واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نايب رئيس اتاق بازرگاني ايران:صادركنندگان بايد براي حفظ بازارهاي كشورهاي همسايه تلاش كنند
نايب رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي ايران گفت: صادركنندگان بايد در كيفيت، تعهدات و استمرار حضور و بازاريابي در بازارهاي جهاني دقت كنند كه كشورهاي همسايه را از دست ندهيم.
محسن جلالپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در كرمان با اشاره به برگزاري همايش صادرات در كرمان اظهار داشت: صحبتهاي عليرضا رزمحسيني استاندار كرمان با فعالان بخش خصوصي بسيار صميمانه، بيآلايش و گرم است.
وي عنوان كرد: به نظرم استاندار جديد كرمان نخستين استاندار در كرمان است كه از نگاه و ديدگاه بخش خصوصي و آن چه كه در فرهنگ بخش خصوصي است به دولت رفته و نگاه عموم مردم را دارد.
رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي استان كرمان با اشاره به اينكه استاندار جديد كرمان سلسله مراتب دولتي را طي نكرده و درگير جريانهاي دولتي نيست، بيان داشت: با اين نگاه و سابقه ميتوان اميدوار بود كه فعاليتهاي خوبي در استان كرمان انجام شود.
جلالپور با اشاره به اينكه استاندار كرمان بيان كرده كه 70 درصد وقت خود را براي مسائل اقتصادي، 20 درصد را براي فرهنگ و 10 درصد را براي سياست ميگذارد، ابراز داشت: اين مسائل از هم جدا نيستند و در اقتصاد مسائل فرهنگي هم هست و در فرهنگ هم مسائل اقتصادي است.
وي خاطرنشان كرد: اگر اولويت تصميمگيريها و محور جلسهها و تصميمگيريها در زمينههاي سياسي، فرهنگي، اجتماعي و امور رفاه مردمي بحث اقتصادي باشد، اين امر به اين معنا است كه استاندار ما اقتصادي است.
جلالپور افزود: زماني كه در فرهنگ و ساير مسائل هم قرار است تصميمي گرفته شود با نگاه به اينكه اين تصميمها براي فعالان اقتصادي چه دستاوردي داشته باشد و آيا ميتواند، تسهيلكننده و يا مانع باشد، نقطه قوت براي استاندار كرمان در بحثهاي اقتصادي است.
وي تصريح كرد: اگر استاندار كرمان بخواهد در عرصه اقتصاد موفق باشد بايد همه تصميمها، سياستگذاريها، مصوبات و برنامههايي كه براي استان تدوين ميكند با نگاه به فعالان اقتصادي، بنگاههاي اقتصادي و بخش خصوصي باشد، زيرا اين روزها روزهاي بخش خصوصي است.
نايب رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي در بخش ديگري از سخنان خود در مورد رقابتپذيري كالاهاي ايراني در بازارهاي جهاني گفت: از زماني كه ارز در كشور آزاد شد در رقابت قدرت پيدا كرديم.
جلالپور از صادرات 11 ميليارد دلاري كالا از ايران به عراق طي سال گذشته خبر داد و ابراز داشت: در كيفيت، تعهدات و استمرار حضور و بازاريابي در بازارهاي جهاني بايد دقت كنيم كه كشورهايي مانند عراق و افغانستان را از دست ندهيم.
وي اذعان داشت: ما 16 كشور همسايه داريم كه بازارهاي تعدادي از اين كشورها را به علت بيتدبيري، بيسياستي، كالاهاي غيراستاندارد، عدم انجام تعهدات و ساده گرفتن بحث صادرات از دست دادهايم و نگران از دست دادن بازارهاي كالاهاي ايراني در عراق و افغانستان هم هستيم.
جلالپور با بيان اينكه دغدغه از دست دادن بازارهايي مانند عراق دغدغه درستي است، خاطرنشان كرد: كيفيت كالاهاي صادراتي استان كرمان به عراق نسبت به ساير كالاهاي صادراتي به اين كشور از كيفيت بهتر و مطلوبتري برخوردار است.
انتهاي پيام/80019/ق40
شنبه 23 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]