تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):انسان زيرك، دوستش حق است و دشمنش باطل.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842206836




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معرفي كتاب


واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: معرفي كتاب


شرحي بر

دعا و نيايش‌هاي علي‌(ع)

در نهج البلاغه

تأليف: اكبر حميدزاده گيوي

ناشر: عقل سرخ، قم

چاپ اول: 1391

384ص ـ 9000تومان

نيايش حركتي برتر از زمان و مكان و عملي در حوزه انديشه و ايمان است كه نيايشگر توان پيدا مي‌كند تا به‌وسيله آن جزيره كوچك شخصيت خود را، در كل بزرگتري از حيات، اكتشاف و تعريف كند. نكته مهم اين است كه چنين ميلي و عشق و جاذبه‌اي از مختصات انسان مي‌باشد كه بعدي از ابعاد معنوي و ملكوتي روح انسان را معنا مي‌كند و يكي از ويژگي‌هاي بزرگ بشري را نسبت به ساير موجودات بيان مي‌نمايد.

اميرالمؤمنين(ع) كه تنديس توحيد است و راز و نيازهاي شبانه‌اش، همچنان در شبستان جان شب زنده داران طنين‌انداز مي‌باشد، علاوه بر دعاهاي معروف و مناجاتهاي روح‌بخشي كه از حضرتش رسيده است، دعاها و نيايشهاي ديگري دارد كه بعضي از آنها را مرحوم سيد رضي در نهج‌البلاغه آورده است كه هر يك بُعدي از عرفان علوي را در عرصه عبوديت نشان مي‌دهد.

اثر حاضر شرحي بر دعاها و نيايشهاي حضرت علي‌(ع) در نهج‌البلاغه است كه در عناوين زير تهيه و تدوين يافته است: موهبت دعا، انيس دل عارفان، در جنگ با دشمنان، خدايا مرا ببخش، جايگاه و مقام شهيدانم را خواهانم، در رو‌درويي با دشمن، دعا در طلب باران، تو سزاوار زيباترين ستودني‌هايي، خدايا، تو نسبت به من از خودم عاليتري، دعا در آستانه سفر، خدايا، مرا از اينان بستان، حق‌شناسي نسبت به رسول ‌اكرم(ص)، دعاي ديگر در استسقا و رفع خشكسالي، توصيف عظمت خداوند، خدايا بين ما و ايشان اصلاح فرما، دعا در مقام بسيج نيرو، نيايشي در تعظيم و تكريم خداوند، خدايا، اول جانم را بستان، از باور آنان فراترم قرارده، آراستگي ظاهر و باطن.

در بخشي از اين كتاب مي‌خوانيم: «قطع نظر از اجر و پاداشي كه براي دعا وجود دارد و قطع نظر از اثر استجابتي كه بر دعا مترتب است، اگر دعا از حد لقلقه زبان بگذرد و دل با زبان هماهنگي كند و روح انسان در فضاي دعا و توجه به ذات لايزال الهي به اهتزاز در آيد، زمينه پيدايش يك معراج معنوي و روحانيت بس بلندي را به ارمغان مي‌آورد، درست مثل اينكه آدمي خودش را غرق در نور و عرفان مي‌بيند.

شرافت، و كرامت، عظمت و گوهر انسانيت را در آن حالت، به خوبي احساس مي‌كند. و به درستي در مي‌يابد كه در ساير اوقات چيزهاي كوچك و بي‌ارزشي كه او را به خود مشغول داشته بودند و آزارش مي‌دادند، چقدر پست و ناچيز و بي‌ارزش بوده‌اند. انسان وقتي كه از غيرخدا چيزي مي‌خواهد، احساس خواري مي‌كند و حقارت نفساني را لمس مي‌نمايد و حال آنكه وقتي از خدا مي‌خواهد، احساس عزت و پرواز در بي كرانها به او دست مي‌دهد.»

مطالعات ملي

فصلنامه علمي ـ پژوهشي «مطالعات ملي» به‌شماره 56 رسيد. در اين شماره مقالات زير درج يافته است: از جامعه‌شناسي تاريخي ايران تا نظريه سياستي پيشرفت (توسعه)؛ نقش پارادايم ماهيت‌گرا در ترسيم الگوي اسلامي ـ ايراني هويت ملي (سيد مجيد امامي)، رابطه بين باورهاي مذهبي، بحران هويت و سبكهاي هويت در دانش‌آموزان (عليرضا بخشايش)، مؤلفه‌هاي اساسي تربيت شهروندي اسلامي ـ ايراني (عزت الله كيشاني فراهاني، محسن فرمهيني فراهاني، اكبر رهنما)، كاركردهاي هويتي پيشداوري و تصورات قالبي مطالعه موردي دانشجويان دانشگاه تهران (علي اشرف نظري، محسن نظري مجد)، هويت مطلوب در بستر الگوي بومي پيشرفت (ميثم بلباسي، شهرام اسفنديار)، تصاوير كتابهاي درسي و رابطه آنها با هويت ملي و ديني مطالعه كتابهاي اول و دوم دبستان (سعيد زاويه، سيده مهديه عزيزي)، شبكه اجتماعي فيس بوك و هويت ملي جوانان (صمد عدلي‌پور، وحيد قاسمي، مسعود كيانپور)، چگونگي تحقق وفاق اجتماعي در بوشهر (روح‌الله قاسمي).

در نخستين مقاله اين شماره آمده است: «هويت و بهره‌هاي مأخوذ از آن در حافظه و ارزشهاي اجتماعي، از لوازم و ممهدات اساسي پيشرفت و رشد است. هويت، انسجام و هماهنگي لازم براي نواخته شدن آهنگ رشد را فراهم مي‌آورد؛ اما اين به معناي نفي تنوعهاي فرهنگي نيست. اساساً هويتهاي فعال، فرهنگها و رنگهاي متعدد را در عين انسجام بخشي دارا هستند. لذا در عصر ما و اساساً براي هر جامعه زنده، هويت بايد به گونه‌اي تعريف گردد كه در عصر كنوني، با بنيادهاي هويتي در تعارض قرار نگيرد و در عين حال تنوعهايي هم داشته باشد.»

از مجلس وكلاي تجار تا اتاق ايران

«از مجلس وكلاي تجار تا اتاق ايران» ضميمه ماهنامه اتاق بازرگاني است كه ويژه نكوداشت يكصد و بيست و هشتمين سال تأسيس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران به چاپ رسيده و در آن مطالب زير به چشم مي‌خورد:

پيشينه بخش خصوصي؛ تجربه‌اي گرانبها (دكتر محمد نهاونديان)، رهنمودهاي هوشمندانه (علاء ميرمحمدصادقي)، قانون فضاي كسب و كار: نقطه اميد (غلامحسين شافعي)، پيشينه تاريخي؛ دستمايه تدبير (محسن جلال‌پور)، اتاق پيردگرباره جوان خواهد شد (پدرام سلطاني)،‌ اتاق در 129 سالگي (محمود اسلاميان)، همگرايي بخش خصوصي نيروي پيشران اقتصاد ايران (عبدالرحمن سليماني مقدم)، تاريخ اقتصادي دانش ضمني راهبرد توسعه (ايمان فرجام‌نيا)، ساز و كار تشكل‌ها در عصر مشروطيت (دكتر سهيلا ترابي فارساني)، مجلس وكلاي تجار ايران مقدمه‌اي بر مجلس مشروطيت (فرشته رفيعي)، مروري بر قانون اتاق تجارت (مهدي احمدي)، اتاق پايتخت (شيوا شيراوند)، تجار؛ سياست‌گذاران اقتصادي مجلس اول (شهرام فرحناكي)، اقتصاد ايران از شهريور 1320 تا شهريور 1341، ارشاد العباد الي عماره البلاد، بازانديشي حقوق مالكيت (عباس آخوندي)، امام مخالف مصادره بود (گفتگو با علينقي خاموشي)، امام(ره) مي‌گفت دولت بي‌جهت كارها را قبضه نكند (گفتگو با اسدالله عسكراولادي)، ضربه سنگين بر پيكر اقتصاد (روايت محمد صادقي از قانون حفاظت و توسعه صنايع)، اقتصاد انقلابي، عدالت و استقلال (سيدعلي امامي)، پيشينه‌پژوهي در مراحل پاياني است (گفتگو با دكتر منصوره اتحاديه درباره مستندسازي پيشينه اتاق ايران)، هويت‌يابي بخش خصوصي (گفتگو با دكتر سهيلا ترابي)، ملاحظاتي درباره فعالان اقتصادي، امين‌الضرب اسطوره‌اي بي‌بديل، او يك كارآفرين با ايده‌هاي متعالي بود (گفتگو با مژده مهدوي)، معين‌التجار، مرد اول اقتصاد جنوب (سيد علي امامي) و...



چهارشنبه 20 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن