واضح آرشیو وب فارسی:مهر: امنيت از پارامترهاي مهم براي جذب سرمايه گذاري و توسعه اقتصادي است
رشت – خبرگزاري مهر: جانشين نيروي انتظامي گيلان امنيت را از پارامترهاي مهم براي جذب سرمايه گذاري و توسعه اقتصادي دانست و گفت: پليس تمام تلاش خويش را براي برقراري امنيت انجام مي دهد.
به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ كامراني صالح شامگاه سه شنبه در مصاحبه با خبرنگاران افزود: در عصر حاضر وجود امنيت در تمامي شئونات زندگي به يك نياز اساسي در جامعه تبديل شده است.
وي اظهار داشت: مردم هم اكنون پليس را به عنوان مامني مطمئن و قابل اعتماد براي خود مي دانند كه اين امر مي تواند سرمايه بسيار گرانبهايي براي اين نيروهاي خدوم باشد.
جانشين پليس گيلان با بيان اينكه اعتماد مردم به نيروي انتظامي هر روز بيشتر مي شود، گفت: نياز يك جامعه آرماني ايجاد امنيت و آرامش پايدار و مقابله با هنجار شكنان است كه نيروي انتظامي تاكنون در برقراري آن در كشور موفق عمل كرده است.
برگزاري همايش ملي "پليس و پيشگيري اجتماعي از جرم" به همت معاونت اجتماعي ناجا
وي در ادامه از برگزاري همايش ملي "پليس و پيشگيري اجتماعي از جرم" به همت معاونت اجتماعي ناجا در بهمن ماه امسال خبرداد و افزود: اين همايش با هدف تبيين، تعميق و ارتقا جايگاه پيشگيري اجتماعي از جرم در نيروي انتظامي در پنج محور برگزار مي شود.
صالح اظهارداشت: همايش مزبور در محور نخست به مباني، نظريه ها و رويكردها مي پردازد كه طي آن مباني پيشگيري اجتماعي از جرم در آموزه هاي ديني و علوم جديد، نظريه هاي علمي در حوزه پيشگيري اجتماعي از جرم در پليس، رويكردهاي رشد مدار (فرد محور) و اجتماع محور( جامعه محور) در امر پيشگيري اجتماعي از جرم و مدل ها و الگوهاي پيشگيري اجتماعي از جرم بر مبناي تبيين هاي علمي، از جمله موضوعات آن است.
وي اذعان داشت: علل و عوامل و بسترهاي اجتماعي وقوع جرم در ايران محور دوم اين همايش است كه مواردي چون خانواده نابسامان، فقر و بيكاري، گروه دوستان ناباب، ضعف اعتقادات ديني و مذهبي، تاثيرات رسانه اي و مهاجرت و حاشيه نشيني را در برمي گيرد.
جانشين پليس گيلان گفت: محور سوم همايش ملي "پليس وپيشگيري اجتماعي از جرم" معطوف به نهادهاي اجتماعي، نقش ها و كاركردها است كه طي آن تحليل عملكرد و نقش نهادهاي اجتماعي (مساجد و حوزه هاي علميه، روحانيون، خانواده، دانشگاه، آموزش و پرورش، رسانه ها و...) سازمان هاي مردم نهاد و پيشگيري اجتماعي از جرم، جايگاه مشاركت مردم در پيشگيري اجتماعي از جرم و موانع و مشكلات مشاركت عمومي ( مردم، سازمان هاي دولتي و نهادهاي غير دولتي) در پيشگيري اجتماعي از جرم از موارد مدنظر اين محور است.
وي افزود: پليس و پيشگيري اجتماعي از جرم محور چهارم اين همايش است كه در آن به بررسي شيوه هاي مداخله پليس ايران در پيشگيري از جرم، ارزيابي و آسيب شناسي، مداخله پليس در پيشگيري اجتماعي از جرم در مطالعات تطبيقي، ظرفيت و آثار مداخله پليس در پيشگيري اجتماعي از جرم و كارنامه پليس ايران در پيشگيري اجتماعي از جرم پرداخته مي شود.
وي اظهارداشت: پيشگيري اجتماعي در پليس، راهبردها و راهكارها، آخرين محور همايش ملي "پليس و پيشگيري اجتماعي از جرم" است، كه راهبردها، شيوه ها و راه كارهاي ارتقا جايگاه پليس در پيشگيري از جرم در جامعه و ارائه الگوي بومي ايراني- اسلامي پيشگيري از جرم در پليس بعنوان زير مجموعه هاي اين محور در نظر گرفته شده است.
صالح ادامه داد: اين همايش در بهمن ماه سال جاري برگزار و علاقه مندان مي توانند مقالات خود را تا پايان دي ماه و در موضوعاتي كه ذكر شد به آدرس تهران، ميدان ونك، ميدان عطار، خيابان شهيد سرتيپ نجفي، كوچه نياز، ساختمان كوثر 21، طبقه پنجم، اداره كل مطالعات و تحقيقات اجتماعي و با كدپستي 557-19945 ارسال كنند.
خدمت صادقانه به مردم و تكريم ارباب رجوع سرلوحه كار پليس است
وي گفت: خدمت صادقانه به مردم، رعايت حقوق شهروندي و تكريم ارباب رجوع سرلوحه كار پليس است.
جانشين پليس گيلان افزود: مسئله امنيت نياز اوليه مردم بوده و پليس اين با اتكا به خداوند و در سايه فرماندهي كل قوا و ولي امر مسلمين سعي دارد خواسته هاي به حق مردم را برآورده كنند.
وي با اشاره به اينكه مشاركت مردم در تحقق امنيت اجتماعي پايدار امري لازم و ضروري است، اظهارداشت: قانونمداري و مردم داري، از مولفه هاي تحقق امنيت در يك جامعه است و پليس با ابتكار به رويكرد جامعه محوري خود به دنبال دست يافتن به مشاركت و اعتماد مردم به عنوان سرمايه هاي اجتماعي جامعه است.
صالح اولويت پليس را مبارزه جدي با مخلان نظم و امنيت عنوان كرد و بيان داشت: سعي داريم آموزش و پيشگيري را محور فعاليت هاي خود قرار داده و مشاركت مردم را براي تحقق امنيت اجتماعي پايدار به دست آوريم.
وي همچنين با اشاره به اينكه پليس بايد مردم دار باشد، اظهار داشت: تكريم ارباب رجوع مهمترين وظيفه و هدف پليس است.
عدم آگاهي كاربران، علت عمده سرقت اطلاعات شخصي
جانشين فرماندهي انتظامي گيلان در ادامه عدم آگاهي كاربران را دليل عمده سرقت اطلاعات شخصي دانست و گفت: ارائه سرويس هاي غيرمجاز براي دسترسي به شبكه هاي اجتماعي به ويژه فيس بوك كه اغلب با قيمت هاي بسيار نازل و حتي تست هاي چند روزه رايگان، در فضاي مجازي عرضه مي شود، تهديدات بي شماري را متوجه رايانه هاي شخصي كرده است.
وي همچنين عدم آگاهي كاربران را دليل عمده سرقت اطلاعات شخصي دانسته و افزود: عدم آگاهي كاربران موجب مي شود بخش عظيمي از اطلاعات درون رايانه ها را در اختيار نفوذگران سايبري قرار گرفته و اطلاعات، نام كاربري، كلمات عبور و اطلاعات محرمانه كاربران سرقت شود.
صالح در ادامه ضمن تشريح زواياي پنهان ماهيت شبكه اجتماعي فيس بوك افزود: متاسفانه كاربران ايراني بدون مطالعه دقيق صفحه شرايط استفاده از فيس بوك به سادگي از آن عبور مي كنند و نمي دانند طبق مقرراتي كه حين ثبت نام در فيس بوك پذيرفته اند ، " فيس بوك مالك تمامي اطلاعاتي است كه در اختيار مي گذارند " بنابراين هر طور كه فيس بوك بخواهد از آنها استفاده مي كند.
وي اظهار داشت: مديران شبكه اجتماعي فيس بوك با هدف گرفتن فرهنگ حجاب و عفاف در ايران قصد دارند حياء را براي دختر ايراني قبح شكني كرده و با دور كردن عفت و اخلاق ، عزت و ايستادگي را از زن ايراني بگيرند.
كد خبر: 2193176
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۰ - ۰۹:۰۴
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]