واضح آرشیو وب فارسی:فارس: دانشجو در در همايش ميقات صالحين:آمريكا و غرب شمر و يزيد زمانهاند/آمريكا هيچ غلطي نميتواند بكند
وزير سابق علوم گفت: در تاريخ هر جايي كه نگاهمان به مسائل كشور و ماهيتمان تغيير كرد ضربه خوردهايم، گفت: بايد باور داشته باشيم كه آمريكا و غرب هيچ غلطي نميتوانند بكنند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، كامران دانشجو وزير سابق علوم و عضو هيئت علمي دانشگاه علم و صنعت در همايش ميقات صالحين اظهار داشت: ماهيت دولت آمريكا بر كسي پوشيده نيست كه يك ماهيت استكباري و طاغوتي، زورگويانه و ظالمانه است.
دانشجو با اشاره به اينكه بايد يزيد زمان خود را بشناسيم، گفت: شمر و يزيد زمان ما آمريكا و غرب است ولي يك عده اين موضوع را درك نكردند و ميگفتند بايد با اين كشورها دوست باشيم ولي آيا ميشود يك انسان اهل ايمان هم با اهل بيت و هم با شمر و يزيد دوست باشد.
دانشجو درباره ماهيت جمهوري اسلامي ايران گفت: مقاومت در برابر زور مقابله با سلطهگري است، استكبارستيزي، آزادگي و حريت، مبارزه با طاغوت ماهيت نظام ما است و براي همين ماهيت است كه اختلاف بين ايران و غرب آمريكا شكل گرفته است پس به اين نتيجه ميرسيم مشكل اين كشورها با ما يك مشكل ماهيتي است و تا هر زمان كه ما اين ماهيت را داشته باشيم اين كشورها با ما دشمن هستند و فرقي هم نميكند چه كسي رئيس جمهور باشد. زيرا آنها مشكلشان با ما چيز ديگري است.
وزير سابق علوم ادامه داد: ما در بحث هستهاي رآكتور آب سنگين اراك و 19 هزار سانتريفيوژ داريم و اينها همه حاصل تلاش دولت قبل است. همين دولتي كه عدهاي ميخواهند با سياهنمايي آن را طور ديگري نشان دهند.
وي ادامه داد: امروز ما توانستهايم طراحي و ساخت سانتريفيوژ را انجام دهيم و غنيسازي 5 درصد و 20 درصد را داشته باشيم و اگر اينها نبود مذاكره كنندگان امروز با چه داشتههايي پاي ميز مذاكره مينشستند.
وي در ادامه با اشاره به اينكه ما صنعت هستهاي و غنيسازي را بومي كردهايم،گفت: اين موضوع با تلاش دانشمندان و صبر و تحمل ملت و خون شهداي بزرگ و دانشمندان عزيز ما به وجود آمده و نبايد اين داشتهها را كه برايشان اينهمه زحمت كشيدهايم و خون دادهايم، ارزان بفروشيم.
عضو هيئت علمي دانشگاه علم و صنعت در مورد علت آمدن آمريكا و غرب پاي ميز مذاكره گفت: در دوران اصلاحات مذاكره كنندگان مقاوم به خاطر خنده و قهقهههايي كه سر ميدادند به پاي ميز مذاكره ميآمدند ولي حال از ترس داشتههاي ما و ترس از اينكه ما بيشتر داشته باشيم تن به مذاكره با ما دادند كه با اين اميد كه آنچه را كه در تحريمها نتوانستند به آن برسند در پاي ميز مذاكره به آن دست يابند.
وي در مورد تفاهم نامه و توافقنامه مذاكره ژنو گفت: معني تفاهم يعني داشتن سهم مشترك و با توجه به اينكه ايران و آمريكا هيچ فهم مشتركي ندارد، چگونه به تفاهم رسيده است و چگونه اسم آن بيانيهها را تفاهمنامه گذاشتهاند البته ما معتقديم كه فهم ايران درست و منطقي است و شك و ترديدي در آن نيست.
وي تصريح كرد: در بحث هستهاي نيت غربيها و طرف مذاكره كننده در همان ابتداي بحث مشخص شد و آنها در همان ابتدا زير حرف خود زدند و نشان دادند كه چه حسن نيتي دارند.
دانشجو گفت: آمريكا بايد از ملت ايران عذرخواهي كند ولي به جاي آن انگار طلبكار هستند. البته اين بين آنها و فتنهگران مشترك است.هر دو به جاي عذرخواهي كردن از ملت طلبكار شدهاند. احتمالا آمريكا هم قصد دارد مردمي كه در 9 دي به ميدان آمدند به پاي ميز مذاكره بكشاند.
وي ادامه داد: مقام معظم رهبري بيش از 200 بار كلمه فتنه را بيان كردند ولي بعضي از كساني كه امروز مسئوليت دارند هنوز از گفتن اين كلمه ابا دارند. اگر كسي بخواهد امروز به ملت ايران القا كند كه معيشت و اقتصاد كشور در تضاد با دانش هستهاي است، به خون شهدا خيانت و بيانصافي كرده است زيرا هر دانش هستهاي هم اقتصاد معيشت در طول هم قرار دارند.
دانشجو افزود: اگر ما انرژي هستهاي نداشته باشيم با اين انرژي فسيلي 30 تا 40 سال ديگر نميتوانيم جلو برويم پس بايد به فكر آينده باشيم. و اگر كسي به مردم القا كند كه ملت در تنگنا هستند حرف استكبار را بيان كرده است زيرا استكبار منتظر اين است كه مانند حيوان درنده طعمهاش را گوشهگير كند و آن را از بين ببرد پس گفتن اين حرف به مردم و ملت خيانت است.
وي ادامه داد: ما به تيم مذاكره كننده اعتماد داريم ولي ترس ما اين است كه آنها غفلت كنند و توجهشان به چيز ديگري جلب شود و از ماهيت نظام غافل شوند.
دانشجو خاطرنشان كرد:ما به تواناييهاي خودمان متكي هستيم و با اراده ملت و صبر و حوصله مردم و با تكيه به داشتههايمان و شناخت كامل دشمن متوجه هستيم كه روزي هر ملتي دست خداوند بزرگ است و آمريكا و غرب روزي ما را نميدهند ما بايد با توكل به خدا مطمئن باشيم كه نصرت نزديك است.
وي با اشاره به اينكه در تاريخ هر جايي كه نگاهمان به مسائل كشور و ماهيتمان تغيير كرد ضربه خوردهايم، گفت: بايد باور داشته باشيم كه آمريكا و غرب هيچ غلطي نميتوانند بكنند.
دانشجو در پايان خاطرنشان كرد: مذاكره كنندگان بايد با مردم صداقت داشته باشند و روراست مسائل را به آنها بگويند و در مورد پروتكل الحاقي توضيح كامل دهند و بگويند چه اختياراتي از ما سلب شد و بعد ببينند كه آيا مردم زير بار چنين خفتي خواهند رفت. پروتكل الحاقي روي كاپيتولاسيون را سفيد كرده است آيا مردم حاضرند براي برداشتن تحريمها آن را قبول كنند.
گفتني است دانشجو در ابتداي اين مراسم اظهار داشت: در دعوت از من مجري برنامه مرا با عنوان وزير سابق علوم نام برد ولي سابق ديگر معنايي ندارد و من هم اكنون عضو هيئت علمي و يك معلم هستم و به اين معلم بودنم افتخار ميكنم.
انتهاي پيام/
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]