واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: عمران و آبادي رهآورد سفر مقام معظم رهبري به قزوين
مسئول پيگيري مصوبات سفر مقام معظم رهبري استان قزوين با بيان اينكه عمران و آبادي رهآورد سفر مقام معظم رهبري به قزوين بود، افزود: در پي اين سفر پر خير و بركت از مجموع منابع اعتباري مبلغ 2 هزار و95 ميليارد ريال براي عمران و آبادي استان قزوين اختصاص يافت.
ابوالفضل ياري در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با بيان اين مطلب اظهار كرد: يكي از ويژگيهاي نظام جمهوري اسلامي ايران، توجه ويژه مسئولان و مقامات در عاليترين سطح به حضور در مناطق و بررسي مسائل و مشكلات توسعهاي، معيشتي، فرهنگي و اجتماعي اين مناطق است كه علاوه بر مباني ارزشي و خاستگاه اين حركت، موجب تحول و تسريع در فرآيندهاي توسعهاي ميشود.
وي افزود: در فضاي سالهاي بعد از استان شدن قزوين و تبعات سياسي حاصل از اين موضوع وعدم توجه به شكلگيري ساختارهاي اداري و زيربناهاي اساسي استان به دليل عدم پيشبيني منابع مالي مورد نياز جهت راهاندازي استان، ميتوان سفر مقام معظم رهبري به استان را به عنوان نقطه عطف و محرك توسعه استان و عامل اصلي جلب توجه مسئولان سطوح ملي به اين منطقه عنوان كرد.
مسئول پيگيري مصوبات سفر مقام معظم رهبري اظهار كرد: در پي اين سفر پرخير و بركت از مجموع منابع اعتباري مبلغ 2 هزار و95 ميليارد ريال به استان اختصاص يافت كه 707 ميليارد ريال از منابع رديف سفر رهبري، 50 ميليارد ريال منابع دفتر مقام معظم رهبري ،180 ميليارد ريال تسهيلات بانكي و مابقي تعهدات وزارتخانهها در جريان سفر بوده است.
به گفتهي وي بالاترين ميزان اعتبارات هزينه شده مربوط به فصل حمل و نقل با 990 ميليارد ريال و بهداشت و سلامت با 230 ميليارد ريال و تربيت بدني با 177 ميليارد ريال است.
مسئول پيگيري مصوبات سفر مقام معظم رهبري به قزوين ادامه داد: كل اعتبار اختصاص يافته براي اجرايي شدن 364 پروژه هزينه شده است كه بالاترين تعداد پروژه مرتبط به جهاد كشاورزي با 80 پروژه، راه و ترابري با 66 پروژه و آب و فاضلاب روستايي با 65 پروژه است.
طبق سخنان وي از شاخصترين طرحها و پروژههاي مصوب اين سفر در بخش ورزش و بهداشت و سلامت ميتوان به احداث استاديوم 15 هزار نفري قزوين، احداث 50 زمين ورزشي روستايي، احداث هتل ورزش قزوين، احداث بيمارستان 200 تختخوابي قزوين و احداث 12 خانه بهداشت روستايي اشاره كرد.
ياري در ادامه همچنين احداث راه قزوين، الموت، تنكابن – احداث محور بوئين زهرا - قزوين، احداث محور قزوين - تاكستان و اجراي راههاي روستايي به عنوان شاخصترين پروژههاي بخش حمل و نقل ياد كرد.
وي افزود: احداث مجتمعهاي فنيوحرفهاي شهرستانها و احداث مدارس شبانه روزي در سطح استان از پروژههاي بخش آموزش و احداث مجتمعهاي فرهنگي و هنري در شهرستانها، احداث مجتمعهاي فرهنگي و تبليغي در شهرستانها و شروع احداث مجتمع نبويه از پروژههاي شاخص اين سفر در بخش فرهنگي به شمار ميروند.
مسئول پيگيري مصوبات سفر مقام معظم رهبري احداث مسكن زوجهاي جوان در بيدستان، احداث بيش از 200 واحد مسكن روستايي براي محرومان و احداث 1700 واحد مسكن استيجاري قزوين در بخش مسكن محرومان و اجراي بيش از حدود 80 پروژه آبرساني و كانال آبياري روستايي در بخش كشاورزي را نيز از ديگر پروژههاي اين سفر عنوان كرد.
ياري همچنين در پروژههاي بخش آب و صنعت به احداث سد مخزني طالقان، شروع مطالعات اجرايي 6 سد مخزني در استان، شروع مطالعات عمليات انتقال آب الموت رود به قزوين، آبرساني روستايي، احداث شهرك 3 هزار هكتاري خرمدشت و توجه به بازسازي صنايع فرسوده استان اشاره كرد.
انتهاي پيام
جمعه 22 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]