واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون پشتيباني آموزش و پرورش استان اصفهان:اختصاص يارانه به توزيع شير مدارس از برنامههاي هدفمند دولت است
معاون پشتيباني اداره كل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: اختصاص يارانه به توزيع شير در مدارس يكي از مهمترين برنامههاي هدفمند دولت محسوب ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، سيد كمال خشوعي پيش از ظهر امروز در مراسم افتتاح توزيع شير در مدارس با بيان اينكه هر ساله در كشور جمهوري اسلامي ايران، سرمايهگذاري عظيمي بالغ بر 200 تا 300 ميليارد تومان انجام ميشود، اظهار كرد: سهم استان اصفهان از اين سرمايهگذاري حدود 10 تا 12 ميليارد تومان است.
وي با بيان اينكه آموزش و پرورش استان با اين مبلغ ميتواند نسبت به احداث شش مدرسه 12 كلاسه اقدام كند، اضافه كرد: اما اقدامي كه امروز در سطح مدارس استان براي توزيع شير در ميان دانشآموزان صورت گرفته از اهميت بسيار بالايي برخوردار است.
معاون پشتيباني اداره كل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به آيه 66 سوره مباركه نحل و روايت رسول اكرم (ص) مبني بر اينكه بهتر از شير غذايي نيست، اهميت و نقش مهم شير را نشان ميدهد، تصريح كرد: با وجود اهميت استفاده از شير در زندگي، هنوز فرهنگ مصرف شير در سطح جامعه به درستي تبليغ و نهادينه نشده است.
وي عدم فرهنگسازي در زمينه مصرف شير را به زيان جامعه دانست و ادامه داد: اين موضوع به صورتي بوده كه در حال حاضر سن پوكي استخوان در كشور جمهوري اسلامي ايران به ميزان بسياري پايين آمده است و مسئولان بايد در راستاي نهادينه شدن فرهنگ استفاده از شير در جامعه تلاش كنند.
خشوعي با اشاره به يكي از مهمترين اقدامات صورت گرفته توسط دولت در راستاي ارتقاي سطح سلامتي دانشآموزان تاكيد كرد: اختصاص يارانه به توزيع شير در مدارس يكي از مهمترين برنامههاي هدفمند دولت محسوب ميشود و اعتبارات و يارانه اختصاص شير براي توزيع در سطح مدارس بايد افزايش پيدا كند.
وي با تاكيد بر اينكه شير بايد جزو سبد غذايي خانوادهها قرار بگيرد، افزود: نيروي انساني به عنوان مهمترين سرمايه هر كشوري تلقي ميشود و افزايش ضريب بهره هوشي افراد با مصرف شير امكانپذير است.
معاون پشتيباني اداره كل آموزش و پرورش استان اصفهان با بيان اينكه در حال حاضر هر كودك با پوسيدگي پنج دندان مواجه است و 90 درصد كودكان با كمبود كلسيم مواجه هستند، گفت: با توزيع شير در مدارس بسياري از آسيبهاي ناشي از عدم مصرف لبنيات جبران ميشود.
وي همچنين توزيع شير در مدارس را عاملي براي تأمين بخشي از منابع غذايي، تأمين و ترويج فرهنگ مصرف شير و آموزش تغذيه سالم در جامعه دانست و اظهار كرد: توزيع شير در مدارس بسياري از هزينههاي درماني را در سطح كشور كاهش ميدهد.
انتهاي پيام/63004/ل40
شنبه 23 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 131]