محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829683837
سيف:شرايط بازار غيرمتشكل پولي ناگوار است اجراي فاز دوم هدفمندي قبل از يكسانسازي ارز
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: سيف:شرايط بازار غيرمتشكل پولي ناگوار است اجراي فاز دوم هدفمندي قبل از يكسانسازي ارز
رئيس كل بانك مركزي از اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه ها در سال 93 قبل از يكسان سازي نرخ ارز خبر داد و گفت: در حال حاضر، بازار غيرمتشكل پولي خارج از نظارت بانك مركزي است و اين موضوع ناگوار است.
ولي الله سيف شب گذشته در يك برنامه تلويزيوني با تشريح عملكرد صد روزه بانك مركزي گفت: مقررات، ضوابط، بخشنامه ها و دستورالعمل هاي متناقض كه بعضا سيستم بانكي را دچار اشكالاتي مي كرد مورد بازنگري و تجديدنظر قرار گرفته است.
رئيس كل بانك مركزي با بيان اينكه اقدامات اوليه در جهت رفع موانع توليد از جمله مسائل ارزي مورد بازنگري قرار گرفته است، تصريح كرد: در سال جاري ديگر ارز مرجع با نرخ 1226 تومان نداشتيم بنابراين بايد همه تعهدات ارزي با نرخ مبادله اي تامين مي شد.
وي با اشاره به دستورالعمل مبناي تسويه حساب و رفع ابهامات كه چند روز پيش از سوي بانك مركزي ابلاغ شده است، گفت: يكي از اهداف ما بازگرداندن اعتماد از دست رفته به نظام بانكي كشور است. سيف همچنين از بازنگري در برداشت هاي شبانه از نظام بانكي تحت عنوان مابه التفاوت نرخ ارز خبر داد و گفت: استدلال اين برداشت منطقي و درست نبود و بايد اين مابه التفاوت ها به بانكها بازگردد.
رئيس كل بانك مركزي همچنين از بازنگري در بخشنامه دستورالعمل ذينفع واحد و تسهيلات كلان در بانك مركزي خبر داد و افزود: با توجه به شرايط، ضرورت انعطاف بيشتر در نظام بانكي به وجود آمده بود تا بانكها بيشتر در خدمت توليد قرار گيرند.
وي يكي از مهمترين مسائل خاص اقتصادي كشور را كه رئيس جمهور و وزرا نيز بر آن تاكيد دارند برون رفت از وضعيت تورمي اعلام و بيان كرد: براي برون رفت از وضعيت تورمي كنترل شديدتر نقدينگي مي تواند انجام شود اما اين كار باعث ركود خواهد شد بنابراين سعي داريم كه براي خروج از ركود نيز برنامه ريزي داشته باشيم و پيش بيني مي شود در پايان سال 92 از ركود خارج شويم و حركت به سمت رشد اقتصادي در كشور باشد.
سيف يكي از اعتقادات اعضاي دولت را انضباط پولي و مالي دانست و گفت: در مقررات دست و پاگير تجديدنظر صورت گرفته است همچنين براي افزايش توليد و تامين سرمايه در گردش بنگاهها تمهيداتي انديشيده شده است.
وي با تاكيد بر اينكه روند تورم به صورت كاهنده است و پيش بيني مي شود كه نرخ تورم در پايان سال جاري به طور متوسط به حدود 35 درصد برسد، تصريح كرد: يكي از شاخص هايي كه نشان مي دهد وضعيت اقتصادي در حال بهبود است نرخ ارز در بازار است كه در حال حاضر از روند باثباتي برخوردار است.
سيف ادامه داد: در حال حاضر نرخ ارز از آن نوسانات شديدي كه در گذشته وجود داشت بيرون آمده است. همچنين بانك مركزي مسئوليت اساسي در كنترل بازار ارز دارد و همچنين وظيفه دارد كه براي فعالين اقتصادي يك اطمينان خاطري نسبت به نوسانات و تاثيرات رواني و شوك هاي غيراصولي و ايجاد تعادل در بازار ايجاد كند.
وي با بيان اينكه علائم مثبت در اقتصاد يعني كنترل تورم و روند نزولي تورم و نقدينگي آثار خود را در قيمت ارز نشان مي دهد اين در حالي است كه بانك مركزي طي سه ماهه گذشته نظارت دقيقي انجام داده است كه بتواند ثبات در بازار ارز ايجاد نمايد.
سيف با تاكيد بر اينكه براي يكسان سازي نرخ ارز در نيمه سال 92 برنامه ريزي شده است، گفت: وجود 2 يا چند نرخ در بازار زمينه فساد در تصميمات اقتصادي را ايجاد مي كند و پيش نياز ثبات اقتصادي يكسان سازي نرخ ارز است و اين برنامه بايد اجرا شود.
عضو كابينه دولت يازدهم از تشكيل يك تيم در بانك مركزي براي يكسان سازي نرخ ارز در سال 93 خبر داد و گفت: همچنين يكسان سازي نرخ ارز در بودجه سال 93 پيش بيني شده است. وي خاطر نشان كرد: يكي از عوامل اثرگذار بر نرخ ارز، نرخ تورم است. وقتي كه اقتصاد با تورم 40 درصدي مواجه است يكسان سازي در كوتاه مدت شكننده است بنابراين نياز به ورود و دخالت بانك مركزي در بازار ارز دارد. زماني ثبات در نرخ ارز و يكسان سازي قابل انجام است كه تورم در حد قابل قبولي باشد.
سيف از اجراي فاز دوم هدفمندي در سال 93 خبر داد و گفت: البته اجراي فاز دوم قبل از يكسان سازي عملياتي خواهد شد. عضو كابينه دولت يازدهم ادامه داد: بانك مركزي مسئول نظارت بر بازار ارز بر اساس نرخ شناور مديريت شده است يعني ارز بايد تابع عرضه و تقاضا در بازار باشد منتها بر اساس واقعيت هاي بازار و نه هيجانات و التهابات كوتاه مدت تعيين شود و بانك مركزي بايد اطمينان داشته باشد كه نرخ ارز در بازار با واقعيت ها تطبيق داشته باشد.
سيف تصريح كرد: 12 سال پيش نرخ ارز با مدل يكسان سازي 790 تومان بود و بايد اجازه مي داديم كه اين نرخ با واقعيت هاي بازار تغيير كند ولي درآمد سرشار ارز ناشي از درآمدهاي نفتي و تزريق آن به بازار وضعيت را تغيير داد. بنابراين بايد اجازه دهيم نرخ ارز متناسب با واقعيت ها تغيير كند. در عين حال بايد ضرورت افزايش نرخ ارز را از بين ببريم و با يكسان سازي نرخ ارز ضرورت افزايش نرخ ارز از بين خواهد رفت و يك نرخ باثبات براي آن خواهيم داشت.
وي يكي از برنامه هاي بانك مركزي را ارائه آمارهاي اقتصادي و پيش بيني بازار مبتني بر واقعيت ها و اعلام به موقع آن دانست و گفت: بر اين اساس فعالان اقتصادي مي توانند به صورت واضح بازار را پيش بيني كنند اين در حالي است كه طي يكي دو سال اخير آمارها به طور منظم و دقيق از بانك مركزي خارج نشده بود كه سردرگمي را براي فعالان اقتصادي ايجاد مي كرد.
سيف با اعلام اينكه انتقادات زيادي به نوع عملكرد و ارائه خدمات نظام بانكي به فعالان اقتصادي داريم، گفت: يكي از اشكالات در نظام بانكي به پيچيدگي هاي دستورالعمل هاي بانك مركزي و بروكراسي هاي زياد ناشي از دستورالعمل ها باز مي گردد كه اين روند بايد اصلاح شود.
رئيس كل بانك مركزي افزود: همچنين نوع نگاه و توقع دولتي ها از نظام، تسهيلات تكليفي و تسهيلات غيركارشناسي تحميلي به نظام بانكي باعث شده كه تسهيلات عمده بانك ها در جهت غيراقتصادي باشد و يكي از عوامل افزايش حجم مطالبات معوقات بانك ها نيز به همين خورد باز مي گردد.
وي يادآور شد: بانكها بايد به روش هاي نوين بانكي مجهز شوند و به سمت بانكداري اسلامي و بدون ربا حركت كنند. در عين حال متون قراردادهاي موجود بانكي در آينده بايد مورد بازنگري قرار گيرد. سيف گفت: مقوله نظارت بر بانك ها در بانك مركزي بسيار پيچيده است و نمونه بارز آن بازار غيرمتشكل پولي خارج از نظارت بانك مركزي است و اين موضوع ناگوار است و بايد به سرعت تحت كنترل بانك مركزي درآيد البته بايد حمايت هاي لازم توسط بانك مركزي از سوي ساير نهادها در اين راستا جلب شود.
رئيس كل بانك مركزي با اشاره به مصوبه 35 بندي دولت گفت: 9 مورد از اين بندها به وظايف بانكي برمي گشت كه بازنگري در آنها انجام شده است كه يكي از اين موارد ضرورت پرداخت تامين صد در صد ارز مربوط به گشايش اعتبار اسنادي واردكنندگان بود.
سيف اضافه كرد: تجار نسبت به گشايش اعتبار اسنادي صد در صدي نگراني هايي داشتند و بانك مركزي با توجه به عدم تعادل ارزي كه وجود داشت الزامي ايجاد كرده بود كه متقاضي قبل از گشايش اعتبار صد در صد ارز را تامين كند در عين حال موظف بود كه بر اساس تكليف بانكها يك وثيقه 30 تا 35 درصدي نيز تامين نمايد كه بر اين اساس واردكنندگان موظف بودند 135 درصد نقدينگي تامين كنند.
وي تصريح كرد: البته تامين 35 درصد وثيقه به رابطه بانك و مشتري نيز باز مي گشت. برخي ها با ارائه چك يا وثيقه ملكي يا وجه نقد كه البته اين مورد اصولي نبود و قابل دفاع نيست در نهايت بانك مركزي با تجديدنظري كه صورت داد پيشنهاد كرد كه اين صد در صد به 30 درصد تقليل يابد.
جمعه 22 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]
صفحات پیشنهادی
ارزیابی مثبت انصاری از نشست دولت و مجلس درباره نحوه اجرای فاز دوم هدفمندی
ارزیابی مثبت انصاری از نشست دولت و مجلس درباره نحوه اجرای فاز دوم هدفمندی معاون پارلمانی رئیسجمهور نشست هماندیشی دولت و مجلس درباره نحوه اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانهها را تشریح کرد آفتاب حجتالاسلام والمسلمین مجید انصاری در گفتوگو با ایسنا با اشاره به جلسه صبح امروزفاز دوم هدفمندي يارانهها در سال آينده اجرايي شود/ ضرورت تعيين تكليف يارانه 600 هزار ايراني خارج نشين
فاز دوم هدفمندي يارانهها در سال آينده اجرايي شود ضرورت تعيين تكليف يارانه 600 هزار ايراني خارج نشين عضو كميسيون برنامه بودجه و محاسبات مجلس با بيان اينكه قانون هدفمندي بايد در سال 93 اجرايي شود گفت اجازه نخواهيم داد مشكلات فاز اول هدفمندسازي يارانهها گام دوم را دچار مشكل كآخرين وضعيت تشكيل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادي/وقفه در اجراي فاز بعدي هدفمندي اثربخشي اين طرح را از بين مي ب
آخرين وضعيت تشكيل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادي وقفه در اجراي فاز بعدي هدفمندي اثربخشي اين طرح را از بين مي برد عضو كميسيون اقتصادي مجلس توزيع غيرنقدي يارانه ها را در كنترل نرخ تورم موثر دانست و گفت فاصله زماني ميان اجراي فاز اول با فاز دوم هدفمندسازي يارانه ها نبايد طولاني شواعلام زمان اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها
اعلام زمان اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی از پیش بینی درآمد 3 هزار و 880 میلیارد تومانی دولت از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها در لایحه بودجه 93 خبر داد و گفت فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها نیز از نیمه دوم سال 93 اجرایی خواهد شد آفتنباید در اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها تعجیل كرد
نباید در اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها تعجیل كرد بودجه سال ۹۳ یک بودجه عملیاتی و بر مبنای صفر برنامهریزی شده زمانی که دولت منابع کافی برای تأمین مالی هدفمندی یارانهها در فاز دوم را ندارد نباید انتظار داشت آن را به سرعت اجرایی کند چراکه تبعات آن بیشتر از مزایای آن خواهد بوديك كارشناس مسائل بودجه: نبايد در اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه ها تعجيل كرد
يك كارشناس مسائل بودجه نبايد در اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه ها تعجيل كرد بودجه سال ۹۳ يك بودجه عملياتي و بر مبناي صفر برنامهريزي شده زماني كه دولت منابع كافي براي تأمين مالي هدفمندي يارانهها در فاز دوم را ندارد نبايد انتظار داشت آن را به سرعت اجرايي كند چراكه تبعات آن بيشترعضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس:مجلس بر اجراي فاز دوم هدفمندي يارانهها تأكيد دارد
عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس مجلس بر اجراي فاز دوم هدفمندي يارانهها تأكيد دارد عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس با بيان اينكه دولت بحث اجراي فاز دوم هدفمندي يارانهها را در بودجه 93 لحاظ نكرده است گفت مجلس اصرار و تأكيد بر اجراي اين طرح دارد و دولت موظف به انجام آن است جبزمان اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها
زمان اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت پیش بینی می شود فاز دوم هدفمندی یارانه ها از نیمه دوم سال 93 اجرا شود خبرگزاری مهر اسماعیل جلیلی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت در لایحه بودجه 93 درآمد 3 هزار وطرح مجلس براي اجراي فاز دوم هدفمندي يارانهها
طرح مجلس براي اجراي فاز دوم هدفمندي يارانهها مجلس طرحي را در خصوص اجراي فاز دوم هدفمند كردن يارانهها به نحوي كه انگيزه مردم براي اجراي اين قانون افزايش پيدا كرده و همچنين قيمت حاملهاي انرژي در بخش مصرف خانگي افزايش پيدا كند آماده كرده است اگر دولت لايحه بودجه جداگانهايدهكها حذف مي شوند يا يارانه غير نقدي مي شود؟ / پيش بيني نمايندگان مجلس از فاز دوم هدفمندي يارانه ها
دهكها حذف مي شوند يا يارانه غير نقدي مي شود پيش بيني نمايندگان مجلس از فاز دوم هدفمندي يارانه ها محمود عزيزي از همان ابتداي آغاز هدفمندي يارانه ها سوژه هاي ملتهب اين بخش دولت را مجبور به عقب نشيني كرد خوشه بندي قشرهاي مختلف جامعه يكي از معروفترين مثالها در اين زمينه بود كهمابهالتفاوت قیمت حاملهای انرژی در فاز دوم هدفمندی به مردم بازگردانده میشود
مابهالتفاوت قیمت حاملهای انرژی در فاز دوم هدفمندی به مردم بازگردانده میشود معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور از انجام برنامه ریزی برای داوطلبانی که از دریافت یارانه نقدی انصراف دهند خبرداد و با اعلام اینکه تبصره هدفمندی تا آخر هفته به مجلس ارائه می شود گفت مابه احجت الاسلام مصباحي مقدم در دانشگاه امام صادق (ع):چالش بزرگ بودجه 93، ناديده گرفتن فاز دوم هدفمندي يارانههاست
حجت الاسلام مصباحي مقدم در دانشگاه امام صادق ع چالش بزرگ بودجه 93 ناديده گرفتن فاز دوم هدفمندي يارانههاست رئيس كميسيون برنامه و بودجه مجلس شوراي اسلامي گفت يكي از عيبهاي برنامه بودجه سال 93 اين است كه فاز دوم قانون هدفمند كردن يارانهها در آن ديده نشده است و اين چالش بزرگيدر افتتاحيه نمايشگاه چاپ و بستهبندي مطرح شدلزوم اختصاص يارانه فرهنگي در فاز دوم هدفمندي يارانهها
در افتتاحيه نمايشگاه چاپ و بستهبندي مطرح شدلزوم اختصاص يارانه فرهنگي در فاز دوم هدفمندي يارانهها رئيس كميسيون صنايع و معادن مجلس گفت در كشور مردم بابت بنزين يارانه ميگيرند اما به كالاهاي فرهنگي يارانه نميدهيم كه بايد در فاز دوم هدفمندي يارانهها به اين مهم توجه بيشتري شود ب-
گوناگون
پربازدیدترینها