکه مصلحتی در عدم ملاقات وجود داشته باشد.
گرچه ما داستان های زیادی از علما و بزرگان شنیده ایم که با حضرت ملاقات حضوری داشته اند خواه از قسم اول یا دوم ولی می خواهیم بدانیم آیا این سعادت و دیدار لذت بخش نصیب هر کسی می شود یا خیر؟
در جواب باید گفت گر چه این ارتباط بسیار لذت بخش و مفید است و اگر واقعا نصیب کسی شود نشانه عظمت روحی و بلندی مقام معنوی اوست ولی مهم تر از ملاقات حضوری در درجه ی اول ارتباط قلبی و اصلاح قلب و درون است و اینکه ما به دستورات حضرت در زمان غیبت به درستی و به طور کامل عمل کنیم.
از آیت الله بهجت پرسیده شد: آیا راهی هست که با امام زمان(عج) ملاقات کنیم و آن حضرت را ببینیم؟ آیت الله بهجت پاسخ دادند: بعضی شروع به اذکار و اورادی می کنند تا امام زمان(عج) را ببینند. چه اصراری بر دیدن آن حضرت دارید؟! شما سعی کنید اعتقادتان به حضرت زیاد شود و ایشان از شما خشنود باشند. اگر بدانیم در محضر "عین الله الناظره" هستیم، آیا روی آن را داریم که برای زیارت حضرت غائب(عج) اجازه بخواهیم؟ یا اینکه با خواسته های واضح او مخالفت می کنیم!؟ نماز و روزه را ترک و غیبت و اذاء کنیم!؟ آیا می خواهیم به ما بفرماید "ابحت لکم المحرمات و اسقطت عنکم الواجبات!" حرام ها را بر شما حلال کردم و واجبات را از شما برداشتم! مقصود اینکه چه می شد بواسطه بندگی خدا، روابط با امام زمان(عج) محفوظ می ماند؟ گروه خانواده جام نیوز/ 2006 «برای مشاهده جدیدترین اخبار جذاب و خواندنی کلیک کنید»
۱۳۹۲/۹/۲۳ - ۰۹:۳۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]