واضح آرشیو وب فارسی:مهر: درآمد پيش بيني شده براي فارس در بودجه سال آينده 1278 ميليارد تومان است
شيراز - خبرگزاري مهر: استاندار فارس گفت: در آمد پيش بيني شده براي استان در لايحه بودجه سال آينده يك هزار و 278 ميليارد تومان است كه نسبت به سال 92 داراي27 درصد رشد بوده است.
به گزارش خبرگزاري مهر، سيد محمد احمدي در پي نهايي شدن لايحه بودجه سال 1393 در دولت و ارائه آن به مجلس شوراي اسلامي، با بيان اينكه به استناد اظهارات معاون محترم برنامه ريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري، ميزان صادرات نفت و ميعانات براي سال 93 در حدود يك ميليون و 300 هزار بشكه در روز پيش بيني شده كه قيمت هر بشكه نفت هم برابر با 103 دلار در نظر گرفته شده است، گفت: در اين لايحه، نرخ ارز در لايحه بودجه 93، معادل دو هزار و650 تومان محاسبه شده است.
وي با اشاره به اينكه در لايحه تقديمي دولت، اعتبار تملك دارايي سال 93، حدود 37 هزار ميليارد تومان مي باشد كه نسبت به سال 92 كه 56 هزار ميليارد تومان بود، 33 درصد كاهش داشته است، اظهار داشت: حدود سه هزار پروژه ناتمام موجود در كشور بر اساس پيشرفت، در سه بخش صفر تا 20 درصد، 20 تا 80 درصد و 80 درصد به بالا، بر اساس اولويت و متناسب با پيشرفت فيزيكي از اعتبارات تملك دارايي سهم خواهند برد.
احمدي با بيان اين كه در لايحه بودجه سال 93، رشد اقتصادي پيش بيني شده در سال 1393 برابر با 1.3 درصد است، افزود: اين در حالي است كه رشد نقدينگي حدوداً 18 درصد كاهشي و نرخ تورم بين 21 تا 24 درصد پيش بيني شده است.
استاندار فارس اعلام كرد: در اين لايحه افزايش حقوق 5.17 درصد و پاداش پايان سال(عيدي) 503 هزار تومان در نظر گرفته شده است.
احمدي با اشاره به اين كه بر اساس مستندات لايحه بودجه سال 1393و مفاد ماده واحده و احكام مندرج در آن و همچنين با توجه به مقتضيات منابع اعتباري كشور، شرايط خاصي در بودجه عمومي كل كشور و استان ايجاد شده كه بر اساس آن سهم صندوق توسعه ملي از محل درآمدهاي نفتي در سال 92 با توجه به اصلاحيه بودجه كه از 26 درصد به 20 درصد رسيد براي سال 93 اين سهم 29درصد پيش بيني شده است.
وي افزود: بر اين اساس كل بودجه سال 93 بالغ بر 782 هزار ميليارد تومان، بودجه عمومي 194 هزار ميليارد تومان و بودجه هزينه اي 143 هزار ميليارد تومان است.
وي در خصوص وضعيت بودجه و اعتبارات استان فارس خاطر نشان كرد: درآمد پيش بيني شده براي استان در لايحه بودجه سال آينده، يك هزار و 278 ميليارد تومان در نظر گرفته شده كه نسبت به سال 92 داراي27 درصد رشد است در حاليكه ميانگين رشد درآمدها در كشور 2.28 است.
استاندار فارس سرجمع اعتبار استاني تملك دارايي هاي سرمايه اي فارس را 364 ميليارد تومان بيان كرد و گفت: اين ميزان نسبت به سال 92 حدود 31 درصد كاهش دارد در حالي كه ميانگين كاهش در سطح كشور 2.33 درصد است.
استاندار فارس با بيان اين كه مبلغ 165 ميليارد تومان از اعتبارات استاني مربوط به 2 درصد نفت و گاز است، افزود: يك سوم از اين اعتبارات، صرفاً براي مناطق گازي و نفت خيز و يا تحت تاثير است و دو سوم ديگر مربوط به مناطق محروم است كه حداقل50 درصد آن حتماً بايد براي مناطق محروم هزينه شود اين مبلغ نسبت به سال 92 حدوداً 10 درصد كاهش داشته است در شرايطي كه ميانگين كاهش در سطح كشور 3.13 درصد است.
