واضح آرشیو وب فارسی:آی تی ایران: مروري برويزگيهاي تلويزيونهاي هوشمند بررسي اسمارت هاب تلويزيون سامسونگ
منبع : آي تي ايران نسخه چاپي
طي سه سال اخير، صفحه اسمارت هاب هم از لحاظ ظاهري و هم از لحاظ كاربردي تحولات و پيشرفتهاي ويژه اي داشته است. ظاهر جذاب تر، دسترسي بيشتر به برنامه هاي ذخيره شده و سهولت كار با اين صفحه از جمله پيشرفتهاي صورت گرفته است.
بخش بزرگي از نو آوريهاي شركتهاي برتر توليد كننده تلويزيون در چند سال اخير بر هوشمند سازي متمركز بوده است. استفاده از تلويزيون هوشمند به عنوان يك مركز اتصال (Hub) انواع ابزار هاي ديداري و شنيداري در كنار اتصال به اينترنت و امكان نصب نرم افزار هاي كاربردي از جمله اين نوآوريها هستند. تلويزيونهاي هوشمند، علاوه بر اتصال به اينترنت و امكان جستجو در صفحات وب، ميتوانند نرم افزارهاي مختلف را دانلود، نصب و اجرا كنند.
در اين مطلب مروري ميكنيم بر امكانات تلويزيون سامسونگ كه از سال ۲۰۱۰ به عرضه و توسعه اين فناوري مي پردازد.
كليه تلويزيونهاي هوشمند بدون توجه به برند آنها داراي صفحه اي خاص هستند كه امكانات هوشمند، در آن قسمت قرار دارد. اين نرم افزارها (Applications) در صفحه اي به نام اسمارت هاب قرار داده شده اند. اين صفحه در تلويزيون هاي هوشمند سامسونگ، اسمارت هاب نام دارد كه از آن به عنوان دريچه اي جهت دسترسي به امكانات هوشمند تلويزيون ياد مي شود.
طي سه سال اخير، صفحه اسمارت هاب هم از لحاظ ظاهري و هم از لحاظ كاربردي تحولات و پيشرفتهاي ويژه اي داشته است. ظاهر جذاب تر، دسترسي بيشتر به برنامه هاي ذخيره شده و سهولت كار با اين صفحه از جمله پيشرفتهاي صورت گرفته مي باشد.
فروشگاه برنامه هاي كاربردي سامسونگ (Samsung Apps):
كليه برنامه هاي كاربردي كه مي توان آن ها را روي تلويزيون هوشمند سامسونگ دانلود، نصب و اجرا نمود، در اين قسمت قرار گرفته اند. اين برنامه ها كاملا رايگان بوده و در 6 گروه بازي، ويديو، سبك زندگي، ورزشي، اطلاعات و برنامه هاي آموزشي طبقه بندي شده اند. برخي از اين برنامه ها به زبان انگليسي و برخي نيز به زبان فارسي و مخصوص كشور ايران طراحي شده اند كه ميتوان به برنامه هاي كيوسك، آپارات، فرودگاه مهرآباد، همشهري آنلاين، فال حافظ، صرافي و غيره اشاره كرد. در حال حاضر حدودا 130 برنامه فارسي در Samsung Apps موجود ميباشد.
پس از انتخاب برنامه مورد نظر، صفحه اي باز خواهد شد كه اطلاعات تكميلي در مورد آن برنامه اعم از حجم برنامه، دسته بندي و نويسنده برنامه را در اختيار كاربر قرار ميدهد. كاربر نيز با انتخاب گزينه دانلود، برنامه را روي حافظه داخلي تلويزيون (كه 2 گيگابايت گنجايش دارد) دانلود و نصب كرده و برنامه روي صفحه اسمارت هاب در پنل برنامه ها اضافه ميشود.
مهم ترين تفاوت اسمارت هاب سال 2013 و اسمارت هابهاي سال 2011 و 2012، دو پنله شدن اسمارت هاب مي باشد. كليه فعاليتها در اسمارت هاب سالهاي قبل، در يك صفحه صورت ميگرفت، در حاليكه در سال 2013 (تلويزيونهاي سريF)، دو پنل مجزا (يكي مخصوص برنامه هاي كاربردي و ديگري مخصوص فيلم، عكس و موزيك) طراحي شده كه سهولت كار را براي مصرف كننده به همراه دارد.
پنل برنامه هاي كاربردي (Apps Panel):
صفحه مستطيل شكل سمت راست تصوير، امكان تماشاي فيلم يا برنامه تلويزيوني مورد نظر را همزمان با استفاده از اسمارت هاب در اختيار كاربر ميگذارد.
كنار صفحه تصوير، برنامه هاي توصيه شده قرار داشته كه فروشگاه برنامه هاي كاربردي سامسونگ (Samsung Apps) هم در اين قسمت جاي دارد.
صفحه مستطيل شكل سمت چپ نيز به معرفي جديدترين برنامه هاي كاربردي موجود درSamsung Apps ميپردازد كه هر چند ثانيه يكبار عوض شده و برنامه هاي متنوع را به صورت اسلايدشو نشان ميدهد.
زير سطر برنامه هاي توصيه شده، دسترسي به 30 برنامه دانلود شده فراهم شده كه چيدمان اين برنامهها به دلخواه و سليقه خود كاربر صورت مي گيرد (ويژگي شخصي سازي).
------------
موارد موضوعي مرتبط
SAMSUNG TV
Samsung
smart tv
جمعه 22 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آی تی ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]