واضح آرشیو وب فارسی:مهر: اعطاي جايزه ملي كيفيت به شركتهاي برتر ارتباطات و فناوري اطلاعات
جايزه ملي كيفيت ارتباطات و فناوري اطلاعات ايران به سازمانها و شركتهاي فعال برتر دولتي، خصوصي و تعاوني در اين بخش اعطا مي شود.
به گزارش خبرنگار مهر، جايزه ملي كيفيت ارتباطات و فناوري اطلاعات جايزه اي كشوري است كه توسط وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات پايه گذاري شده و در آن براساس نتايج ارزيابي هاي دقيق و علمي بر مبناي مدل بومي جايزه ملي كيفيت ارتباطات و فناوري اطلاعات (ICTINQA ) به سازمانها و شركت هاي فعال برتر دولتي، خصوصي و تعاوني در مرحله ارتباطات و فناوري اطلاعات كه متقاضي حضور در جايزه هستند در سطوح مختلف در روز ملي حمايت از حقوق مصرف كنندگان اعطا مي شود.
از اين رو محمود واعظي - وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات به عنوان رئيس شوراي سياستگذاري جايزه ملي كيفيت ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: شروع سومين فرآيند جايزه ملي كيفيت ارتباطات و فناوري اطلاعات با پشت سر گذاشتن دو دوره موفقيت آميز و مشاركت بيش از 100 سازمان در اين حوزه نويد بخش حركتي منسجم در جهت تطابق با الزامات بين المللي بخش ICT كشور است.
وي با بيان اينكه امروزه ارتباطات و فناوري اطلاعات به عنوان اصول زيربنايي در توسعه كشورهاي پيشرفته محسوب مي شود افزود: كشورمان ايران نيز با توجه به اين رويكرد مهم، سياست هاي توسعه اي خود را در دولت بر اين پايه بنا نهاده است.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات دستيابي به كيفيت و پايداري در آن را جلب توجه ويژه به سه عامل اثرگذار يعني همان مرغوبيت، سرعت دسترسي (زمان) و هزينه (قيمت) عنوان كرد و گفت: ارتباطات و فناوري اطلاعات ابزاري است كه دستيابي به اين سه ويژگي را براي ساير بخش هاي كشور فراهم مي آورد؛ حال بخش ICT كشور خود نيازمند توجه اي ويژه به امر كيفيت در امور خود بوده تا بتواند اثربخشي و كارايي ساير بخشهاي موجود كشور را با ملاك هاي بين المللي تضمين كند.
رئيس شوراي سياستگذاري جايزه ملي كيفيت ارتباطات و فناوري اطلاعات ادامه داد: توجه به يك مدل بومي مطابق با نيازمنديهاي بين المللي در حوزه كيفيت مي تواند ارزيابي، مقايسه و يادگيري بين فعالان اين بخش را به شكل نظام مند تامين كند؛ از سوي ديگر كيفيت يك زبان مشترك ميان كشورها در فضاي رقابت بين المللي است.
به گفته واعظي، ايران بعنوان يكي از كشورهاي مطرح در منطقه خاورميانه مي تواند از انتقال رويكرد كيفيت مداري در حوزه ICT مبناي الگو كيفيت مداري قرار گيرد. به همين دليل نيازمند آن است اين مدل علاوه بر اجرا در كشور ، مبناي مقايسه و يادگيري در ساير كشورهاي منطقه خاورميانه را فراهم كند. بنابراين مبناهاي عملكردي و مقايسه اي در رده منطقه اي و بين المللي به شكل عملياتي مورد واكاوي قرار گرفته و يادگيري در اين عرصه را به شكلي اثربخش براي فعالان كشور فراهم مي آورد كه اميد است همچون گذشته شاهد حضور فعالان اين بخش در سومين فرآيند جايزه با شيم تا با مشاركت هر چه بيشتر آنها مسير پيشرفت و تعالي در بخش ارتباطات و فناوري اطلاعات تسهيل شود.
كد خبر: 2195238
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۳ - ۱۵:۵۳
شنبه 23 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]