محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829676367
وزارت كشور انگليس و نقض آشكار حقوق بشر + تصاوير
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: وزارت كشور انگليس و نقض آشكار حقوق بشر + تصاوير
از اين پس در مجله شبانه باشگاه خبرنگاران به پرونده هايي مي پردازيم كه نشان دهنده نقض حقوق بشر در كشورهاي مدعي غربي است. اين كشورها كه خود دم از حقوق بشر مي زنند در موارد بسياري آن را زير پاگذاشته و خلافش رفتار كرده اند. برخي از اين پرونده ها را براي شما هرشب بازنشر مي كنيم.
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، دولت انگليس كمر به اخراج پناهنده ها بسته، رومانيها و بلغارها را كه با غير انساني ترين شيوه به خانه اش ميفرستد كه نيايند و از امكانات رفاهي انگليس استفاده نكند، طوري آش شور ميشود كه وزير خارجه روماني به انگليس ميگويد چطور كارگرهاي روماني براي ساختن استاديوم براي المپيك شما با كمترين دستمزد خوب بودند، حالا آنها را بيرون ميكنيد، يك كاميون در شهر لندن انداختند كه روي آن نوشته شده " به خانه ات برگرد"! و اين كار را وزارت كشور انگليس كرده است!
پناهجويان و اتباع ايراني خارج از كشور مسلما به عنوان يك انسان داراي حق و حقوقي هستند كه خارج از خاك ايران نيز بايد بدان توجه شود. اما متاسفانه همواره از لابه لاي اخبار روزانه، خبرهايي ناگوار از وضعيت پناهجويان ايراني در خارج از كشور و بعضا مرگ آنها به گوش مي رسد كه نياز به رسيدگي مسئولين جمهوري اسلامي ايران بخصوص وزارت خارجه و سفارتخانههاي ايران دارد.
چند روز پيش نيز خبر مرگ يك ايراني پس از آزار و اذيتهاي دو همسايه انگليسياش هشدار ديگر از وخامت وضع برخي از ايرانيان خارج از كشور بود. بيژن ابراهيمي 44 ساله ساكن لندن منطقه بركستون، توسط دو انگليسي نژاد ژرست به قتل ميرسد و جسد او در روزروشن با ريختن بنزين روي آن به آتش كشيده ميشود. بيژن مدتها مورد آزار و اذيت همسايههاي نژاد پرستش بوده كه به دورغ و با رياكاري او را در ملاءعام "بچه باز" خطاب ميكردند، به پليس از او شكايت كرده بودند و پليس فورأ او را دستگير كرده دوربين او را كه گفته بودند از بچهها عكس ميگرفته را بررسي كردند و معلوم شده است كه اتهام ناروا به او زده بودند.
پليس لندن ظاهرا به بيژن قول حمايت داده بود، اما دو روز پس از آزادي بِيژن دو هسايه نژاد پرست او را مورد حمله قرار ميدهند، او را با ضربه زدن به سرش بيهوش ميكنند و به قتل ميرسانند و بعد روي او بنزين ميريزند و او را در زمين به آتش ميكشند!
دكتر حسن بهشتيپور، كارشناس مسائل بينالملل در اين باره در يادداشتي كه براي «فردا» ارسال كرده است، مي نويسد:« اين ترور وحشيانه كه متعلق به دوره بربريت است در انگليس كه مدام "مو سياه"ها را به دليل "مشكوك بودن به تروريست" بازداشت و دستگير ميكند، اتفاق مي افتد!
اگر يك ايراني يا ساير مليتها به پليس از يك انگليسي عين شكايتي كه انگليسي ها از بيژن كردند را بكند، پليس اول به او ميگويد تو " غلو" ميكني، مدركت كجاست؟ و خلاصه آنقدر ايراد ميگيرند كه طرف واقعا اگر مشكل هم داشته باشد براي خودش ول ميگردد و در و همسايه غير انگليسي را مورد آزاد و اذيت قرار ميدهد.
