تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرکس نماز را سبک بشمارد ، بشفاعت ما دست نخواهد یافت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829676367




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزارت كشور انگليس و نقض آشكار حقوق بشر + تصاوير


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: وزارت كشور انگليس و نقض آشكار حقوق بشر + تصاوير
از اين پس در مجله شبانه باشگاه خبرنگاران به پرونده هايي مي پردازيم كه نشان دهنده نقض حقوق بشر در كشورهاي مدعي غربي است. اين كشورها كه خود دم از حقوق بشر مي زنند در موارد بسياري آن را زير پاگذاشته و خلافش رفتار كرده اند. برخي از اين پرونده ها را براي شما هرشب بازنشر مي كنيم.
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، دولت انگليس كمر به اخراج پناهنده ها بسته، روماني‌ها و بلغارها را كه با غير انساني ترين شيوه به خانه اش مي‌فرستد كه نيايند و از امكانات رفاهي انگليس استفاده نكند، طوري آش شور مي‌شود كه وزير خارجه روماني به انگليس مي‌گويد چطور كارگرهاي روماني براي ساختن استاديوم براي المپيك شما با كمترين دستمزد خوب بودند، حالا آنها را بيرون مي‌كنيد، يك كاميون در شهر لندن انداختند كه روي آن نوشته شده " به خانه ات برگرد"! و اين كار را وزارت كشور انگليس كرده است!

پناهجويان و اتباع ايراني خارج از كشور مسلما به عنوان يك انسان داراي حق و حقوقي هستند كه خارج از خاك ايران نيز بايد بدان توجه شود. اما متاسفانه همواره از لابه لاي اخبار روزانه، خبرهايي ناگوار از وضعيت پناهجويان ايراني در خارج از كشور و بعضا مرگ آنها به گوش مي رسد كه نياز به رسيدگي مسئولين جمهوري اسلامي ايران بخصوص وزارت خارجه و سفارتخانه‌هاي ايران دارد.

چند روز پيش نيز خبر مرگ يك ايراني پس از آزار و اذيت‌هاي دو همسايه انگليسي‌اش هشدار ديگر از وخامت وضع برخي از ايرانيان خارج از كشور بود. بيژن ابراهيمي 44 ساله ساكن لندن منطقه بركستون، توسط دو انگليسي نژاد ژرست به قتل مي‌رسد و جسد او در روزروشن با ريختن بنزين روي آن به آتش كشيده مي‌شود. بيژن مدتها مورد آزار و اذيت همسايه‌هاي نژاد پرستش بوده كه به دورغ و با رياكاري او را در ملاءعام "بچه باز" خطاب مي‌كردند، به پليس از او شكايت كرده بودند و پليس فورأ او را دستگير كرده دوربين او را كه گفته بودند از بچه‌ها عكس مي‌گرفته را بررسي كردند و معلوم شده است كه اتهام ناروا به او زده بودند.

پليس لندن ظاهرا به بيژن قول حمايت داده بود، اما دو روز پس از آزادي بِيژن دو هسايه نژاد پرست او را مورد حمله قرار مي‌دهند، او را با ضربه زدن به سرش بيهوش ميكنند و به قتل ميرسانند و بعد روي او بنزين ميريزند و او را در زمين به آتش ميكشند!

دكتر حسن بهشتي‌پور، كارشناس مسائل بين‌الملل در اين باره در يادداشتي كه براي «فردا» ارسال كرده است، مي نويسد:‌«‌ اين ترور وحشيانه كه متعلق به دوره بربريت است در انگليس كه مدام "مو سياه"‌ها را به دليل "مشكوك بودن به تروريست" بازداشت و دستگير مي‌كند، اتفاق مي افتد!

اگر يك ايراني يا ساير مليت‌ها به پليس از يك انگليسي عين شكايتي كه انگليسي ها از بيژن كردند را بكند، پليس اول به او مي‌گويد تو " غلو" مي‌كني، مدركت كجاست؟ و خلاصه آنقدر ايراد مي‌گيرند كه طرف واقعا اگر مشكل هم داشته باشد براي خودش ول مي‌گردد و در و همسايه غير انگليسي را مورد آزاد و اذيت قرار مي‌دهد.

از نظر اين قلم اين ترور هولناك نمي تواند بدون پشتوانه پليس و بدون سازمان داده شده صورت گرفته باشد، اين مسئله عينأ دارد براي فرد ديگري در لندن اتفاق مي افتد كه مورد آزاد دو همسايه انگليسي قرار دارد كه به پنجره هايش ادار ميريزند و در باغچه اش كثافت انسان و سگ پرتاب ميكنند، و بچه ها را براي آزار او بسيج مي‌كنند، همسايه اش او را سانت به سانت تعقيب مي‌كند، و مثل گرگ او را از لحاط روحي مي‌درند، پليس به او مي‌گويد كه تو " غلو" مي‌كني، مدير مسكن او چشمش را به روي آزارهاي سيستماتيك دو همسايه بسته است. چرا اينرا مي نويسم؟ براي اينكه به نظر من اين ها نمي تواند آزارهاي معمولي و بدون دخالت .... باشد! دولت انگليس كمر به اخراج پناهنده ها بسته، روماني‌ها و بلغارها را كه با غير انساني ترين شيوه به خانه اش مي‌فرستد كه نيايند و از امكانات رفاهي انگليس استفاده نكند، طوري آش شور مي‌شود كه وزير خارجه روماني به انگليس مي‌گويد چطور كارگرهاي روماني براي ساختن استاديوم براي المپيك شما با كمترين دستمزد خوب بودند، حالا آنها را بيرون مي‌كنيد، يك كاميون در شهر لندن انداختند كه روي آن نوشته شده " به خانه ات برگرد"! و اين كار را وزارت كشور انگليس كرده است!»

قاتلان نژادپرست بيژن ابراهيمي شهروند ايراني مقيم انگليس

خواهر بزرگتر ابراهيمي كه ساكن شهر بريستول است و براي در امان ماندن از نژادپرستان انگليسي اجازه نداد هويتش فاش شود در اين رابطه گفت: راي دادگاه كه هيجده سال زندان براي قاتل اصلي و چهارسال براي دستيار قاتل است درد خانواده ما را درمان نمي كند ولي مشكل اصلي اين كشور فقر فرهنگي و نژادپرستي است كه بايد حل شود تا بيژن‌هاي ديگر كشته نشوند.

متاسفانه اين روايت‌هاي تلخ در خصوص پناهجويان ايراني كم نيست. هستي نيز يكي ديگر از پناهجويان ايراني است كه مادرش را در جريان سفر به استراليا از دست داد و يك عكاس استراليايي كه شاهد ماجراي پناهجويان ايرانيان در اندونزي بود با ثبت يك تصوير از اين كودك ايراني، آن را در روزنامه‌ هاي استراليا منتشر كرد. گفته مي‌شود با توجه به حساس شدن موضوع "هستي” و تقاضاهايي از سوي شهروندان ديگر كشورها، سازمان بين‌المللي مهاجرت IOM بررسي اين موضوع را در دستور كار خود قرار داده، در حالي كه خانواده "هستي” در تدارك بازگرداندن او به وطن هستند اما به نظر مي‌رسد دست‌هايي در كار است تا نگذارند اين فرشته كوچك به آغوش خانواده‌اش در آبادان بازگردد.

هستي دختر خردسال ايراني در استراليا

البته هستي تنها كودك ايراني پناهجو نيست كه اين مشكل را دارد و پيش از اين بي‌بي‌سي فارسي در مستندي زندگي پسر بچه پناهجوي ديگري را به تصوير كشيد كه مشابه هستي والدين خود را از دست داده بود و از هموطنان خود درخواست كمك مي‌كرد.

پيش از اين وضعيت پناهجويان ايراني باعث شد كه دكتر مجيد ابهري، جامعه شناس نيز طي يادداشتي كه در رسانه‌ها منتشر شده است از دولت يازدهم بخواهد كه به وضعيت پناهجويان ايراني رسيدگي كند.

اين جامعه شناس در اين زمينه نوشت:‌«‌ هم اكنون پناهندگان ايراني در كشور آلمان حدود ۶ هزار نفر، تركيه ۷ هزار نفر، مالزي ۵ هزار نفر و در اندونزي و كشورهاي ديگر نيز در همين حدود مي‌باشند، در بعضي از كشورها كه نام برده نشد نيز ايرانيان در انتظار پذيرش پناهندگي يا پرواز به كشورهاي پناهنده پذير در شرايط بسيار دشوار و غير انساني به سر مي‌برند.

در اين كمپ‌ها خانواده‌هايي هم به همراه فرزندان خود با حداقل امكانات زندگي مي‌كنند. در كشور مالزي به اندازه اي به پناهندگان ايراني غذا داده مي‌شود كه فقط بتوانند زنده بمانند، در كشور تركيه پناهندگان ايراني در كنار پناهندگان افغاني و سوري و ساير كشورها در اردوگاه‌هايي زندگي مي‌كنند كه زندان در مقابل آن‌ها هتل به حساب مي‌آيد.»

وي با اشاره به عملكرد دولت‌هاي پيشين از دولت يازدهم خواست:‌ «دولت هاي نهم و دهم با تاسيس شوراي عالي امور ايرانيان خارج از كشور، در ظاهر قصد رسيدگي به امور ايرانيان خارج نشين از جمله پناهندگان را داشت اما در عمل اين شورا به عنوان وسيله اي براي سفر چندين باره نور چشمي‌هاي دولت شد. از دولت يازدهم توقع مي‌رود كه با تشكيل يك كميته به وضع ايرانيان پناهنده در ديگر كشورها رسيدگي و از نزديك با مشكلات آن‌ها آشنا شود و در صورتي كه نياز باشد به اين پناهندگان تضمين داده شود كه در صورت بازگشت به كشور محاكمه نمي‌شوند.»

به هر حال به نظر مي‌رسد مساله كساني كه در سراب پيشرفت‌هاي كشورهاي ديگر گرفتار مي‌آيند و خانه و كاشانه خود را به اميد زندگي بهتر ترك مي گويند،‌يكباره خود را در منجلابي مي بينند كه در آن نه راه پس دارد و نه راه پيش. از اين رو به نظر مي‌رسد نهاد يا كميته‌اي در اين زمينه بايد تشكيل شود كه به طور جدي به اين مساله بپردازد و وزارت خارجه كشورمان نيز در اين زمينه منتهاي تلاش خود را براي حمايت از حقوق شهروندان ايراني انجام دهد تا كمتر در رسانه‌ها اخباري ناگوار از هموطنانمان از جاي جاي اين جهان پهناور به گوش برسد.

چهارشنبه 20 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن