تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):ایمان به صرف ادعا و آرزو نیست، بلکه ایمان آن است که خالصانه در جان و دل قرار گیرد و ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871620663




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تشريح نتايج پژوهش درباره تعطيلي پنج شنبه هاي مدارس/ كلاسها بايد تعطيل مي شد نه مدرسه


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: تشريح نتايج پژوهش درباره تعطيلي پنج شنبه هاي مدارس/ كلاسها بايد تعطيل مي شد نه مدرسه
رئيس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش اعلام كرد: تعطيلي پنج شنبه هاي مدارس بدون برنامه ريزي و جايگزيني انجام شده است و در اين روز مي بايست كلاسهاي درس تعطيل مي شد نه آنكه كلا درهاي مدارس به روي دانش آموزان بسته شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مجيد قدمي پيش از ظهر سه شنبه در نشست خبري كه به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد، گفت: طرح تعطيلي پنج شنبه ها يكي از پژوهشهايي بود كه خود من در پژوهشگاه انجام دادم. نتايج تحقيق در مقايسه با ساير كشورها نشان مي‌دهد كه در ايران اين تعطيلي بدون برنامه‌ريزي و جايگزيني صورت گرفته است، به اين معنا كه در مدارس در روز پنجشنبه بسته شده، در حالي كه بايد كلاسها تعطيل مي‌شد، نه مدرسه.

وي ادامه داد: نتايج اين بررسي نشان داد در ساير كشورها يك روز از روزهاي مدرسه تعطيل مي‌شود، اما اين تعطيلي به معناي تعطيلي كامل مدرسه نيست، بلكه در آن روز مدرسه محل معاينه پزشكي، ارائه آموزش‌هاي ضمن خدمت، برگزاري المپيادهاي ورزشي و رسيدگي به مشكلات درسي دانش‌آموزان ضعيف مي‌شود.

به گفته وي، اشكال تعطيلي پنج شنبه‌هاي مدارس در ايران، نبود برنامه جايگزين بوده و با اين طرح، در مدارس به طور كامل بسته شد؛ در حالي كه بايد كلاسها تعطيل مي‌شد.

دبيرستاني‌ها بيشتر از ابتدايي‌ها از تعطيلي پنج‌شنبه‌ها راضي‌ هستند

رئيس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش با اشاره به رضايت بيشتر دبيرستانيها از تعطيلي پنج شنبه هاي مدارس افزود: بررسيها نشان مي‌دهد رضايت عمومي از اين تعطيلي در مخاطبين وجود دارد، اما اين رضايتمندي در بين والدين شاغل كمتر از سايرين است و دبيرستانيها نيز رضايتمندي بيشتري نسبت به ابتدايي‌ها دارند و اين نشان از گرايش دانش‌آموزان ابتدايي به مدرسه است.

وي پيشنهاد داد: با توجه به اينكه يك روز از روزهاي مدرسه را تعطيل كرده‌ايم، بايد در محتوا نيز تجديدنظر صورت بگيرد چرا كه ساعت آموزش كاهش داده نشده است و در حال حاضر معاونت متوسطه و معاونت پرورشي متولي بررسي برنامه‌هاي تعطيلي پنجشنبه‌ها هستند.

قدمي در بخش ديگري از صحبت هاي خود به اهميت پژوهش در آموزش و پرورش اشاره كرد و گفت: در سند تحول به عنوان زير نظام از پژوهش ياد شده است. به همين دليل سند پژوهشي آموزش و پرورش تا پايان امسال آماده مي‌شود. ضمن آنكه رصد كردن چالش‌هاي آينده و آماده‌سازي نظام آموزشي يكي از اقدامات پژوهشگاه است و بايد تجربيات تربيتي مستندسازي شود.

رييس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش تاكيد كرد: آموزش پژوهشگري به معلمان يكي از اهداف و برنامه‌هاي پژوهش‌ها در برنامه‌ريزي‌هاي جديد است؛ به اين معنا كه وظيفه معلم تدريس صرف نيست بلكه انتظار داريم يك معلم پژوهشگر باشد. بنابراين در سند جديد نيز نقش پژوهشگري براي معلمان به صورت همه‌ جانبه ديده شده است.

قدمي ادامه داد: همچنين در سند زير نظام سند تحول نيز دانش‌آموز به عنوان يك پژوهنده و مدرسه نيز مدرسه پژوهنده تعريف شده، بنابراين با توجه به فضاي پژوهشگري كه در مدرسه بايد حاكم باشد، انتظار از معلم كاملا تغيير مي‌كند و نقش پژوهش پررنگ‌تر ديده مي‌شود.

ايجاد بانك اطلاعات پژوهشي در آموزش و پرورش

قدمي با اشاره به ايجاد بانك اطلاعات پژوهشي نيز گفت: پژوهشگاه به دنبال ايجاد اين بانك اطلاعاتي است تا همه تحقيقاتي كه در حوزه‌هاي مختلف آموزش و پرورش صورت مي‌گيرد، در اين بانك اطلاعاتي تجميع شود.

وي ادامه داد: بشعار امسال "پژوهش مبناي تصميم‌گيري در آموزش و پرورش" است. با تاكيدي كه وزير آموزش و پرورش داشتند، از اين پس پژوهش‌ها مبناي تصميم‌گيري‌ها قرار خواهد گرفت و امسال نيز از پژوهشگران مختلف حوزه تعليم و تربيت، از معلمان تا دانش‌آموزان تقدير خواهد شد.

قدمي با بيان اينكه اقدام پژوهي معلمان نيز يكي از موارد مورد تقدير در هفته پژوهش امسال است و در هفته پژوهش 32 معلم تقدير خواهند شد، گفت:طرح‌هاي پژوهشي برتر نيز در هفته پژوهش معرفي مي‌شوند و از يك طرح پژوهشي يا مقاله در مقطع ارشد و يك طرح در مقطع دكتري كه مرتبط با تعليم و تربيت باشد، تقدير خواهيم كرد.

وي ادامه داد: همچنين سه نفر از دانش‌آموزان پژوهنده در مقطع اول متوسطه و چهار نفر در مقطع دوم متوسطه و همچنين چهار نفر از مديران پژوهشسراهاي كشور نيز مورد تقدير قرار خواهند گرفت.

رئيس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش صحبتهاي خود را اينگونه ادامه داد: بر اساس سند پژوهشي، تكليف پژوهش آموزش و پرورش مشخص خواهد شد و از ستاد تا صف درگير مسئله پژوهش خواهند شد؛ ضمن آنكه شان پژوهش وابستگي به دستگاه‌ها نيست.

قدمي درباره برخي از پژوهش‌هايي كه صورت گرفته، گفت: در حوزه‌هاي مختلف آموزش و پرورش تحقيقات مختلفي هر ساله انجام مي‌شود، از جمله بحث افت تحصيلي كه يكي از مباحث مهم است و تاكنون بيش از 1000 تحقيق در اين زمينه صورت گرفته و نشان مي‌دهد بين كيفيت كار معلم و افت تحصيلي تاثير بسزايي وجود دارد.

وي اذعان كرد: معلم با كيفيت، كتاب درسي ضعيف را پوشش مي‌دهد و بسياري از عوامل مخرب موثر در يادگيري را با نوع آموزشي كه مي‌دهد، تحت تاثير قرار مي‌دهد، بنابراين همواره تاكيد بر اين است كه معلم نقش كليدي و اساسي در امر ياددهي دارد.

رئيس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش در پاسخ به سئوالي درباره پژوهش سال 89 در موضوع اعتياد دانش اموزان گفت: نتايج پژوهش‌هاي مربوطه در سطح مديران اعلام مي‌شود، چرا كه دسترسي به اطلاعات سخت است و آموزش و پرورش نيز تحقيقات تجربي ندارد، بلكه همه پژوهشهاي آن نيمه تجربي است.

نتايج تحقيق كتابهاي پايه‌ دوم و ششم دي ماه استخراج مي‌شود

وي از اختصاص بخشي از نمره نظام ارزشيابي توصيفي به پژوهش خبر داد و گفت: يكي از طرحهاي در حال اجراي آموزش و پرورش است به پژوهش دانش‌آموزان اختصاص يافته و با توجه به اهميتي كه پژوهش دارد، لذا بايد در هر يك از مناطق آموزشي آموزش و پرورش كشور، يك پژوهشسرا داشته باشيم.

قدمي در پاسخ به سئوال ديگري مبني بر اينكه آيا براي ورود پايه ششم ابتدايي و طرح تعطيلي پنجشنبه‌ها كه از طرح‌هاي مهم آموزش و پرورش است پژوهشي در دو سال اخير انجام شده؟ گفت: پژوهشگاه مطالعات پس از يك سال تحصيلي، كتابهاي درسي را مورد ارزيابي قرار مي‌دهد و نتايج تحقيق كتاب‌هاي پايه‌ دوم و ششم نيز دي ماه استخراج و مشخص مي‌شود و سال آينده تمام تغييرات را در اين دو پايه اعمال خواهيم كرد.

كمبود اعتبار منجر به كاهش تعداد پژوهشها در آموزش و پرورش شد

وي در خصوص اينكه سالانه چه تعداد پژوهش در آموزش و پرورش انجام مي شود، گفت: تا دو سال قبل سالانه بين 200 تا 250 پژوهش صورت مي‌گرفت، اما از سال گذشته به دليل شرايط مالي كشور، تعداد پژوهش‌ها به 40 تا 45 مورد رسيد كه از اين تعداد 23 مورد در خصوص ارزشيابي كتاب‌هاي درسي و 20 مورد نيز در خصوص موضوعات مختلف و طرح‌هاي جديد آموزش و پرورش از جمله مجتمع‌هاي آموزشي است.

قدمي گفت: به لحاظ بودجه‌اي، بودجه پژوهش به يك سوم كاهش يافته است، اما درصدد هستيم كه افزايش بودجه را داشته باشيم.

كد خبر: 2192807

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۱۹ - ۱۴:۳۵

سه شنبه 19 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن