تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):درباره ما غلو نکنید، ما را بندگان پرورش یافته (حق تعالی) بدانید آنگاه در فضلیت ما ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826134442




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشاور دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور زنان و خانواده: سن بحراني اعتياد زنان 15 تا 19 سالگي است/ 6 ميليون ايراني درگير مواد مخدر هستند خبرگزاري موج -


واضح آرشیو وب فارسی:موج: مشاور دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور زنان و خانواده: سن بحراني اعتياد زنان 15 تا 19 سالگي است/ 6 ميليون ايراني درگير مواد مخدر هستند خبرگزاري موج -
۲۰ آذر ۱۳۹۲ (۱۶:۳۷ب.ظ)

مشاور دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور زنان و خانواده:

سن بحراني اعتياد زنان 15 تا 19 سالگي است/ 6 ميليون ايراني درگير مواد مخدر هستند
خبرگزاري موج - مشاور دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور زنان و خانواده گفت: با توجه به اينكه سن بحراني مصرف مواد مخدر در زنان 15 تا 19 سالگي است، ضرورت دارد كه مراكز آموزشي همچون دبيرستان‌ها و دانشگاه‌ها به بحث اطلاع‌رساني و آگاه‌سازي نوجوانان و جوانان، توجه جدي كنند.

به گزارش خبرگزاري موج، بنيانيان در دومين جلسه كميته زنان و خانواده‌هاي ستاد مبارزه با مواد مخدر كه در محل اين ستاد برگزار شد، مواد مخدر را جنگ خاموش دشمن براي قتل انسان‌ها خواند و گفت: آسيب‌هاي اعتياد، ابعاد وجودي شخص را دربر ميگيرد و موجب شكستن عزت نفس، بروز مشكلات جسمي، مغزي و روحي در وي مي‌شود و از او موجودي مي‌سازد كه مي‌تواند آسيب‌هاي مختلفي را به اجتماع وارد كند و مرتكب انجام بسياري از ناهنجاري‌ها چه در خانواده و چه در جامعه شود.
وي با اشاره به نتايج طرح شيوع‌شناسي مصرف مواد كه در سال 90 انجام شد، افزود: اين طرح روي 15 هزار نفر در كشور انجام شد كه 7900 نفر از اين جامعه آماري را مردان و 7100 نفر را زنان در مقياس سني 15 تا 64 سال تشكيل مي‌دادند.
مشاور دبيركل ستاد بيان داشت: براساس نتايج اين طرح، نرخ شيوع مصرف مواد مخدر و روان‌گردان‌ها، دو و شصت و پنچ صدم درصد است كه طبق آن، تعداد تقريبي مصرف‌كنندگان مواد در سطح كشور، يك ميليون و 325 هزار نفر بوده كه با بعد خانوار 6 ميليون نفر به‌طور مستقيم درگير مواد مخدر هستند.
بنيانيان ادامه داد: همچنين بر اين اساس، نه و سه دهم درصد از جمعيت معتادان را زنان و مابقي را مردان تشكيل مي‌دهند و بيشترين ماده مصرفي آنان نيز به ترتيب ترياك، شيشه و كراك است و همچنين 62 درصد زنان معتاد متاهل هستند كه نشان مي‌دهد آنها به دليل اعتياد همسر، مشكلات خانوادگي و فقر به سمت مصرف مواد رفته‌اند.
وي تصريح كرد: زنان معتاد، به خاطر پنهان كاري، نبود حمايت اجتماعي، عدم رهايي از اعتياد و حفظ آبرو بيشتر از مردان در پنهان‌كاري اعتياد خود دامن مي‌زنند و اين به منزله عدم بازگشت آنان به زندگي سالم براي هميشه است.
وي افزود: اولين سن مصرفي مواد در نيمي از جمعيت زنان معتاد، 15 تا 19 سالگي است درواقع اين سن، سن بحران براي شروع مصرف مواد است، لذا با توجه به اين سن كه دوره نوجواني و جواني مي‌باشد، ضرورت دارد كه مراكز آموزشي همچون دبيرستان‌ها و دانشگاه‌ها به بحث اطلاع‌رساني و آگاه‌سازي نوجوانان و جوانان، توجه جدي كنند.
مشاور دبيركل ستاد در ادامه، كسب لذت، كنجكاوي، تفريح، رفع مشكلات روحي، در دسترس بودن مواد، فشار دوستان، رفع درد، كار سنگين، كاهش علايم بيماري‌هاي جسمي، اختلافات خانوادگي و رفع مشكلات جنسي را به ترتيب از دلايل مهم شروع مصرف مواد در زنان ذكر كرد.
بنيانيان هشدار داد: متاسفانه به خاطر فريب فرهنگي از طريق ماهواره‌ها و سايت مبني بر استفاده شيشه براي كاهش وزن، لاغري، رفع چين و چروك پوست، شادابي كاذب و رهايي از استرس و اضطراب برخي زنان به مصرف شيشه روي آورده‌اند كه در اين خصوص نيز بايد اطلاع‌رساني‌ها افزايش يافته تا افراد فريب دروغ‌هاي سوداگران مرگ را نخورند.
وي به آسيب‌هاي ناشي از مصرف مواد در زنان اشاره كرد و گفت: بروز عوارض فردي و اجتماعي اعتياد در زنان نسبت به مردان بيشتر است و بر اين اساس دامنه تاثير اعتياد زنان نه تنها، به فرد معتاد بلكه بر فرزندان و بعضاً آثار ويرانگر آن بر اجتماع خواهد بود و سرانجام فرد يا خودكشي مي‌كند و يا به سمت انتقام مي‌رود.
وي همچنين، تغيير ساختار خانواده در عصر مدرنيته و روبرو شدن والدين با تنوع فرهنگي و دگرگوني نقش در خانواده، تبعيت كردن بخشي از اعضاي جامعه از هنجارها، ارزش‌ها و قوانيني كه قوام جامعه را تشكيل مي‌دهد، گسست نسلي و ناتواني فرد در دستيابي به هويت خود و تغيير الگوهاي زندگي را از چالش‌هاي موجود در بحث اعتياد عنوان كرد.
بنيانيان با اشاره به اجتماعي‌كردن امر مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: دوري از هر گونه انكار، لزوم حضور و مشاركت جدي نخبگان، جلب مشاركت مردم، تقويت و توسعه تشكل‌هاي مردمي، ضرورت بسيج همه‌جانبه انجمن‌هاي اوليا و مربيان، استفاده از ظرفيت دانشگاه‌ها، مدارس، حوزه‌هاي علميه در جهاد مقدس، ضرورت بهره‌گيري از رسانه‌ها به‌عنوان ابزاري قدرتمند براي ايجاد شبكه‌هاي اجتماعي در امر مبارزه را از جمله شاخص‌هاي مهم در جهت تقويت رويكرد اجتماعي در امر مبارزه برشمرد.
وي در پايان خاطرنشان ساخت: دشمن نخبگان را هدف قرار داده است تا به سرمايه‌هاي اصلي اين كشور ضربه بزند لذا آگاهي دادن به جوانان و نخبگان و حضور جدي آنان در عرصه مبارزه خيلي مهم است چرا كه تجربه نشان داده اگر رويكرد اجتماع‌محور تقويت و مسووليت و اختيارات به مردم واگذار شود موفق خواهيم شد.

چهارشنبه 20 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 254]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن