تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نصيحت كردن در حضور ديگران، خُرد كردن شخصيت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843433298




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشتركات فرهنگي از مزيت هاي صادرات به افغانستان است/ لزوم باز سازي استراتژي هاي صادراتي


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مشتركات فرهنگي از مزيت هاي صادرات به افغانستان است/ لزوم باز سازي استراتژي هاي صادراتي
مشهد - خبرگزاري مهر: مسئول دفتر تجاري افغانستان با اشاره به مزيت هاي فراوان صادرات ايران به افغانستان عنوان كرد: از جمله اين مزيت ها داشتن زبان و دين مشترك و قرابت فرهنگي است كه باعث گسترش روابط مي شود.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد مجللي ظهر چهارشنبه در نشست ميز كشوري افغانستان براي بررسي روابط تجاري ايران و افغانستان ابراز كرد: حجم صادرات ايران به افغانستان از 539 ميليون دلار در سال 86 به دو ميليارد و 874 ميليون دلار در سال 91 افزايش يافته است.

وي عنوان كرد: مطلوب ترين تراز بازرگاني ايران با پنج كشور است كه افغانستان در ميان اين كشورها است.

مسئول دفتر تجاري افغانستان ابراز كرد: از جمله كشورهاي صادر كننده به افغانستان پاكستان، چين، روسيه، ازبكستان، تركمنستان، آفريقا و هند هستند.

مسئول دفتر تجاري افغانستان افزود: قرابت فرهنگي، نزديكي مسير و توانمندي اقتصادي، بازار و بكر و كم رقابت، مكمل بودن اقتصاد دو كشور، موقعيت خوب كالاهاي ايراني در افغانستان از جمله مزيت ها و نقاط قوت تجارت با افغانستان است.

مجللي عنوان كرد: در طول 20 سال همنشيني افغاني ها با ايراني ها فرهنگ مصرفي ايران را گرفته اند كه اين يكي از نقاط قوت بسيار خوب در روابط تجاري دو كشور است.

رتبه چهار صادرات ايران به افغانستان

وي افزود: در بررسي وضعيت صادرات ايران به افغانستان، ايران در ميان 110 كشور از سال 81 تاكنون از رتبه 9 جهاني به رتبه چهار ارتقاء يافته است.

مجللي اظهار كرد: از جمله مهمترين اقلام صادراتي به افغانستان سيمان، ميوه و تره بار، مواد غذائي و رب و كمپوت، فرآورده هاي لبني و آبميوه ريال مصنوعات پلاستيكي، پتروشيمي و شيميايي است.

مجللي افزود: ارزش صادرات كشور در هشت ماهه نخست سال 92 هزار و 639 ميليون دلار بوده كه نسبت به سال 91 كه هزار و 824 ميليون دلار بوده ده درصد كاهش يافته است.

مسئول دفتر تجاري افغانستان يكي از چالش هاي صادرات كالاهاي ايراني را به افغانستان كمبود تبليغات دانسته و عنوان كرد: عدم به كار گيري فنون بازاريابي، قيمت بالاي كالا در مقايسه با ساير رقباي خارجي و عدم حمايت همه جانبه دولت از صادر كنندگان كالا به افغانستان هم از ديگر موارد است.

مجللي ابراز كرد: عدم توجه به بحث بسته بندي و استفاده نكردن از ليبل هاي زبان پشتو با توجه به اينكه زبان رايج مردم افغانستان بعد از فارسي دري است هم از جمله موارد كاهش صادرات است.

وي تصريح كرد: ريسك سرمايه گذاري در كشور افغانستان بالا است و ضرورت دارد كه خلاء هاي موجود با اتخاذ راهكار هاي مناسب ترميم شود.

ريسك بالاي سرمايه گذاري در بازار افغانستان

مسئول دفتر تجاري افغانستان فقدان امنيت لازم در اين كشور را از جمله موارد بالا رفتن ريسك سرمايه گذاري در بازار افغانستان دانسته و افزود: اين امر موجب بي رغبتي سرمايه گذاران شده است.

رايزن بازرگاني جمهوري اسلامي ايران در افغانستان هم در ادامه اين جلسه عنوان كرد: فساد اداري در ساختار افغانستان مانع از اجراي اهداف اقتصادي اين كشور شده است.

محمد مهدي جوانمرد قصاب يكي از مشكلات افغانستان را در بدهي هاي خارجي و در آمد هاي پايين اين كشور دانسته و عنوان كرد: 90 درصد بودجه افغانستان نياز مند كمك هاي خارجي است و آنها عملا نمي توانند مالياتي هم جمع كنند.

وي ابراز كرد: وجود ضعف اطلاعاتي از مشكلات بزرگي است كه در افغانستان وجود دارد و مانع آنها را در راه اهداف اقتصادي است.

جوانمرد قصاب افزود: منابع طبيعي هر كشوري نياز مند زير ساخت است ولي نبود زير ساخت هاي لازم و انرژي و جاده و گران بودن امكانات در بهره برداري از معادن سبب شده كه آنها خودشان نتوانند از معادن شان بهره برداري كنند.

رايزن بازرگاني جمهوري اسلامي ايران در افغانستان ابراز كرد: عملا معادن افغانستان دست نخورده باقي مانده است كه در اين بخش آنها به ايراني ها نياز دارند.

باز سازي استراتژي ها با توجه به وضعيت كنوني افغانستان

وي اظهار كرد: ما نياز داريم استراتژي هايمان را بازسازي كنيم چرا كه وضعيت افغانستان نسبت به گذشته تغيير زيادي يافته است.

جوانمرد قصاب افزود: برنامه ريزي خارجي براي سرمايه گذاري در افغانستان در حال افزايش است و نياز است كه ما هم در اين بخش فعاليت مان را بالا ببريم.

وي با اشاره به كم كاري و گسستگي در بخش سرمايه گذاري خدمات فني و مهندسي ابراز كرد: بايد به شكل صحيح و اصولي و قدرتمندي در بازار فني و مهندسي منطقه و به ويژه افغانستان وارد شده و سرمايه گذاري كنيم.

رايزن بازرگاني جمهوري اسلامي ايران در افغانستان عنوان كرد: اگر اين تحريم ها برداشته شود ما مي توانيم در بخش فني و مهندسي در منطقه كار هاي بزرگي انجام دهيم.

ترس آمريكا براي لغو تحريم ها گرفتن بازار منطقه توسط ايران است

جو.انمرد قصاب ابراز كرد: ترس امريكا هم همين است كه اگر تحريم ها لغو شود ما بازار فني و مهندسي منطقه را بگيريم چرا كه كاركرد ايراني ها در اين زمينه بسيار بهتر است.

وي با بيان اينكه در بحث مناقصات بايد جدي تر وارد شويم گفت: خراسان جايگاه و نفوذ بالايي در افغانستان دارد و با برنامه ريزي بيشتر مي تواند كارهاي بزرگتري انجام دهد.

جوانمرد قصاب همچنين از افزايش ارتباطات با اعزام ماهيانه هيئت هاي تجاري به افغانستان خبر داد و افزود: با ثبت برند ها و شركت ها در اين كشور بحث اقتصادي و صنعت توريسم را در كشور افزايش مي دهيم.

رئيس هيئت اجرايي اتاق مشترك ايران و افغانستان هم در ادامه اين جلسه ابراز كرد: امضاي توافق نامه امنيتي از سوي مسئولين افغاني مي تواند امنيت را به اين كشور باز گرداند.

منابع غني و بكر علت حساسيت آمريكا براي حضور در افغانستان

فرشيد سيادت افغانستان را بام و قلب آسيا دانسته و عنوان كرد: حساسيت آمريكا براي حضور در افغانستان منابع زير زميني و غني و دست نخورده آن است.

وي گفت: بايد تسهيلاتي كه براي عراق در امر صادرات گذاشته شده است براي افغانستان هم در نظر گرفته شود و از صادرا ت به اين كشور حمايت شود.

سيادت با اشاره به دست هاي خارجي زيادي كه براي خدشه دار كردن روايط ايران و افغانستان وجود دارد اظهار كرد: بايد رفتار اطمينان بخشي در برابر افغانستان داشته و روايط اقتصادي ، فرهنگي و اجتماعي عميقي به وجود آوريم.

وي با اشاره به تراز مثبت اقتصادي ايران در افغانستان افزود: بايد به تاجر افغاني اطمينان بدهيم و مشكل واردات اين كشور را به ايران حل كنيم.

برخي رفتار ها بهانه به دست مخالفان روابط تجاري ايران و افغانستان مي دهد

رئيس هيئت اجرايي اتاق مشترك ايران و افغانستان تاكيد كرد: برخي رفتار ها بهانه به دست مخالفان روابط تجاري ايران و افغانستان مي دهد كه با يك مديريت خوب مي توان اين موانع را برداشته و حل كرد.

وي عنوان كرد: هنوز صندوق ضمانت اقتصادي از بخش اقتصادي خصوصي حمايت خوبي نمي كند .

سيادت ابراز كرد: بحث گران بودن ويزا و پول هاي اضافي اي كه از ايرانيان در مبادي ورودي افغانستان گرفته مي شود و صدور ويزاي شش ماهه ايران براي افغان ها و ويزاي سه ماهه آنها براي ايراني ها بايد حل شود.

وي عنوان كرد:امرور صد ها ماشين ترانزيت از كشور افغانستان وارد كشور ما مي شود ولي در ورود ماشين هاي ايراني به افغانستان مشكلات زيادي وجود دارد، ما بايد با قدرت وارد شده و اين مسائل را حل كنيم.

كد خبر: 2193771

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۰ - ۱۶:۴۰

چهارشنبه 20 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن