واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون اول قوهقضاييه در سخنراني پيش از خطبههاي نماز جمعه تهران/۲دشمنشناسي و دشمن ستيزي درس بزرگ عاشورا/ از حقخواهي عقبنشيني نخواهيم كرد
معاون اول قوه قضاييه با اشاره به اين كه دشمنشناسي و دشمن ستيزي درس بزرگ واقعه عاشوراست گفت: در موضع حق خواهي و عدالت خواهي و مقاومت در راه هدف يك گام هم در مقابل دشمن عقب نشيني نخواهيم كرد.
به گزارش خبرنگار قضايي فارس، سيد ابراهيم رئيس معاون اول قوه قضاييه در بخش ديگري از سخنان خود در سخنراني پيش از خطبههاي نماز جمعه امروز تهران گفت: فرهنگ مقاومت و ايستادگي و همچنين فرهنگ دشمنشناسي و دشمن ستيزي درسهايي ديگري است كه بايد از عاشوراي حسيني بگيريم و در زندگيمان آن را گسترش دهيم.
وي افزود: نسخهاي كه براي ملت ايران با آموختههاي اماممان پيچيده شد الگوي انقلاب اسلامي ما را رقم زد و اين انقلاب درس گرفته از آموزههاي عاشوراي بزرگ حسيني است.
رئيسي تصريح كر: مقاومت در راه هدف و دشمن ستيزي شد الگوي ما البته در اين مسير و در مقابل اين فرهنگ، فرهنگ سازش با دشمن نيز وجود دارد.
معاون اول قوه قضاييه گفت: عاشورا هم جلوه مقاومت است و البته در نقطه مقابل فرهنگ سازش افرادي كه است نميخواستند در مقابل زور بايستند و نميخواستند در مسير توحيد و حق قدم بردارند.
وي ادامه داد: عاشورا فرهنگ عدالت خواهي و عادل بودن است و حقيقت خواستن و حق گرا بودن است هر چند كه امروز دو پرچم بر پا شده است يكي پرچم انتظار و ديگري انظلام. ولي بدانيد هم ظالم بد است و هم كساني كه بستر را براي ظلم پذيري فراهم كردند.
حجت الاسلام رئيسي گفت: جريان سازش با ظلم جريان آماده كردن خود و جامعه براي پذيرش ظالم است كه اين جريان سخت مورد مذمت است.
وي ادامه داد: نكته بسيار مهم در فرهنگ مقاومت است آنچه ما بعد از اين همه سالهاي بعد از پيروزي داريم با همه مخالفتهاي دشمنان اون عبارت است از ايستادگي و مقاومت ملت بزرگ ايران اسلامي.
معاون اول قوه قضاييه خاطرنشان كرد: گفتمان انقلاب و گفتمان امام و رهبري يك گفتمان ثابت است اين گفتمان كه نشئت گرفته از گفتمان امامان و انبياء است مبتني بر توحيد و عدالت اجتماعي و عزت جامعه اسلامي و مقاومت در مقابل دشمنان است اين گفتمان بايد همواره در مقام تبيين قرار بگيرد.
وي ادامه داد: گفتمان انقلاب توجه به محرومين بوده است و خواهد بود اما يادمان نرود كه عدهاي قصد داشتند گفتمان برابري را گسترش دهند. عدهاي دنبال گسترش گفتمان عقلانيت سوسياليستي بودند.
معاون اول قوه قضاييه تصريح كرد: متأسفانه عدهاي فقط به دنبال حذف فقه جواهري بودند و ميخواستند فقه بزرگان ما را مخدوش كنند.
وي ادامه داد: گفتمان ما گفتمان مردمسالاري ديني بود اما عدهاي دنبال دموكراسي غربي بودند و با طرح شعارهاي غلط به دنبال فريب مردم بودند.
حجت الاسلام رئيسي گفت: گفتمان ما استكبار ستيزي بود اما عدهاي به دنبال تعامل با ظالمان بودند و اين در حالي است كه گفتمنان ما به دنبال حكمت و عزت و مصلحت و صلح و نفي هرگونه سلطه بود ولي عدهاي دنبال سازش بودند.
معاون اول قوه قضاييه خاطرنشان كرد: گفتمان ما به دنبال توسعه اقتصاد عدالت محور بود اما عدهاي به دنبال اقتصاد مدل سرمايه داري غربي بودند كه در اين 34 ساله ديديم اما همواره امام خميني (ره) رهبري معظم انقلاب و مردم بصير ما اين جهت را مورد تأكيد قرار ميدادند.
وي افزود: ما دنبال توسعه سياسي با حفظ ارزشها بوديم اما عدهاي به دنبال تساهل تسامح و جامعه مدني بودند.
حجت الاسلام رئيسي خاطرناشن كرد: گفتمان ما به دنبال به كارگيري افراد شايسته و شايسته سالاري بودند اما برخي به دنبال تبار گرايي و فاميل گرايي بودند.
معاون اول قوه قضاييه گفت: گفتمان انقلاب فرهنگ جهاد و مبارزه و كار و تلاش خستگي ناپذير بوده است اما برخي به دنبال قدرت طلبي و تجمل گرايي بودند. و اين در حالي است كه از سوي ديگر گفتمان ما دنبال عشق به مردم و عشق به محرومين و مستضعفين بود. برخي در اين سي و چند سال فقط دنبال رأي گرفتن از مردم بودند.
وي افزود: انقلاب اسلامي به دنبال آن است كه جامعه مبتني بر توحيد و اخلاق و عدالت و معنويت و برپا دارد تا جامعه قرآني باشد و جامعهاي باشد كه مقدمه ظهور مهدي موعد باشد.
حجت الاسلامي رئيسي گفت: يك جامعه مبتني بر اصول دقيق مد نظر ماست و ما يك جامعه هدفدار هستيم كه هدف آن عنايت ويژه ميطلبد مردم ما آگاه هستند و هوشيار در اين عرصه نسبت به همه انچه در بخشهاي مختلف انجام ميشود توجه دارند.
وي افزود: لذا همواره بايد مرور كنيم كه گفتمان ما چه بود و وضع هست با وضع بايد مشخص شود و درصدد باشيم تا خودمان را با ان جامعه مطلوب نزديك كنيم.
معاون اول قوه قضاييه در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اين مطلب كه در اين تطوراتي كه بعد از پيروزي انقلاب بوده است دربرخي موارد تاكتيكهاي ما عوض شدهاند گفت: در اين زمانها گفتمان ما ثابت بوده است و ارزشها عوض نميشوند و ما هيچگاه به انفعال نخواهيم رفت.
وي درباره موضوع هستهاي و مهم بودن و اساسي بودن آن گفت: عزيزاني كه در حوزه ديپلماسي تلاش ميكنند حرمتشان مورد توجه هست و به نام نظام سخن ميگويند اما نكتهاي كه قابل توجه است اين است كه استراتژيهاي ما ثابت است اما در يك موضوع امكان تغيير روش باشد اما به عزيزمانمان تجربهاي ميگويم در قرار داد الجزاير واژه تابعيت آمد و در متن توافقنامه به ان اشاره شد در حالي كه ما تابعيت مضاعف را به رسميت نميشناسيم اما در ساير كشورها تابعيت مضاعف را به رسميت ميشمارند.
از همين واژهاي كه قابل برداشت است سوء استفاده كردند و رفتند تفسير كردند و باعث شد بسياري از افراد ضد انقلاب كه اموالشان مصادره شده بود رفتند و بر عليه ايران در دادگاه شكايت كردند.
حجت الاسلام رئيسي افزود: در حوزه ديپلماسي مراقب واژگان و كاربرد انها باشيد متن بايد به قدري حساب شده باشد تا مورد سوء استفاده قرار نگيرد لذا من اينجا ميگويم ملت بزرگ ايران در موضع حق خواهي و عدالت خواهي و مقاومت در راه هدف يك گام هم در مقابل دشمن عقب نشيني نخواهد كرد.
معاون اول رئيس قوه قضاييه به موضوع حقق بشر اشاره كرد و گفت: حقوق بشري كه آنها ميگويند با انچه ما ميگوييم اختلاف مبنايي دارد نگاه به انسان از نگاه مكتب ما با نگاه انها متفاوت است غرب به دنبال پرده دري و بي حجابي و بي عفتي و تهديد فضاي خانوادگي انسانهاست و با تشكيل شبكههاي اجتماعي به دنبال همين موضوع است. ما در دينمان پوشاندن عيوب ديگران داريم عفاف داريم و مبناي ما با آنها در خيلي از مسائل متفاوت است.
وي افزود: نگاه به حقوق بشر اسلامي امر قابل توجهي است اين جمله رو بگويم در مقابل تهديدات زيادي از جانب دولت هستيم.
حجت الاسلام رئيسي گفت: امروز مواد مخدر مسئله خيلي مهمي است و بخش گسرتدهاي از نيروها را مشغول خودش كرده است و شهداي زيادي دادهايم بيش از 200 هزار هكتار از اراضي افغانستان مربوط به مواد مخدر است كه زير چتر حمايت امريكا و ناتو است از جمله لابراتورها هاي مرزيها كه جنايت در مورد بشريت است.
معاون اول قوه قضاييه گفت: كشور ما قرباني اين پديده است و اين موضوع تهديد بسيار بزرگي عليه مردم ما است.
انتهاي پيام/
جمعه 22 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]