واضح آرشیو وب فارسی:مهر: استفاده از باورهاي ديني و جهان بيني اسلامي ويژگي ادبيات انقلاب اسلامي است
سمنان-خبرگزاري مهر: رييس حوزه هنري كشور با بيان اينكه رشد روز افزون ادبيات كشور از لحاظ كمي و كيفي با هيچ دوره اي قابل قياس نيست، گفت: استفاده از باورهاي ديني و جهان بيني اسلامي ويژگي هاي ادبيات انقلاب اسلامي است.
به گزارش خبرنگارمهر ، محسن مومني شريف شامگاه سه شنبه در نشست مسوولان آفرينش هاي ادبي حوزه هنري و مدرسان داستان نويسي سراسر كشور با تاكيد بر ويژگي هاي ادبيات انقلاب اسلامي گفت: در ادبيات انقلاب اسلامي به يك رآليسم جديد رسيده ايم كه از عوامل حواس پنج گانه فراتر رفته است.
وي با اشاره به اينكه ادبيات در حوزه هنري مادر تمام رشته ها است اظهارداشت: اين هنر بعنوان اولين هنر شناخته شده و هنرهاي ديگر دررده بعدي قرار مي گيرد.
مومني شريف از جهش خوب ادبيات در سه سال اخير خبردادوگفت: برخي از كتابها وداستانها براي چندين بار به چاپ رسيده است.
رييس حوزه هنري كشور افزود: نويسندگان در انقلاب اسلامي به ادبيات محكم وپايداري رسيده ايم.
وي با اشاره به اينكه هنرمند در آثار خود تنها مختصري از ذهنياتش را ارائه ميدهد اظهار داشت: همين مقدار نيز بايد جامعه را در راه هدايت سوق دهد و مخاطب بتواند بر اساس آنچه از اثر هنري درمييابد، در مسير هدايت و تكامل قرار گيرد.
مومني شريف تصريح كرد: حوزه هنري فعاليتهاي خود را درراستاي حفظ و ترويج ارزشهاي اسلامي و فرهنگ انقلاب اسلامي انجام مي دهد ودر اين زمينه كارها و توليدات ارزنده و فاخري داشته است.
ادبيات در كشور مي تواند فضاي كلي رابوجود آورد
در ادامه مدير مركزآفرينش هاي ادبي حوزه هنري كشور گفت: ادبيات در كشور مي تواند فضاي كلي رابوجود آورد.
عليرضا قزوه با اشاره به اينكه ادبيات مي تواند فضاي كلي جامعه ما را تشكيل دهد افزود: در اين سه دهه حركت هاي بسيار خوبي داشته و در حال تبديل شدن به يك سبك ادبي است.
وي با بيان اينكه مردم امروز گرايش خوبي به ادبيات دفاع مقدس و شعر و داستان انقلاب پيدا كرده اند، افزود: رشد روز افزون ادبيات كشور از لحاظ كمي و كيفي با هيچ دوره اي قابل قياس نيست.
قزوه برگزاري كارگاه ها و همايش هاي مختلف در زمينه حوزه ادبيات را بسيار موثر ومفيد دانست و گفت: انقلاب و ارزش هاي آن يكي از تاكيدات مهم فردي بود تا شعر و داستان ما بر اين ويژگي ها تطبيق داده شود.
مدير مركزآفرينش هاي ادبي حوزه هنري كشور با اشاره به اينكه دربرخي از حوزه هاي ادبيات بايد بيشتر فعاليت داشته باشيم گفت: در حوزه ادبيات كودك و نوجوان، نقد و ترجمه كمبودهايي احساس مي شود و اين بخشها به زمينه هاي تازه تر نيازمند هستند.
وي خواستار استمرار برگزاري همايش ها و جشنواره ها در زمينه ادبيات شد و گفت: نويسندگان بايد مورد حمايت قرار بگيرند.
حوزه هنري استان سمنان در جشنواره توليدات ادبي كشور رتبه اول كسب كرد
رييس حوزه هنري استان سمنان نيز در اين مراسم از كسب رتبه اول اين حوره در جشنواره توليدات ادبي كشور خبر داد و گفت: در سه سال اخير 9 جلد كتاب در دفتر آفرينش هاي ادبي اين حوزه به چاپ رسيده است.
سيدعباس دانايي گفت: در تدوين دانش نامه فرهنگ استان سمنان كه مشتمل بر 110 جلد است تاكنون 15 عنوان در قالب 21 جلد توسط محققان و پژوهشگران استان آماده شده است.
برگزاري همايش مسوولان آفرينش هاي ادبي و مدرسان داستان نويس كشور در استان سمنان
نشست مسوولان دفاتر آفرينش هاي ادبي مراكز استاني حوزه هنري و نخستين همايش مدرسان داستان نويسي سراسر كشور در سمنان با هدف همسان سازي كارگاه هاي داستان نويسي با اولويت ادبيات بومي (انقلاب اسلامي و دفاع مقدس) و تبيين استراتژي مركز آفرينش هاي ادبي و وظايف مسوولان مراكز استاني در خصوص ادبيات انقلاب اسلامي ادامه دارد.
در اين همايش دو روزه محسن مومني شريف رييس حوزه هنري كشور، عليرضا قزوهمدير مركز آفرينش هاي ادبي حوزه هنري كشور و مجيد مصلحيمدير كل محترم امور استانها و مجلس حوزه هنري كشور حضور دارند.
برگزاري كارگاه تخصصي مدرسان داستان نويسي با حضور محسن سليماني و كامران پارسي نژاد از ديگر برنامه ها است.
كد خبر: 2193239
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۰ - ۰۹:۴۸
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]