واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون كميته امداد استان زنجان خبر دادايجاد 2 هزار فرصت شغلي براي مددجويان استان زنجان
معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد امام خميني استان زنجان از ايجاد 2 هزار فرصت شغلي براي مددجويان اين نهاد خبر داد.

منصور عبادي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار كرد: كميته امداد امام خميني استان زنجان در راستاي تحقق برنامههاي توانمندسازي جامعه هدف امداد طي هشت ماه گذشته بيش از 2 هزار فرصت شغلي براي مددجويان كميته امداد ايجاد شده است.
وي با بيان اينكه يك هزار و 100 نفر از اين تعداد با توجه به تعاملات موجود بين كميته امداد و موسسات كاريابي خصوصي و كارفرمايان، شركتها، موسسات و كارخانجات در سطح استان مشغول به فعاليت شدهاند، اظهار داشت: همچنين براي يك هزار نفر از مددجويان نيز با پرداخت تسهيلات اشتغال و اجراي طرح اشتغالزايي شده است.
معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد استان زنجان با بيان اينكه مشاغل ايجاد شده با پرداخت تسهيلات در زمينه مشاغل خانگي، دامپروري، مشاغل خدماتي و .... بوده است،ادامه داد: در مجموع براي ايجاد اين تعداد شغل بيش از 70 ميليارد ريال هزينه شده است كه بيش از 80 درصد اعتبارات در مناطق روستايي و محروم پرداخت شده است.
اين مسئول با اشاره به بند (ب) ماده 39 برنامه پنج ساله توسعه درباره نهادهاي حمايتي اذعان داشت: بر اين اساس نهادهاي حمايتي موظف هستند، سالانه 10 درصد از مددجويان خود را پس از توانمند سازي از چرخه حمايتي خود خارج سازند.
عبادي با بيان اينكه طبق برنامه سال 92 مقرر بود، 300 ميليارد ريال براي تحقق امر اشتغال مددجويان كميته امداد اختصاص يابد، تصريح كرد: با توجه به عدم تامين منابع بانكي مورد نياز از سوي بانك مركزي و مشكلات موجود تنها 15 درصد اعتبار مورد نظر به بانكهاي عامل ابلاغ شده است.
وي در پايان ابراز اميدواري كرد: در فرصت باقي مانده از سالجاري و تامين اعتبارات مورد نياز افرادي كه طي فرآيندهاي لازم و پس از گذراندن دورههاي آموزشي مورد نظر پرونده آنها تشكيل و به بانكهاي عامل ارسال شده است، اين نهاد بتواند مطابق برنامه پنجم به تعهدات خود عمل كند.
انتهاي پيام/73005/ر20
جمعه 22 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]