وي همچنين در خصوص وضعيت اعتبارات ملي استان گفت: فارس در لايحه بودجه سال 93 داراي 165 طرح مشخص تملك دارايي با اعتباري معادل 697 ميليارد تومان است كه از لحاظ اعتباري نسبت به سال 92 شاهد 4.47 درصد كاهش است.
احمدي با اشاره به اينكه طرح قطار كلانشهر شيراز به شهر جديد صدرا يكي از هفت طرح مندرج در جدول 15 لايحه است كه از محل جزء 10 رديف 550 هزاراعتبار لازم براي آنها پيش بيني شده ، خاطر نشان كرد: براي بنياد سعدي شناسي در جدول 17 مبلغ سه ميليارد تومان اعتبار هزينه اي و همچنين در جدول 18 براي پرداخت مطالبات حرم مطهر احمدبن موسي(ع) مبلغ 250 ميليارد تومان اعتبار پيش بيني شده است.
وي با بيان اينكه مبلغ 370 ميليارد تومان براي اجراي 65 عنوان پروژه مندرج در جدول 19 كه داراي مجوز كميسيون ماده 32 و ماده 215 قانون برنامه هستند پيش بيني شده كه 13 مورد آن مربوط به استان فارس است، گفت: مبلغ 50 ميليارد تومان براي مطالعه و اجراي 274 عنوان پروژه مندرج در جدول 20 پيش بيني شده كه 22 مورد آن مربوط به استان فارس است.
استاندار فارس گفت: طي هفته هاي گذشته ضمن برگزاري جلسات ويژه پيگيري طرح هاي ملي استان فارس براي درج در بودجه سال 1393 با حضور مديران دستگاه هاي اجرايي استان و همچنين تشكيل جلسه با مجمع نمايندگان و برخي از وزراء شرايط لازم براي پيگيري اين قبيل طرح ها انجام شده است.
وي با اشاره به اينكه نظر به شرايط نامطلوب سهم اعتبارات طرح هاي ملي استان فارس و ضرورت توجه به اين مهم كه ديدگاه دولت تدبير و اميد، به درستي در راستاي سرعت بخشيدن به طرحهاي مهم با پيشرفت فيزيكي بالاتر است، افزود: به دليل اين كه در ساليان گذشته در توزيع منابع درآمد عمومي در بين استان ها مديريت منطقي صورت نگرفته است، طرح هاي ملي استان فارس به تبع عدم تزريق منابع مالي مناسب در ساليان گذشته، داراي پيشرفت فيزيكي بالا و مناسبي نيستند.
احمدي با بيان اينكه پيرو سياست و شاخص هاي مدنظر دولت محترم به منظور توزيع منابع عمومي براي طرح هاي ملي، استان فارس در جايگاه مناسبي قرار نگرفته است، خاطر نشان كرد: ميانگين كاهش اعتبارات طرح هاي ملي كه در سطح كشور 33درصد است اين نسبت براي استان فارس به دلايل ذكر شده با كاهش 47 درصدي ملي همراه است.
استاندار فارس گفت: با عنايت به توانمندي نمايندگان استان و نظر به حضور پنج نفر از نمايندگان استان در كميسيون تلفيق مجلس شوراي اسلامي و با توجه به شرايط خاص اقتصادي استان در شاخصهاي مهمي همچون نرخ بيكاري و ركود اقتصادي و همچنين وجود شرايط خاص در مناطق مختلف فارس به دليل پديده خشكسالي و موقعيت نامطلوبي كه به تبع اين امر بر روند توسعه استان در بخش هاي مختلف اقتصادي ايجاد كرده و از طرفي وجود ظرفيت بالاي استان در امر جذب سرمايه هاي بخش خصوصي براي رشد و توسعه استان، از نمايندگان استان تقاضا دارم براي رفع مشكل هاي ايجاد شده در امر تأمين منابع اعتبار طرحهاي ملي استان و همچنين استفاده بهينه از ظرفيتهاي موجود در قانون برنامه و لايحه بودجه 1393 همت و تلاش ويژه اي داشته باشند.
وي تاكيد كرد: بايد بتوانيم از توانمنديهاي استان براي توسعه استان با بهره گيري از اين ظرفيت هاي قانوني استفاده لازم كرده و در بخش اعتبارات طرح هاي ملي نيز حداقل به متوسط كشور كه 33 درصد كاهش است، نزديك شويم.
كد خبر: 2194452
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۲ - ۱۰:۵۳
جمعه 22 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]