واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: دفاع علي مطهري از احمدي نژاد
علي مطهري با تقدير از عملكرد احمدينژاد در پيشرفتهاي هستهاي كه نصيب كشورمان شد، گفت: در برخي موارد نياز است تشكر شود بايد واقعيتها را گفت اراده احمدينژاد در پيشرفت هستهاي اثر بخش بود.
به گزارش نامه نيوز، اين نماينده مردم تهران در مجلس دوشنبه شب كه به مناسب روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشكي مازندران حاضر شد در اين نشست به پرسش هاي دانشجويان پاسخ داد.
وي با اعلام اينكه درست است نسبت به بي انضباطي هاي مالي احمدي نژاد انتقاداتي به وي وارد است ولي عملكردش در بحث هسته اي قابل تقدير است، گفت: اراده احمدي نژاد در انرژي هسته اي براي كشور موثر بود.
وي اضافه كرد: جايگاه ما نسبت به سال هاي اول انقلاب بسيار متفاوت است و غربي ها به اين نتيجه رسيدند كه نقش ايران در خاورميانه بسيار اثرگذار است و براي ايجاد ثبات در كشورهاي عراق، سوريه و بحرين به وجود ايران بسيار نياز دارند.
چرايي تعديل لحن نتانياهو
تلويزيون آمريكا با ارائه تحليلي از چرايي تعديل لحن نتانياهو در قبال توافقنامه هسته اي ژنو گفت: بنيامين نتانياهو و باراك اوباما نخست وزير اسرائيل و رئيس جمهوري آمريكا تلاش مي كنند با كاستن از تنش بر سر توافق هسته اي پنج بعلاوه يك با ايران مناسبات بين دو كشور را كه اخيراً به سردي گراييده بود به حالت عادي باز گردانند.
تحليل گر تلويزيون آمريكا با اشاره به اينكه لحن نتانياهو نخست وزير اسرائيل در نشست سابان نسبت به گذشته تغيير كرده است گفت: انتقادهاي زيادي كه از نتانياهو كردندكردند او را قانع كرد كه بايد لحن خود را ملايم كند چرا كه آمريكا هم پيمان اسرائيل است و اسرائيل بدون آمريكا نمي تواند به بقاي خود ادامه دهد.
ايران؛ از دشمني تا اتحاد
روزنامه آمريكايي نيويورك تايمز نوشت: توافق هسته اي اخير با ايران، خشم قابل پيش بيني را در ميان جنگ طلبان خاورميانه ايجاد كرده است. اما اين توافق فرصتي براي يك موفقيت بسيار بزرگ تر را با خود دارد: ايجاد روابط حسنه و در نهايت، حتي همكاري استراتژيك با ايران.
اتحادهاي بين المللي تغيير مي كنند؛ روابط منجمد و گرم مي شوند. روابط ايران- آمريكا طي 30 سال گذشته در چرخه اي از بدبيني و بي اعتمادي گرفتار بوده و اين به ضرر هر دو كشور است.
آمريكا بايد تفكر در مورد تجديدنظر تدريجي در سياست خاورميانه خود را آغاز كند و به سياست خارجه اي بيانديشد كه هدفش بازگشت دوباره ايران به عرصه بين الملل طي گذر زمان و تبديل كردن يك دشمن به يك متحد است.
نيويورك تايمز در ادامه نوشت:ايران نيز به وضوح از روابط گرمتر سود خواهد برد. اين كشور از جنگ هشت ساله با عراق تا تحريم هاي امروز، آسيب ديده است. اين كشور نيازمند سرمايه گذاري در بخش هاي نفت و مالي، و همچنين شركت هاي خارجي است تا اقتصاد خود را توسعه دهد اما چنين امكاني بدون ترميم روابط با آمريكا وجود ندارد.
اصلاح طلبان و پيگيري مطالبات مردم
دبيركل مجمع نيروهاي خط امام با ابراز نگراني نسبت به برخي مانع تراشي ها در مسير حركت دولت گفت: جرياني كه نتيجه انتخابات را از دست داده و توان پاسخگويي به مطالبات مردم را هم نداشته، مسئوليت آنچه را در حوزه اقتصاد، سياست و فرهنگ بر سر كشور آمده هم بر عهده نمي گيرد.
به گزارش ايسنا، حجت الاسلام والمسلمين سيدهادي خامنه اي در نشست مشترك شوراي مركزي مجمع نيروهاي خط امام و سازمان جوانان و دانشجويان، افزود: اين جريان همچنان با ابزارهايي كه در اختيار دارد و با تهديد و ارعاب، سعي در بزرگنمايي قدرت خود دارد كه متأسفانه گاهي سازهاي آنها از طريق برخي مدعيان نمايندگي مردم در مجلس يا صداوسيما و مطبوعات كوك مي شود.
وي در ادامه با اشاره به فضاي جديدي كه در كشور ايجاد شده، خواستار فعاليت فرهنگي و علمي بيشتر اصلاح طلبان شد و تأكيد كرد: جريان اصلاح طلب به عنوان يك جريان اجتماعي كه اكثريت جامعه را هم همراه خود دارد، بايد فعاليت هاي خود را همچنان ناظر به مطالبات مردم تنظيم كند.
سه شنبه 19 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]