تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن بسيار راستگو و بسيار نيكوكار است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834578375




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بدهكار بزرگ به دنبال مسئولان دولت تدبير و اميد/ همان يك بار كه تسخير كرديد فتنه و آشوب از پهلويش درآمد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: بدهكار بزرگ به دنبال مسئولان دولت تدبير و اميد/ همان يك بار كه تسخير كرديد فتنه و آشوب از پهلويش درآمد
اوباما اگر نوكر مي‌خواهد روي ما حساب كند!،توصيه بادامچيان به عقلاي اصلاحات،انتخابات هيات رئيسه جبهه اصلاح‌طلبان،مواظب رفتار تندروها باشيد،واكنش «مطهري» به استعفاي نمايندگان و ...از جمله خبر ويژه برخي روزنامه هاي پنجشنبه هستند كه ميتوانيد اينجا بخوانيد.
مجله شبانه باشگاه خبرنگاران؛

*كيهان

اوباما اگر نوكر مي‌خواهد روي ما حساب كند!

عضو گروهك ملي- مذهبي با تحريف واقعيت‌هاي موجود در روابط ايران و آمريكا مدعي شد ايران مي‌تواند روابط با آمريكا را احيا كند و به جاي عربستان و اسرائيل تبديل به متحد آمريكا شود.تقي رحماني در روزنت مي‌نويسد: آمريكا در خاورميانه به دنبال متحدي قوي مي‌گردد تا آرامش در منطقه را حفظ كند. در اين ميان ايران مهم‌ترين كشور در اين منطقه است و به دلايل مهم و گوناگون در اين مورد بديل ندارد. تركيه و عربستان توان اين نقش را ندارند. دو دولت آمريكا و ايران در حالت كشمكش در مورد صدام حسين و هم در مخالفت با طالبان باهم همكاري كرده‌اند. هم در ايران و هم در آمريكا تمايل به تعامل در حال قوت گرفتن است اما اين تعامل مخالفان جدي هم دارد كه نمي‌خواهند اين رابطه شكل بگيرد. اين رابطه براساس منافع متقابل مي‌تواند باشد كه با وابستگي و سرسپردگي متفاوت است. منتها دولت ايران بايد به دموكراسي داخلي تن دهد تا چنين رابطه‌اي به معني عدم وابستگي سياسي شكل بگيرد.

عضو پاريس‌نشين گروهك ملي- مذهبي در ادامه ادعا كرد: آمريكا موفق شده است از سياست مداخله مستقيم كه از دوره بوش پسر شكل غالب در روابط خارجي آمريكا بود فاصله بگيرد و به سوي مهار همه جانبه كشورها در راستاي منافع ملي خود تغيير جهت دهد. در اين راستا ايران نقش مهمي در دولت اوباما بازي خواهد كرد كه گاه مي‌تواند به عنوان متحد تاكتيكي آمريكا مورد محاسبه قرار گيرد و نقشي مهمتر از عربستان بازي كند؛ نقشي كه البته پيچيده خواهد بود. اين رويه در حال مزمزه كردن از سوي آمريكا و ايران است.وي در ادامه مسائل سوريه، عراق و افغانستان و لبنان را مسائلي كه ايران و آمريكا مي‌توانند با هم همكاري كنند، معرفي كرد و مدعي شد: سياست خارجي آمريكا تغيير اصولي و اساسي كرده است. در اين ميان بايد از سياست‌هايي كه مداخله آمريكا در جهان را در چارچوب قوانين بين‌المللي مي‌خواهند، در برابر افراطي‌هاي مانند نئوكان‌ها حمايت كرد.

رحماني در اين تحليل مغالطه‌آميز توضيح نمي‌دهد چگونه مي‌توان با رژيمي خود برتربين، بي‌صداقت، زياده‌خواه و عهدشكن طرح دوستي و اتحاد ريخت؟ يا چگونه مي‌توان با وجود حمايت آمريكا از ناقضان حقوق بشر و دموكراسي در مصر و بحرين و عربستان و يمن و اسرائيل، ادعا كرد مشكل ما و آمريكا فقدان دموكراسي در ايران است؟ يا اين پرسش كه آيا اعمال تحريم‌هاي ظالمانه و زورگويي علني مبني بر لزوم تعطيلي برنامه هسته‌اي، نشانه‌اي از جست‌وجوي متحد جديد و تغيير اصولي سياست آمريكاست؟! به راستي چگونه مي‌توان وقاحت به خرج داد و نوشت آمريكا به دنبال مداخله در جهان در چارچوب قوانين بين‌المللي است، حال آن كه آمريكا جلوي چشم جهانيان خواستار نقض معاهده ان‌پي‌تي و دست كشيدن ايران از حقوق بين‌المللي خود است؟! و بالاخره اينكه آيا نتيجه همكاري در دولت اصلاحات با آمريكا در جريان حمله به افغانستان (طالبان) چيزي جز قرار دادن نام ايران در فهرست محور شرارت بود؟!حالا با اين اوصاف و با وجود واقعيات‌هاي غيرقابل انكار آيا جا ندارد به اين جناب بگويم حقاً و انصافاً نام «منافقين نه ملي- نه مذهبي» زيبنده گروهك شماست؟!

خسارت بدون سود فرانسه در جنگ سوريه

رئيس سابق سازمان امنيت فرانسه از همكاري پاريس با عربستان و حمايت از گروه‌هاي تروريستي فعال در جنگ سوريه ابراز نگراني كرد. برنار اسكاوارسيني مي‌گويد پيش‌بيني فرانسه در شكست حكومت سوريه اشتباه از آب درآمده و تروريست‌ها‌ي افراطي ممكن است اين بار به جانب اروپا روانه شوند.به گزارش روزنامه السفير اسكاوارسيني در كتاب خود كه به تازگي تحت عنوان «سازمان امنيت فرانسه و اتفاقات جديد منتشر شده»، از رئيس استخبارات عربستان (بندربن سلطان) به عنوان حامي خطرناك‌ترين گروه‌هاي تروريستي به ويژه القاعده نام مي‌برد. او كه اواسط سال 2012 از پست خود كناره‌گيري كرده، در كتاب خود از تصميم پاريس به تجديد نظر در نوع نگرش به جنگ سوريه خبر مي‌دهد و مي‌نويسد: جنگ سوريه جنگ همه عليه همه است. سازمان‌هاي امنيتي غرب براي دستيابي به بازارهايي جديد و قراردادهاي كلان با يكديگر رقابت مي‌كنند. اما آن‌چه اكنون آنها را نگران كرده پايان جنگ در سوريه و بازگشت صدها مبارز افراطي از سوريه به اروپا است كه مي‌تواند سايه رعب و وحشت را بر سراسر اروپا مستولي كند.

وي ادامه مي‌دهد: بندربن‌سلطان از جريان‌هاي جهادي از افغانستان گرفته تا سوريه و لبنان و مصر و شمال آفريقا حمايت مي‌كند. قطر شريك تجاري و سياسي بزرگ فرانسه است كه متهم به حمايت و تامين نيازهاي مالي و تسليحاتي گروه‌هاي شورشي در آفريقا عليه ارتش فرانسه است. قطر از گروه‌هاي غيردولتي استفاده مي‌كند تا كمك‌هايش مخفي باقي بماند و همچنين راحت‌تر بتواند حمايت‌هاي لجستيكي و آموزش گروه‌هاي جهادي را پيش ببرد.»وي ادامه مي‌دهد: اكنون به خوبي مي‌دانيم كه جنوب ليبي، نزديك شهر سبها، تبديل به عمق استراتژيك گروه‌هاي جهادي شده است كه در خود مبارزه‌جويان پاكستاني و مصري و يمني را جاي داده‌اند. اين مكان به جايي امن براي اين گروه‌ها براي جنگ در آفريقا، سوريه و عراق تبديل شده است. عربستاني‌ها آنها را هم آموزش مي‌دهند و هم منابع مالي مورد نيازشان را تامين مي‌كنند. آنها براي اين كار از همان شيوه قديمي خود كه در افغانستان و بوسني بهره مي‌بردند، استفاده مي‌كنند.»
رئيس سابق سازمان امنيت فرانسه مي‌افزايد: «در 22 مارس 2013 رؤساي سازمان‌هاي امنيتي هلند، انگليس، بلژيك و فرانسه در دابلين تشكيل جلسه دادند تا زنگ هشدار را به صدا درآورند.

در اين نشست مشخص شد كه شمار مبارزان تندرو در سوريه به صدها نفر مي‌رسد كه شامل تندروترين جريان‌هاي افراطي مي‌شوند. در لندن و در بروكسل همين گروه‌ها اقدام به استفاده از گروه‌هاي جهادي افغاني و بوسنيايي و چچني كرده‌اند. نگراني سازمان‌هاي امنيتي از اين است كه اين گروه‌ها بخواهند روزي به اروپا بازگردند. در اين چارچوب رفتار قطر و عربستان را چگونه مي‌توان تفسير كرد؟ آيا آنها از تروريسم حمايت نمي‌كنند؟ آيا در حالي كه عليه منافع فرانسه كار مي‌كنند، مي‌توان آنها را كشورهاي دوست دانست؟اين چهره امنيتي فرانسه فاش كرد: ما بيست سال است كه مي‌دانيم بانك‌هاي سعودي و مصري و كويتي جريان‌هاي تندرو را در مصر و الجزاير كمك مالي مي‌كنند. كيف‌هاي حاوي پول‌هاي نقد از ژنو و لوگانو و ميلان و از طريق سازمان‌هاي غير دولتي فعال در امور بشردوستانه و شركت‌هاي تجاري قلابي به دست جريان هاي افراطي مي‌رسد. بعضي از آنها از عربستان مي‌آيند و برخي ديگر از قطر كه در اين كار تلاش بسياري مي‌كند.

اسكاوارسيني با اشاره به اختلافات شديد وزارت امور خارجه و سازمان امنيت فرانسه نوشت: «اكنون مي‌توان توضيح داد كه چرا ديپلماسي فرانسه در خلال بهار گذشته تغيير كرد. فرانسوا اولاند تعهد به مسلح كردن مخالفان را داده بود، قوي‌ترين اين تعهدات به مارس گذشته باز مي‌گردد اما بعداً از اين تصميم منصرف شد، چرا كه سازمان امنيت فرانسه به او فشار مي‌آورد و نسبت به تركيب جريان مخالفان سوري به او هشدار مي‌داد و مي‌گفت گروه هاي افراطي به ديگر گروه‌ها مستولي شده و عمليات نظامي را هدايت مي‌كنند، آنها شبكه بين قاره‌اي دارند كه مي‌تواند مصالح فرانسه را مورد تهديد قرار دهد.»وي در ادامه با اشاره به نقش لوران فابيوس وزير امور خارجه فرانسه در تحولات سوريه، قطع همكاري‌هاي سازمان امنيت فرانسه با سازمان امنيت سوريه عليه تروريسم را خطايي بزرگ دانسته و مي‌گويد: «از زماني كه لوران فابيوس، وزير امور خارجه فرانسه شد همه پل‌ها با دمشق را ويران كرد. براي اين كه پاريس بر روي سقوط سريع حكومت اسد حساب كرده بود. اين حساب و كتاب‌ها كاملاً اشتباه از آب درآمدند و مخاطرات بسياري را به وجود آوردند. بشار اسد نه تنها سقوط نكرد بلكه قوي‌تر از گذشته هم شده است. به ويژه بعد از بحران سلاح‌هاي شيميايي كه روسيه هم‌پيمان آن كمك شاياني به او كرد. اداره ديپلماسي فرانسه در بحران سوريه كاملاً با منطق متناقض است، ما نمي‌توانيم هزينه‌هايي كه ديپلماسي ما در قبال اين سوء رفتار پرداخت مي‌كند را درك كنيم، واقعاً از اين رفتار چه سودي ديديم؟ دستگاه ديپلماسي ما بيش از هر زماني آسيب‌پذير شده است چرا كه تحت تاثير انديشه‌هاي ايدئولوژيك قرار گرفته و استراتژي خود را گم كرده است.»

رئيس سابق سازمان امنيت فرانسه مي‌افزايد:‌«ما بايد آن‌قدر شجاع باشيم كه به صراحت بگوييم در پرونده سوريه اشتباهات بسياري كرديم. جنگ داخلي منطقه‌اي كه اكنون شاهديم به القاعده و جريان‌هاي تروريستي و شاخه‌هاي وابسته به آنها اجازه گسترش و انتشار در خاورميانه مي‌دهد. براي رويارويي با بحران سوريه سازمان امنيت فرانسه بايد از همه توانايي‌هايش استفاده كند. ما مي‌دانيم كساني كه در صف مخالفان بشار اسد سلاح برداشته‌اند، افراطيوني از مغرب، ليبي، عراق، مصر، افغانستان، پاكستان، چچن و داغستان و شايد صدها نفر فرانسوي باشند. آيا صلاح ما است كه از اين افراد كه هيچ اعتقادي به دموكراسي ندارند، حمايت كنيم؟»اسكاوارسيني همچنين توصيه مي‌كند كه همكاري‌هاي امنيتي فرانسه با حكومت فعلي سوريه همچنان ادامه داشته باشد «فراموش نكنيم كه به مدد همكاري‌هاي امنيتي سوريه بود كه توانستيم بسياري از حملات تروريستي به فرانسه و پايگاه‌هاي فرانسوي در لبنان را خنثي كنيم. نبايد همكاري‌هاي مسئولان حزب‌الله را كه بسياري از اطلاعات امنيتي را در اختيار سازمان اطلاعات سوريه گذاشتند و اجازه ندادند كه ما مورد حمله گروه‌هاي تروريستي قرار بگيريم، فراموش كنيم.»

مذاكرات كارشناسي تاكنون بي‌نتيجه مانده است

مذاكرات سطح كارشناسي بين ايران و شش قدرت جهاني تاكنون در تعيين تاريخ آغاز براي اجراي توافق هسته‌اي امضا شده بين دو طرف در ژنو، به نتيجه نرسيده است.به گزارش خبرگزاري فرانسه، دو ديپلماتي كه در اين مذاكرات حضور داشتند و خواستند نامشان فاش نشود، اعلام كردند بعيد است كه اين مذاكرات به توافقي براي تعيين تاريخ آغاز محدوديت شش ماهه بخش‌هايي از برنامه انرژي هسته‌اي ايران بر اساس توافق 24 نوامبر، منجر شود.جلسه دو روزه بين كارشناسان ايران و پنج عضو ثابت شوراي امنيت سازمان ملل، يعني چين، روسيه، انگليس، فرانسه و آمريكا، به اضافه آلمان روز دوشنبه در وين، پايتخت اتريش آغاز شد اما به روز سوم كشيد.يكي از اين ديپلمات‌ها با اشاره به اينكه احتمال دارد در جلسه آتي بين مقامات ارشد ايران و شش قدرت جهاني درباره تاريخ اجراي اين توافق تصميم‌گيري شود، گفت: «تصور وقوع چنين چيزي دشوار است.»

ديپلمات ديگر اظهار كرد «به عقيده من، با توجه به اينكه هفت و يا هشت نهاد، با ديدگاه‌‌هاي متفاوت در اين مذاكرات درگير هستند، تصميم‌گيري به ناچار به طول خواهد انجاميد.»عباس عراقچي، معاون وزير خارجه ايران در امور حقوقي و بين‌المللي روز يكشنبه اعلام كرد كه هدف از مذاكرات در سطح كارشناسي، يافتن ساز و كارهاي اجرايي براي اجراي توافق موقتي است كه در تاريخ 24 نوامبر در شهر ژنو سوئيس بين ايران و 1+5 صورت گرفت.در همين حال رضا نجفي از احتمال برگزاري دور جديدي از مذاكرات در اول بهمن در تهران خبر داد.

همان يك بار كه تسخير كرديد فتنه و آشوب از پهلويش درآمد

«اگر به نطق رسمي آقاي وزير اطلاعات در زمان راي اعتماد در مجلس استناد كنيم، ايشان هم از اين نظر همين مشي را در نظر گرفته‌اند ضمن اينكه هنوز وضعيت گذشته به «تسخير دولت جديد» درنيامده، اين دوران، دوران گذار و فترت است»! اين عبارات بخشي از سخنان علي يونسي وزير اطلاعات دولت خاتمي و دستيار ويژه روحاني در امور اقوام و اقليت‌هاي ديني است كه اخيراً در گفت‌وگو با ايسنا بيان شده است.به گزارش رجانيوز، مشخص نيست سخنان مبهم و عجيب يونسي درباره تسخير وزارت اطلاعات را چگونه بايد تفسير كرد و اگر معناي اين سخن كنار گذاشتن نيروهاي كارآمد و متعهد در اين نهاد حساس و جايگزيني نيروهاي سياست‌زده‌اي است كه در سالهاي گذشته آسيب‌هاي حضور آنها در نهادهاي مختلف نظام بارها و بارها اثبات شده است، بايد منتظر ماند و ديد مجلس شوراي اسلامي و ديگر نهادهاي نظارتي چه واكنشي به اين مسئله خواهند داشت.

رجانيوز اضافه كرد: به نظر مي‌رسد يونسي كه به دليل آگاه بودن از عدم راي اعتماد نمايندگان مجلس به خود براي تصدي جايگاه وزارت اطلاعات، نتوانست حضور مستقيم در اين وزارتخانه داشته باشد، اكنون به دنبال تاثيرگذاري بر ساختار امنيتي كشور و دور زدن نظارت نمايندگان مردم در بهارستان است.شايان ذكر است خروجي اخلالگري‌هاي افراطيون وزارت اطلاعات، وقوع آشوب‌ها و فتنه‌انگيزي‌هاي زنجيره‌اي بود كه همزمان از سوي وزارت علوم و وزارت كشور و ارشاد وقت شارژ مي‌شد.

*جام جم

افزايش حجم سوال از وزرا

به نظر مي‌رسد عملكرد دولت روحاني بيش از دولت‌هاي قبل زير ذره‌بين مجلس قرار دارد، به طوري كه حسين مظفر معاون نظارت مجلس گفته است: سوال از وزرا در مقايسه با سنوات قبل پنج برابر افزايش پيدا كرده است. به گزارش خانه ملت، او اين را هم اضافه كرده كه در طول سه ماه گذشته بيشترين سوال از وزراي دولت مربوط به وزير راه و شهرسازي و كمترين آن مربوط به وزير دفاع است. در طول اين سه ماه 1429 تذكر به هيات وزيران و رئيس‌جمهور از طرف نمايندگان داده شده كه بيشترين تذكر مربوط به رئيس‌جمهور بوده است.

مخالفت نمايندگان با لغو تعطيلات

همزمان با داغ‌ شدن بحث‌هاي بودجه‌اي، محمدرضا باهنر نايب‌رئيس مجلس در جلسه ديروز گفت: تعدادي از نمايندگان درخواست دارند براي به تاخير افتادن تعطيلي يك هفته‌اي نمايندگان جهت سركشي به حوزه‌‌هاي انتخابيه راي‌گيري شود. پس از اظهارات باهنر، اين موضوع به راي‌گيري گذاشته شد كه فقط 88 نماينده از ميان 214 نماينده حاضر، با آن موافق بودند و 108 نماينده مخالف به تعويق افتادن اين تعطيلي شدند و بنابراين مجلس در هفته آينده، جلسه علني ندارد.

روحاني در فهرست متفكران برتر جهان

پس از آن‌كه نام حسن روحاني در ميان ده شخصيت برتر نشريه تايم قرار گرفت، حالا نشريه فارين پاليسي نام رئيس‌جمهور كشورمان را در ميان فهرست 134 نفره متفكران جهاني خود در سال 2013 قرار داده است. به گزارش مهر، نام حسن روحاني از سوي اين نشريه آمريكايي در بخش «تصميم‌سازان» قرار گرفته است كه در كنار وي نام‌هاي ديگري چون جان كري وزير خارجه آمريكا، شينزو آبه نخست‌وزير ژاپن، آنگلا مركل صدراعظم آلمان، ولاديمير پوتين رئيس‌جمهور و سرگئي لاوروف وزير خارجه روسيه نيز قرار دارند.

توصيه بادامچيان به عقلاي اصلاحات

اسدالله بادامچيان، عضو شوراي مركزي حزب موتلفه در گفت‌وگو با مهر، با بيان اين‌كه به كارگيري برخي از تندروهاي اصلاح‌طلب در دولت موجب فعال شدن فتنه‌گران شده است، به عقلاي اصلاحات توصيه كرد «رفتار تندروها را مراقبت كنند كه موجب جبهه‌گيري جديد در جامعه نشود، زيرا مردم در انتخابات به آرامش و اعتدال راي دادند.»

درخواست وزير علوم از شوراي عالي انقلاب فرهنگي

يك روز پس از سالروز شكل‌گيري شوراي عالي انقلاب فرهنگي، وزير علوم، تحقيقات و فناوري با بيان اين‌كه ورود اين شورا به كارهاي اجرايي، اين نهاد را از رسيدن به وظيفه اصلي خود باز مي‌دارد، گفت: شورا شأن سياستگذاري دارد و از ابتدا قرار بود سياست‌هاي حاكم بر حوزه‌هاي مختلف فرهنگي كه بحث علم و فناوري و دانشگاه‌ها را نيز دربرمي‌گيرد، انجام دهد.

رضا فرجي‌دانا در گفت‌وگو با ايسنا با بيان اين‌كه تاكيد رهبر معظم انقلاب به شوراي عالي انقلاب فرهنگي پرداختن به سياستگذاري و پرهيز از ورود به امور اجرايي بوده، تصريح كرد: بنابراين به نظر مي‌رسد در پيوند با همين سياست، شوراي عالي انقلاب فرهنگي بايد در حوزه سياستگذاري و تدوين راهبردها فعال بوده و امور اجرايي را به دستگاه‌هاي ذي‌ربط واگذار كند.

تذكر ۶۰ نماينده به روحاني

60 نفر از نمايندگان مجلس به رئيس‌جمهور تذكر دادند نسبت به تقويت تيم مذاكره‌كننده هسته‌اي با توجه به ابعاد فني و حقوقي مذاكرات پيش رو، اقدام كند.

به گزارش فارس، ۱۵۱ نفر از نمايندگان هم در نامه‌اي به حسن روحاني، رئيس‌جمهور خواستار رفع موانع و محدوديت‌هاي تردد انفرادي و كارواني زائران عتبات عاليات‌ شدند.

وزير ارشاد: فيسبوك مانند تلفن است

علي جنتي، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي يك بار ديگر به دفاع از شبكه اجتماعي فيسبوك پرداخت و گفت: فيسبوك شبكه اجتماعي محسوب مي‌شود و در آن هم مي‌شود ارتباط مفيدي برقرار كرد و هم دام‌ها و زيان‌هاي زيادي دارد. فيسبوك مثل تلفن است، همه چيز مي‌توان در آن گفت؛ هم مي‌توان حرف‌هاي خوب و هم حرف‌هاي نامناسب زد، هم مي‌شود ارشاد كرد و هم مي‌توان گمراه كرد زيرا يك وسيله ارتباطي است.

به گزارش ايرنا، جنتي مطالب عنوان شده از سوي وي درباره فيسبوك را مورد اشاره قرار داد و گفت: آن صحبت‌ها عقيده شخصي خودم درباره اين شبكه اجتماعي بوده است.

*تهران امروز

انتخابات هيات رئيسه جبهه اصلاح‌طلبان

مجيد محتشمي سخنگوي جبهه اصلاح‌طلبان در گفت‌و‌گو با فارس از برگزاري انتخابات هيات رئيسه جبهه اصلاح‌طلبان در هفته آينده خبر داد.

محتشمي افزود: در حال حاضر مصطفي كواكبيان رئيس جبهه، محمدجواد حق‌شناس نايب رئيس اول، فائزي نايب‌رئيس دوم، بنده به عنوان سخنگو و مجيد بهمن‌زاده دبير جبهه اصلاح‌طلبان هستند كه در انتخابات هفته بعد طي انتخاباتي تركيب جديد مشخص خواهد شد.

واكنش «مطهري» به استعفاي نمايندگان

علي مطهري نماينده مردم تهران در مجلس در گفت‌وگو با فارس در پاسخ به اين سوال كه نظر شما درباره استعفاي جمعي تعدادي از نمايندگان مجلس در اعتراض به رديف‌هاي بودجه چيست؟، گفت:‌ اين مسئله چيز مهمي نيست كه بخواهم درباره آن صحبت كنم. تعدادي از نمايندگان مجلس در اعتراض به جداول رديف بودجه در خصوص استان‌هاي خود اقدام به استعفا كرده‌اند.

«روحاني» وامدار هيچ‌كس نيست

مجتبي ذوالنور كارشناس مسائل سياسي در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به نامه سرگشاده 9 تن از اصلاح‌طلبان به حسن روحاني براي «پايان دادن به سوء تفاهمات 88» اظهار داشت: روحاني بايد منتظر مطالبات فزون‌طلبانه اصلاح‌طلبان باشد، اما مشخص نيست رئيس‌جمهور چرا خط را براي فتنه‌گران باز كرده در حالي كه او براي راي خود به هيچ كس وامدار نيست.

اين كارشناس مسائل سياسي، با اشاره به معرفي فتنه‌گران براي تصدي كابينه تصريح كرد:‌ وقتي آقاي روحاني از خط اعتدال خارج شود طبيعي است كه اصلاح‌طلبان هم به او نامه سرگشاده مي‌د‌هند.

مواظب رفتار تندروها باشيد

اسدالله بادامچيان عضو شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي، با بيان اينكه بكارگيري برخي از تندروهاي اصلاح‌طلب در دولت موجب فعال شدن فتنه‌گران شده است، گفت: به عقلاي اصلاحات توصيه مي‌كنيم رفتار تندروها را مراقبت كنند كه موجب جبهه‌گيري جديد در جامعه نشود چراكه مردم در انتخابات به آرامش و اعتدال راي دادند.

*ابتكار

ظريف در فيسبوك بماند عزل مي‌شود

يكي از نمايندگان سوال كننده از وزير امور خارجه در گفت‌و‌گو با «قانون آنلاين» گفت: دليل ندارد وقتي يك وزير كارش را درست انجام مي‌دهد و اتفاقا نظام هم از او حمايت مي‌كند، از كوچك‌ترين خلافش، مثلا عضويت در فيس‌بوك چشم پوشي كرد. نصرا... پژمانفر اظهار كرد: اينكه فشارتحريم‌ها برما بيشترشد دقيقا تاييد اين نكته است كه ما در اين هشت سال بسيار موفق و پرقدرت عمل كرده وموجب خشم دشمنان خود شده‌ايم.

بدهكار بزرگ به دنبال مسئولان دولت تدبير و اميد

سفيرنوشت: يكي از بزرگترين بدهكاران بانكي اما گمنام كشور كه داراي ارتباطات گسترده‌اي با چهره‌هاي سياسي از طيف‌هاي مختلف است، بعد از روي كارآمدن دولت تدبير و اميد، در تلاش است تا خود را به اين دولت نزديك و برخي چهره‌هاي شاخص دولت را به مفاسد مالي آلوده سازد، هرچند تاكنون خوشبختانه با هوشياري دولت وي در اين امر ناكام بوده است.او كه تا بيست سال پيش كاسب خرده‌پايي بيش نبود با استفاده از ارتباطات سببي و نسبي با خانواده‌هاي معتبر از مسئولين و علما اهداف خود را در اين سال‌ها پيش ببرد.

*جمهوري اسلامي

* استعفاي امام جمعه خرمشهر ربطي به لايحه بودجه ندارد بلكه وي در دفاع از زائراني كه مي‌خواستند همزمان با اربعين حسيني از مرز شلمچه عازم كربلا شوند، استعفا داده است. در همين زمينه، رهباب نوشت: طبق گزارش‌هاي رسيده تعدادي از جوانان داوطلب خرمشهري با هماهنگي با امام جمعه شهر قصد داشتند در ايجاد مقدمات آسايش زوار و عبور زوار از شلمچه همكاري نمايند كه با دخالت بعضي از مسئولين شهر اين موضوع منتفي شد. امام جمعه در اعتراض به اين موضوع از سمت خود استعفا داد و از اين شهر رفت. بعضي از رسانه‌هاي مجازي ديروز، استعفاي امام جمعه خرمشهر را به استعفاي نمايندگان خوزستان در مجلس شوراي اسلامي در اعتراض به ايرادهائي كه به لايحه بودجه سال 1393 ارائه شده توسط رئيس‌جمهور به دولت داشتند مرتبط دانستند. در زمينه استعفاي نمايندگان خوزستان، مقالاتي را كه در صفحه 3 و صفحه خوزستان در جمهوري اسلامي امروز به چاپ رسيده است مطالعه نمائيد.

* حضرت آيت‌الله وحيد خراساني در مورد اينكه هفتم صفر روز ميلاد است يا شهادت گفتند: اين روز، روز تولد نيست. به گزارش شفقنا حضرت آيت‌الله حاج شيخ حسين وحيد خراساني از مراجع عظام تقليد در درس خارج اين هفته گفتند: مساله ميلاد حضرت موسي بن جعفر عليه السلام از زمان "ناصرالدين شاه" باب شد و آن هم به دليل تاج‌گذاريش بود. حضرت آيت‌الله وحيد خراساني افزود: در منابع و روايات شيعه از امام حسن عسكري عليه السلام نقل شده است كه آل محمد در صفر مولودي ندارند، اينقدر اصرار بر ميلاد نكنيد. در تقويم رسمي جمهوري اسلامي ايران روز هفتم صفر، روز ميلاد امام موسي بن جعفر عليه السلام دانسته شده ولي مراجع عظام تقليد قم در اين روز براي شهادت امام حسن مجتبي عليه السلام مجالس عزاداري برپا مي‌كنند.

* عربستان سعودي حمايت مالي از برخي گروه‌ها و شخصيت‌هاي سياسي عراق را به هدف تاثيرگذاري در انتخابات آتي مجلس آغاز كرده است. به گزارش العالم، عربستان سعودي براي تضعيف جايگاه گروه‌ها و تشكل‌هاي سياسي غيرهمسو با خود در انتخابات مجلس عراق، چشم به گروه‌ها و شخصيت‌هاي سياسي همسو با خود دوخته و به حمايت مالي از اين گروه‌ها و شخصيت‌ها در عراق روي آورده است. سايت خبري "العهد" به نقل از منابع عراقي گزارش داد، عربستان سعودي 400 ميليون دلار به صالح المطلق رئيس "فهرست العراقيه عربي" داده است تا در تبليغات انتخاباتي هزينه كند. براساس اين گزارش، طرف‌هاي ديگري نيز در عراق از عربستان كمك مالي دريافت كرده‌اند. اين منابع مي‌افزايند: افرادي كه در بانك‌هاي بيروت به نفع برخي تشكل‌هاي سياسي عراق فعاليت مي‌كنند، نسخه‌اي از سند پولهاي واريز شده توسط عربستان به حساب صالح المطلق را به مسئولين اطلاعاتي عراق ارائه كرده‌اند. اين پولها به حساب فردي به نام "مناف العاني"، از افراد نزديك به المطلق واريز شده است.

پنجشنبه 21 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن