واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فاز نخست تعريض خيابان دماوند تا يك ماه آينده به اتمام ميرسد
معاون فني و عمراني شهرداري منطقه 7 گفت كه فاز نخست تعريض خيابان دماوند تا يك ماه آينده به اتمام ميرسد.
به گزارش خبرگزاري فارس، شهرام شفيعي با بيان آنكه طول محور خيابان دماوند در محدوده منطقه 7 حدود 2 كيلومتر است، افزود: حدود 1150 متر از اين مسير در بخش حدفاصل بزرگراه امام علي (ع) تا خيابان سبلان و 800 متر در محدوده ميدان امام حسين (ع) تا بزرگراه امام علي (ع) قرار گرفته است.
وي با اشاره به آزادسازي كل عرصه محور شمال و جنوب خيابان دماوند در اين منطقه، خاطرنشان كرد: تنها در ضلع شمالي خيابان دماوند، تملك 3 پلاك باقي مانده كه اين موارد هم در دستور كار اداره املاك منطقه قرار گرفته است و پس از اعمال ماده 9 با تامين اعتباري معادل 4 ميليارد تومان، اين امر عملياتي مي شود.
شفيعي با اشاره به اتمام جدول گذاري اين محور در مسيري به طول 3700 متر، اعلام كرد كه تنها حدود 90 متر از طول محور باقي مانده است و افزود: بيش از 95 درصد عمليات نهرسازي و بهسازي كانال هاي جمع آوري آب هاي سطحي نيز به سرانجام رسيده است.
وي يكي از اقدامات پيش نياز براي اجراي پروژه تعريض و ساماندهي معابر را جابجايي شبكههاي تاسيساتي مختلف از زير سطح تندروها به حاشيه خيابان عنوان كرد و يادآور شد: طي سالهاي اخير حفاري و كنده كاري هاي مكرري براي پايش و مرمت لولههاي آب، كابلهاي برق و ساير شبكههاي تاسيساتي در خيابان هاي تهران صورت گرفته كه موجب كاهش كيفيت روكش آسفالت شده است. به همين خاطر شهرداري منطقه 7 تلاش مي كند تا فرايند انتقال اين شبكههاي تاسيساتي براي احداث پياده روها را به صورت اصولي دنبال كرده و خيابان دماوند را از آسيبهـاي ناشي از ايجـاد نـوارهـاي حفاري متعدد در آينده حفظ كند؛ ضمن اينكه جابجايي تاسيساتي نظير خطوط برق، زمينه نوسازي و رفع مشكلات ناشي از فرسودگي برخي از اين تاسيسات را نيز به دنبال دارد.
معاون فني و عمراني شهرداري منطقه 7 در ادامه به تاسيسات برق فشار قوي و نيمه قوي كه در بخشي از مسير پياده رو خيابان دماوند قرار دارد، اشاره كرد و با بيان آنكه با وجود اين معارضات تاسيساتي امكان احداث پياده رو وجود ندارد، گفت: شهرداري تهران جهت رفع معارض شبكه برق كه بيشترين حجم معارض تاسيساتي اين پروژه را شامل مي شود، براي ضلع شمالي خيابان دماوند 120 ميليون تومان اعتبار پرداخت كرده و توافق لازم با پست برق بوعلي صورت گرفته است؛ به اين ترتيب تيم هاي متخصص از مدتي پيش در اين محدوده مشغول كابل كشي هستند.
شفيعي در ادامه يادآور شد: اختصاص دو خط عبوري از ميانه خيابان دماوند براي مسير رفت و برگشت اتوبوس هاي تندرو، موجب شده است كه بخشي از اقدامات اجرايي پروژه ساماندهي خيابان دماوند، به اصلاح وضعيت نردهها و روكش معبر در اين مسير اختصاص يابد.
به گفته وي، طي توافق صورت گرفته با منطقه 8 مقرر شده است كه در كل مسير BRT از بتن خودمتراكم (RCC) كه از مقاومت بيشتري براي عبور خودروهاي سنگين و وسايل نقليه عمومي پرسرنشين نظير اتوبوس برخوردار است، استفاده شود. به اين ترتيب تاكنون كار جدول گذاري دوبل و استفاده از بتن خودمتراكم با عمقي حدود 70 سانتي متر در بخشي از مسير كه در منطقه 8 واقع است، به سرانجام رسيده و حتي كنار گذرها تراش و روكش شده است اما از آنجا كه سازمان هاي آب و گاز براي جابجايي تاسيسات خود در متن خيابان دماوند تقاضاي مجوز حفاري داشته اند، اين بخش از پروژه هنوز در منطقه 7 اجرايي نشده است. البته اين كار ظرف كمتر از يك ماه آينده در منطقه 7 نيز آغاز خواهد شد.
شفيعي با اشاره به اينكه بر فراز جداول دوبلي كه براي جداسازي خطوط اتوبوسراني تندرو بكار مي رود، به منظور تامين ايمني بيشتر شهروندان نرده هايي نصب خواهد شد، اضافه كرد: چندي پيش مناقصه مربوط به خريد نرده براي پوشش مسيري به طول حدود 5 كيلومتر برگزار شد و پيمانكار انتخاب شده، در آينده نزديك كار خود را آغاز خواهد كرد.
وي در خصوص آخرين وضعيت پياده رو سازي در فاز يك طرح تعريض خيابان دماوند نيز چنين گفت: اگرچه پوسته طرح كاملا آزاد شده است اما در حال حاضر روكش موقت در عرصه هاي آزاد شده و پياده رو ها صورت گرفته است تا پس از رفع كامل معارضات تاسيساتي و كانال هاي انتقال آب هاي سطحي، اين بخش از طرح نيز اجرايي شود.
شفيعي وعده داد كه پرونده فاز اول تعريض خيابان دماوند تا يك ماه آينده به اتمام برسد اما به اين موضوع هم اشاره مي كند كه بنا بر مشكلات تاسيساتي مذكور، كار پياده روسازي و روكش اصلي آسفالت خيابان باقي مي ماند و احتمالا اجراي آن در سال آينده ميسر خواهد شد چراكه رفع معارضات آب و گاز احتمالا بين 6 تا 8 ماه به طول مي انجامد.
گفتني است، موضوع بهسازي و تعريض خيابان دماوند تهران واقع در مرز مناطق 7، 8 و 13 از سال 1375 مطرح شد. عرض خيابان دماوند در سطح معابر سوارهرو و پيادهرو، يكسان نيست و در عين حال عرض متوسط اين خيابان حدود 30 متر است كه پس از تعريض به 45 متر مي رسد. به اين ترتيب 3 خط سواره رو در هر دو باند رفت و برگشت خيابان دماوند ايجاد خواهد شد. همچنين وجود 2 خط عبوري مياني در خيابان دماوند كه به تردد اتوبوسهاي تندرو اختصاص دارد، در بهبود وضعيت حمل و نقلي خيابان دماوند تاثير زيادي داشته است.
خيابان دماوند 6400 متر طول دارد كه طرح تعريض آن در دو فاز تعريف شده و در فاز نخست، تعريض تقريبا نيمي از خيابان در دستور كار قرار گرفته است.
انتهاي پيام/
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]