واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: واكنش سخنگوي كميسيون اجتماعي مجلس به اظهارات رييس پليس سابق راهور تهران: نقص قوانين مربوط به موتورسيكلتسواران متوجه نيروي انتظامي است
اگرچه اجراي طرحهاي فعلي از سوي نيروي انتظامي در مورد موتورسوران بهتر از اجرا نشدن آن است، اما زماني ميتوان نتيجه مطلوب را به دست آورد كه اجراي چنين طرحهايي مستمر باشد تا منجر به تغيير عادات افراد شود. واكنش سخنگوي كميسيون اجتماعي مجلس به اظهارات رييس پليس سابق راهور تهران: نقص قوانين مربوط به موتورسيكلتسواران متوجه نيروي انتظامي است

ايلنا: سخنگوي كميسيون اجتماعي مجلس نهم در واكنش به اظهارات اخير رييس پليس سابق راهور تهران، قانون فعلي در حوزه موتورسيكلتسوران را نتيجه تصويب طرحهاي ارايه شده از سوي نيروي انتظامي به مجلس هشتم عنوان كرد.
"سيداميرحسين قاضيزاده" در گفتوگو با خبرنگار ايلنا، تصريح كرد: اگر به عقيده رييس پليس سابق راهور تهران در حال حاضر قانون قوي و محكمي براي موتورسيلكتسواران وجود ندارد و تا زماني كه قانون اصلاح نشود طرحهاي ضربتي و مقطعي نميتواند بازدارندگي لازم را داشته باشد. بايد گفت عمده موارد ذكر شده در اين قانون بر اساس خواسته نيروي انتظامي است بنابراين اگر نقصي در آن وجود دارد اين موضوع متوجه اين نهاد است زيرا ميتوانستند طرحهاي قويتري را ارايه كنند.
وي گفت: اگرچه اجراي طرحهاي فعلي از سوي نيروي انتظامي در مورد موتورسوران بهتر از اجرا نشدن آن است، اما زماني ميتوان نتيجه مطلوب را به دست آورد كه اجراي چنين طرحهايي مستمر باشد تا منجر به تغيير عادات افراد شود.
نماينده مردم مشهد و كلات در مجلس نهم تبديل شدن قانون به رفتار را موضوعي زمانبر دانست و افزود: به عنوان مثال براي الزام موتورسواران به رعايت نكات ايمني و استفاده صحيح از آن در معابر عمومي بايد برنامهاي ۵ ساله اجرا شود تا مردم همچون بستن كمربند ايمني بهكارگيري اصولي از آن را جزو رفتارهاي اجتماعي روزمره خود قرار دهند.
وي با بيان اينكه هماكنون موتورسيكلت تبديل به وسيلهاي براي امرار معاش يك خانواده تبديل شده است تاكيد كرد: استفاده از اين وسيله نقليه به هر شكلي مستلزم رعايت نكات ايمني است بنابراين بايد با اتخاذ برنامهاي هدفمند و اصولي درصدد به حداقل رساني مشكلات اين حوزه برآمد.
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]