از نظر اين قلم اين ترور هولناك نمي تواند بدون پشتوانه پليس و بدون سازمان داده شده صورت گرفته باشد، اين مسئله عينأ دارد براي فرد ديگري در لندن اتفاق مي افتد كه مورد آزاد دو همسايه انگليسي قرار دارد كه به پنجره هايش ادار ميريزند و در باغچه اش كثافت انسان و سگ پرتاب ميكنند، و بچه ها را براي آزار او بسيج ميكنند، همسايه اش او را سانت به سانت تعقيب ميكند، و مثل گرگ او را از لحاط روحي ميدرند، پليس به او ميگويد كه تو " غلو" ميكني، مدير مسكن او چشمش را به روي آزارهاي سيستماتيك دو همسايه بسته است. چرا اينرا مي نويسم؟ براي اينكه به نظر من اين ها نمي تواند آزارهاي معمولي و بدون دخالت .... باشد! دولت انگليس كمر به اخراج پناهنده ها بسته، رومانيها و بلغارها را كه با غير انساني ترين شيوه به خانه اش ميفرستد كه نيايند و از امكانات رفاهي انگليس استفاده نكند، طوري آش شور ميشود كه وزير خارجه روماني به انگليس ميگويد چطور كارگرهاي روماني براي ساختن استاديوم براي المپيك شما با كمترين دستمزد خوب بودند، حالا آنها را بيرون ميكنيد، يك كاميون در شهر لندن انداختند كه روي آن نوشته شده " به خانه ات برگرد"! و اين كار را وزارت كشور انگليس كرده است!»
قاتلان نژادپرست بيژن ابراهيمي شهروند ايراني مقيم انگليس
خواهر بزرگتر ابراهيمي كه ساكن شهر بريستول است و براي در امان ماندن از نژادپرستان انگليسي اجازه نداد هويتش فاش شود در اين رابطه گفت: راي دادگاه كه هيجده سال زندان براي قاتل اصلي و چهارسال براي دستيار قاتل است درد خانواده ما را درمان نمي كند ولي مشكل اصلي اين كشور فقر فرهنگي و نژادپرستي است كه بايد حل شود تا بيژنهاي ديگر كشته نشوند.
متاسفانه اين روايتهاي تلخ در خصوص پناهجويان ايراني كم نيست. هستي نيز يكي ديگر از پناهجويان ايراني است كه مادرش را در جريان سفر به استراليا از دست داد و يك عكاس استراليايي كه شاهد ماجراي پناهجويان ايرانيان در اندونزي بود با ثبت يك تصوير از اين كودك ايراني، آن را در روزنامه هاي استراليا منتشر كرد. گفته ميشود با توجه به حساس شدن موضوع "هستي” و تقاضاهايي از سوي شهروندان ديگر كشورها، سازمان بينالمللي مهاجرت IOM بررسي اين موضوع را در دستور كار خود قرار داده، در حالي كه خانواده "هستي” در تدارك بازگرداندن او به وطن هستند اما به نظر ميرسد دستهايي در كار است تا نگذارند اين فرشته كوچك به آغوش خانوادهاش در آبادان بازگردد.
هستي دختر خردسال ايراني در استراليا
البته هستي تنها كودك ايراني پناهجو نيست كه اين مشكل را دارد و پيش از اين بيبيسي فارسي در مستندي زندگي پسر بچه پناهجوي ديگري را به تصوير كشيد كه مشابه هستي والدين خود را از دست داده بود و از هموطنان خود درخواست كمك ميكرد.
پيش از اين وضعيت پناهجويان ايراني باعث شد كه دكتر مجيد ابهري، جامعه شناس نيز طي يادداشتي كه در رسانهها منتشر شده است از دولت يازدهم بخواهد كه به وضعيت پناهجويان ايراني رسيدگي كند.
اين جامعه شناس در اين زمينه نوشت:« هم اكنون پناهندگان ايراني در كشور آلمان حدود ۶ هزار نفر، تركيه ۷ هزار نفر، مالزي ۵ هزار نفر و در اندونزي و كشورهاي ديگر نيز در همين حدود ميباشند، در بعضي از كشورها كه نام برده نشد نيز ايرانيان در انتظار پذيرش پناهندگي يا پرواز به كشورهاي پناهنده پذير در شرايط بسيار دشوار و غير انساني به سر ميبرند.
در اين كمپها خانوادههايي هم به همراه فرزندان خود با حداقل امكانات زندگي ميكنند. در كشور مالزي به اندازه اي به پناهندگان ايراني غذا داده ميشود كه فقط بتوانند زنده بمانند، در كشور تركيه پناهندگان ايراني در كنار پناهندگان افغاني و سوري و ساير كشورها در اردوگاههايي زندگي ميكنند كه زندان در مقابل آنها هتل به حساب ميآيد.»
وي با اشاره به عملكرد دولتهاي پيشين از دولت يازدهم خواست: «دولت هاي نهم و دهم با تاسيس شوراي عالي امور ايرانيان خارج از كشور، در ظاهر قصد رسيدگي به امور ايرانيان خارج نشين از جمله پناهندگان را داشت اما در عمل اين شورا به عنوان وسيله اي براي سفر چندين باره نور چشميهاي دولت شد. از دولت يازدهم توقع ميرود كه با تشكيل يك كميته به وضع ايرانيان پناهنده در ديگر كشورها رسيدگي و از نزديك با مشكلات آنها آشنا شود و در صورتي كه نياز باشد به اين پناهندگان تضمين داده شود كه در صورت بازگشت به كشور محاكمه نميشوند.»
به هر حال به نظر ميرسد مساله كساني كه در سراب پيشرفتهاي كشورهاي ديگر گرفتار ميآيند و خانه و كاشانه خود را به اميد زندگي بهتر ترك مي گويند،يكباره خود را در منجلابي مي بينند كه در آن نه راه پس دارد و نه راه پيش. از اين رو به نظر ميرسد نهاد يا كميتهاي در اين زمينه بايد تشكيل شود كه به طور جدي به اين مساله بپردازد و وزارت خارجه كشورمان نيز در اين زمينه منتهاي تلاش خود را براي حمايت از حقوق شهروندان ايراني انجام دهد تا كمتر در رسانهها اخباري ناگوار از هموطنانمان از جاي جاي اين جهان پهناور به گوش برسد.
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]
صفحات پیشنهادی
واكنش وزارت خارجه به تصويب قطعنامه ضدايراني نقض حقوق بشر در مجمع عمومي سازمان ملل استفاده ابزاري از حقوق بشر ع
واكنش وزارت خارجه به تصويب قطعنامه ضدايراني نقض حقوق بشر در مجمع عمومي سازمان ملل استفاده ابزاري از حقوق بشر عليه كشورهاي مستقل مردود است سخنگوي وزارت امور خارجه در واكنش به تصويب قطعنامه حقوق بشر ايران در نشست 68 مجمع عمومي سازمان ملل متحد حقوق بشر را مبناي ترقي و كمال انسانهاالاخباريه: عضويت عربستان در شوراي حقوق بشر در حاليست كه نقض حقوق بشر در اين كشور ادامه دارد
الاخباريه عضويت عربستان در شوراي حقوق بشر در حاليست كه نقض حقوق بشر در اين كشور ادامه دارد تهران واحد مركزي خبر سياسي 1392 09 26 00 12 18 11 عربستان سعودي در حالي به عضويت شوراي حقوق بشر در مي آيد كه حقوق بشر در اين كشور به بهانه هاي مختلفي كه فقط در اين كشور مي توان آنها رارژيم آل خليفه براي سرپوش گذاشتن بر نقض حقوق بشر در بحرين، خبرنگاران خارجي را اخراج كرد
رژيم آل خليفه براي سرپوش گذاشتن بر نقض حقوق بشر در بحرين خبرنگاران خارجي را اخراج كرد تهران واحد مركزي خبر سياسي 1392 10 05 00 00 01 00 رژيم آل خليفه براي سرپوش گذاشتن بر نقض حقوق بشر و سركوب مخالفان خبرنگاران خارجي را از بحرين اخراج كرد به گزارش مونيتورينگ اخبار خارجي بهواكنش وزارت خارجه به تصويب قطعنامه حقوق بشري عليه ايران
واكنش وزارت خارجه به تصويب قطعنامه حقوق بشري عليه ايران سخنگوي وزارت امور خارجه حقوق بشر را مبناي ترقي و كمال انسانها و منبع همزيستي مسالمت آميز كشورها توصيف و استفاده ابزاري و سياسي از حقوق بشر عليه كشورهاي مستقل را مردود دانست به گزارش ايسنا مرضيه افخم در واكنش به تصويب قطعوكيل بين المللي:در هيچ كشوري به اندازه عربستان حقوق اوليه مردم نقض نمي شود
وكيل بين المللي در هيچ كشوري به اندازه عربستان حقوق اوليه مردم نقض نمي شود تهران واحد مركزي خبر سياسي 1392 09 27 00 39 08 09 وكيل بين المللي تاكيد كرد در هيچ كشوري مثل عربستان حقوق اوليه انسانها نقض نمي شود به گزارش شبكه تلويزيوني پرس تي وي فرانكلين لمب در گفتگو با اين شبكهفعال عربستاني از وضع حقوق بشر در اين كشور به شدت انتقاد كرد
فعال عربستاني از وضع حقوق بشر در اين كشور به شدت انتقاد كرد تهران واحدمركزيخبر سياسي 1392 10 05 00 36 08 12 فعال عربستاني از وضع حقوق بشر در اين كشور به شدت انتقاد كرد به گزارش شبكه تلويزيوني پرس تي وي يكي از حقوقدان هاي عربستاني عملكرد حكومت آل سعود را در زمينه حقوق بشر در ايحقوق بشر به سبك پليس آمريكا و انگليس + فيلم
حقوق بشر به سبك پليس آمريكا و انگليس فيلم در اين فيلم تصاوير مربوط به حقوق بشر به سبك آمريكا و انگليس را مشاهده ميكنيد تصوير اول از پليس آمريكا است و تصوير دوم فردي است كه از خود دفاع ميكند و شيوه گيرانداختن او به سبك انگليسي را نشان ميدهد به گزارش گروه چندرسانهاي باشگاهديدار دبير ستاد حقوق بشر كشورمان با هيات پارلماني اروپايي
ديدار دبير ستاد حقوق بشر كشورمان با هيات پارلماني اروپايي دبير ستاد حقوق بشر كشورمان عصر امروز با اعضاء هيات پارلماني اروپايي ديدار ميكند به گزارش خبرنگار حقوقي قضايي باشگاه خبرنگاران محمدجواد لاريجاني دبير ستاد حقوق بشر كشورمان عصر امروز با اعضاء هيات پارلماني اروپايي ديدارايران تصويب قطعنامه و محتواي آن را قوياً رد ميكند/ وجود موارد وحشتناك نقض حقوق بشر در پروندههاي غرب
ايران تصويب قطعنامه و محتواي آن را قوياً رد ميكند وجود موارد وحشتناك نقض حقوق بشر در پروندههاي غرب سخنگوي وزارت امور خارجه گفت كشورهاي مدعي حمايت از حقوق بشر در سابقه تاريخي و امروزه خود موارد سيستماتيك و وحشتناك نقض حقوق بشر را در پرونده شان دارند به گزارش حوزه سياست خارجيمركز حقوق بشر بحرين از بازداشت و شكنجه كودكان در اين كشور انتقاد كرد
مركز حقوق بشر بحرين از بازداشت و شكنجه كودكان در اين كشور انتقاد كرد تهران واحد مركزي خبر سياسي 1392 10 04 00 40 42 11 يكي از گروههاي حقوق بشري مهم در بحرين از رژيم آل خليفه براي بازداشت و شكنجه كودكان به شدت انتقاد كرد به گزارش شبكه تلويزيوني پرس تي وي مركز حقوق بشر بحرينكهنه سربازي كه وزير خارجه آمريكا شد/ مدعي حقوق بشر چه نقشي در جنگ ويتنام داشت؟ + تصاوير
كهنه سربازي كه وزير خارجه آمريكا شد مدعي حقوق بشر چه نقشي در جنگ ويتنام داشت تصاوير جان فوربز كري وزير خارجه آمريكا و رئيس سابق كميته روابط خارجي سناي آمريكا درحالي روز شنبه در ويتنام حاضر شد و بر روي رودخانه مكونگ به گردش پرداخت كه 45 سال قبل بر روي همين رودخانه در حالواکنش سخنگوی وزارت خارجه به تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه ایران
واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه ایران سخنگوی وزارت امور خارجه حقوق بشر را مبنای ترقی و کمال انسانها و منبع همزیستی مسالمت آمیز کشورها توصیف و استفاده ابزاری و سیاسی از حقوق بشر علیه کشورهای مستقل را مردود دانست آفتاب مرضیه افخم در واکنش به تصویب قطعناآمریکا؛ نماد بارز نقض حقوق بشر
آمریکا نماد بارز نقض حقوق بشر از این پس در مجله شبانه باشگاه خبرنگاران به پرونده هایی می پردازیم که نشان دهنده نقض حقوق بشر در کشورهای مدعی غربی است این کشورها که خود دم از حقوق بشر می زنند در موارد بسیاری آن را زیر پاگذاشته و خلافش رفتار کرده اند برخی از این پرونده ها را برای-
گوناگون
پربازدیدترینها