تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830856371




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

يونسي: اگر زنداني عقيدتي داشته باشيم،حتما پيگيراحوالشان خواهيم شد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: يونسي: اگر زنداني عقيدتي داشته باشيم،حتما پيگيراحوالشان خواهيم شد
حجت الاسلام و المسلمين حسن روحاني از جمله افرادي بود كه با منطق «مشاركت اقوام براي اعتلاي ايران» به صحنه انتخابات قدم گذاشت. پافشاري او بر حقوق اقوام و اقشار مختلف ايراني خيلي زود به ثمر نشست، چنانچه توانست آراي جمعيت انبوهي از قوميت‌ها را از آن خود كند. او در نهايت رييس جمهور ايران شد و توجه به اقوام و اقليت ها را در همان ابتدا مورد توجه قرار داد.

او "علي يونسي" را به عنوان دستيار ويژه خود درامور اقوام و اقليت‌هاي ديني و مذهبي منصوب كرد و حالا يونسي معتقد است همين كه چنين جايگاهي از سوي رييس جمهور شكل گرفته نشان دهنده ي اهميت روحاني به امور اقوام و اقليت هاي ديني است.

وقتي گلايه ي اقوام و اقليت هاي ديني مبني بر اين‌كه روحاني در انتصابات به آن‌ها توجهي نكرده است طي گفت‌وگويي با يونسي مطرح مي شود او با لبخند پاسخ مي دهد كه هنوز فرصت زياد است.

يونسي هم چنين ضمن اين‌كه نگاه امنيتي به هر بخشي از ايراني‌ها را نگاهي خطرناك مي داند، وقتي با اين سوال مواجه مي شود كه از احوال زندانيان عقيدتي باخبر هستيد مي گويد: اگر چنين زندانياني باشند، ما حتما پيگير احوالات آن ها خواهيم بود.

هيچ نگراني بخاطر كردها ، آذري‌ها و بلوچ‌ها نداريم

علي يونسي در گفت‌وگو با ايسنا، درباره جايگاه اين بخش اظهار كرد: قاعدتا امور مربوط به اقوام ايراني و اقليت‌هاي ديني و مذهبي بايد همان جايگاهي را داشته باشد كه قانون پيش‌بيني كرده است. قانون اساسي ما و ساير منابع قانوني همان جايگاهي را كه براي همه شهروندان ايراني پيش‌بيني كرده‌اند، براي اقوام ايراني و اقليت‌هاي مذهبي و ديني نيز پيش‌بيني كردند.

وي افزود : به لحاظ اين‌كه ممكن است كساني كه اقليت هستند يك نوع احساس محروميت به آن ها منتقل شود و يا حتي اكثريت وسوسه شوند كه حقوق اين اقليت را ناديده بگيرند ، همه كشورها براي اين‌كه حقوق اقليت ها رعايت شود، سازوكاري را پيش‌بيني مي‌كنند، در ايران نيز تدابير هوشمندانه‌اي در نظر گرفته شده تا حقوق تمام آحاد ملت رعايت شود و البته من روي واژه ملت تاكيد مي‌كنم و اين‌كه دركشور ما اگر چه تفاوت‌هاي مذهبي وجود دارد، همه عضو يك ملت هستند و ما يك ملت بيشتر نداريم.

يونسي خاطرنشان كرد: يك غلط فاحشي وجود دارد و آن اين است كه گاهي برخي از جريانات قوم‌گرا مي‌گويند كه ايران كثيرالمله است، در حالي كه اين تعبير، غلط است، چراكه ايران يك ملت بيشتر ندارد و همه شهروندان ايران عضو اين ملت هستند و تمام اقليت‌هاي ديني و مذهبي و اقوام ايراني به طور كامل همه در تشكيل اين مليت سهم اصيل و واقعي دارند و يكي بر ديگري ترجيح ندارد درواقع هيچ‌كس بر ديگري مقدم نيست و همه در سنگ بناي مليت ايران، سهم مساوي و اصلي دارند، يعني هر شهروند ايراني به اندازه خود سهم دارد و هيچ‌كس در اين جهت نسبت به ديگري امتياز خاصي ندارد.

دستيار ويژه رئيس جمهور درامور اقوام و اقليت‌هاي ديني و مذهبي با بيان اين‌كه همه ايرانيان عضو يك ملت هستند وكردها، آذري‌ها و بلوچ‌ها همگي جزء اصيل‌ترين ايرانيان محسوب مي شوند اظهاركرد: من امروز هيچ نگراني بخاطر وجود كردها ، آذري‌ها و بلوچ‌ها ندارم؛ چراكه در ايران دعواي قومي وجود ندارد و در تاريخ ايران هم وجود نداشته است. خوشبختانه در تاريخ ايران بر عكس بسياري از كشورهاي ديگر كه امحاي قومي و دعواها و خونريزي‌هاي قومي و مذهبي وجود داشته، ما سابقه جنگ قومي و خونريزي مذهبي نداشته‌ايم. البته برخي حساسيت‌هايي وجود داشته كه محلي است، والا مردم ايران اعم از كرد و ترك و لر و بلوچ و... با هم زندگي مي‌كنند و هيچ مشكلي ندارند و اختلاط و امتزاج اجتماعي در حد اعلا وجود دارد.

يونسي برخي اختلافات موجود را از نوع حيدري – نعمتي دانست و گفت : دربرخي شهرها دعواها محيطي با مركز است مثلا به بحث‌هاي محلي حساس هستند كه گاهي ممكن است اين بحث ها به دعواهاي جزيي هم بكشد. البته من اين تفاوت‌ها و اختلافات به اين صورت را خوب مي‌ دانم ،اما به هرحال بايد گفت در تاريخ پرافتخار ايران هيچ اثري از قوم‌كشي وجود ندارد و اين در حالي است كه شما ببينيد كه در پاكستان و عراق و تركيه چه مي‌گذرد، ترك‌هاي عثماني متهم هستند كه ميليون‌ها نفر ارمني را قتل عام كردند. اما در ايران چنين خبرهايي وجود ندارد؛ چراكه اقوام ايراني كه زياد هم هستند همه در حفظ اصالت ايراني كاملا هماهنگ و متحد عمل كرده‌اند.

وي با مورد توجه قرار دادن نقش اقوام و اقليت ها در ادوار مختلف تاريخ ايران اظهار كرد:در انقلاب مشروطه و انقلاب اسلامي اقوام پيراموني ما بسيار نقش داشتند و مثمر ثمر بودند ضمن اين‌كه در انتخابات 24 خردادماه نيز شاهد بوديم كه اقوام ايراني و به خصوص بلوچ‌ها و كردها بيشتر از هر قوم ديگر در انتخابات شركت كردند و معناي اين موضوع اين است كه در اين راستا نه حساسيت قومي وجود دارد و نه حساسيت ديني ؛ و همه به اين نقطه رسيده‌اند كه بايد به يك گفتمان خط مشي و برنامه راي داد و نه به شخص.

وي هم چنين درباره جايگاه اقوام و اقليت‌ها در حقوق شهروندي تدوين شده از سوي معونت حقوقي نهاد رياست جمهوري، گفت :به هر ترتيب اين بحث از شعارهاي برجسته آقاي روحاني بوده است، خواست مردم براي تدوين حقوق شهروندي فقط خواست بلوچ و كرد و لر و عرب نيست، بلكه خواست شماي خبرنگار هم هست ودر واقع اين خواست، يك خواست ملي و نشان‌دهنده اين است كه هرگاه كسي يك شعار ملي بدهد، مردم تمام تفاوت‌هاي خود را كنار مي‌گذارند و به آن شعار ملي راي مي‌دهند. پس معلوم است روح واحد ملي در ايران بسيار جاري و ساري و در نقاط دور دست قوي‌تر از تهران و شهرهاي بزرگ است، در ايران با تمام تفاوت‌هايي كه وجود دارد ولي يكسان بودن روح ملي به قوت خود در همه جا هست و فاصله‌هايي كه وجود دارد به روح و وحدت ملي هيچ آسيبي نمي‌رساند و چنين موضوعي در عرصه‌هايي چون انتخابات و ساير عرصه‌ها خود را نشان مي‌دهد.

نسبت به اقوام ايراني و يا اقليت‌هاي ديني و مذهبي نگاه امنيتي وجود ندارد

يونسي در ادامه اين گفت وگو نگاه امنيتي به هر بخشي از ايراني‌ها را نگاهي خطرناك خواند و خاطرنشان كرد: معني نگاه امنيتي اين است كه بخشي از ملت ايران را خطرناك و بيگانه ببينيم و اين نگاه خود بخود سبب مي‌شود كه در مقابل آنها ساز و كار امنيتي تعريف كنيم و آنها نيز در لاك دفاعي قرار گيرند و جدا شوند، درواقع نگاه امنيتي باعث مي شود كه در آن منطقه و محل، توسعه فرهنگي ، اجتماعي و اقتصادي صورت نگيرد، بلكه ابزار امنيتي در آنجا بكار گرفته شود، البته در ايران تا جايي كه من مطلع هستم نگاه امنيتي در حكومت‌ها و دولت‌ها وجود نداشته است.

وي با بيان اين‌كه در حاكميت جمهوري اسلامي نسبت به اقوام ايراني و يا اقليت‌هاي ديني و مذهبي نگاه امنيتي وجود ندارد، در عين حال خاطرنشان كرد : من قبول دارم كه برخي از افراد و جريان‌هاي تندرو در كشور داراي نگاه امنيتي هستند، البته اين دسته به هر حزب و گروهي كه مثل آنها فكر نكنند، نگاه امنيتي دارند، ولي بايد گفت كه اينها جمع معدودي هستند و ممكن است در نهادها و ارگانهاي امنيتي نفوذ كرده باشند، اين افراد كم هستند، ولي صدايشان بلند است و گاهي اين صداي بلند آن ها سبب شده كه ديگران خيال كنند اينها زيادند.

يونسي خاطرنشان كرد: شما ببينيد وقتي مقام معظم رهبري به كردستان سفر كردند، استقبال زيادي از ايشان انجام شد و بعد از آن رهبرانقلاب درآنجا اعلام كردند كه اهانت به مقدسات اهل سنت جايز نيست و حرام است. اين نگاه رسمي از عالي‌ترين مقام جمهوري اسلامي است؛ اگرچه متاسفانه اين سخنراني ايشان آنگونه كه بايد و شايد از سوي رسانه‌ها تبيين نشد.

وي گفت: اگرچنانچه مي بينيم افرادي در صدا و سيما و سپاه و قوه‌ي قضاييه و دستگاه اطلاعات ومجلس بر خلاف اين فرمايش مقام معظم رهبري عمل مي كنند، اينها همان اقليت معدودي هستند كه غالبا در خيلي جاها به صورت خودسر عمل مي‌كنند و درواقع اينها اقليت به معناي فرقه‌اي و سياسي هستند .جار و جنجال به پا مي‌كنند و مي‌خواهند طوري القا كنند كه اكثر ملت ايران هستند در حالي كه اكثريت قريب به اتفاق مردم و مسوولين با اين رويه ها مخالفندو از رهبري تا دولت جمهوري اسلامي و مقامات همگي به اقوام و اقليت هاي ديني و مذهبي نگاه فرصتي دارند.

امنيت كردستان بيشتر از تهران است

دستيار ويژه رئيس جمهور درامور اقوام و اقليت‌هاي ديني و مذهبي در ادامه با بيان اين‌كه در حال حاضر واقعا امنيت در كردستان بيشتر از تهران وجود دارد، ولي ممكن است برخي اين موضوع را باور نكنند. در پاسخ به اين سوال كه آيا تمهيداتي انديشيده شده است كه كردهاي ما به سمت كردهاي عراق و تركيه نروند و انسجام در مناطق كرد نشين برقرار باشد، با تاكيد براين‌كه در اين باره هيچ نگراني وجود ندارد اظهار كرد: حال اگر كردهاي ايراني ما ‌بخواهند براي تجارت و تحصيل به سمت كردستان عراق بروند چه اشكالي دارد؟ ما نبايد از اين موضوع بترسيم،‌ اگرچنانچه ما به خودمان اعتماد داشته باشيم و حقوق شهروندانمان را كاملا تامين كنيم و از اين مناطق محروميت زدايي كنيم، نبايد دراين باره نگراني داشته باشيم اصلا ما چرا بايد نگران باشيم از اين‌كه كردهاي عراق بيايند و كردهاي ما را ببينند و كردهاي ما هم به آنجا بروند. البته ما مرزهاي قانوني را به رسميت مي شناسيم، ولي ما همه كردهاي دنيا را ايراني مي‌د‌انيم همانطور كه همه‌ي تاجيك‌هاي دنيا را ايراني مي‌دانيم.

يونسي در ادامه‌ي اين گفت و گو درپاسخ به سوالي مبني بر توقعات اقوام و اقليت ها در انتصابات و عدم تحقق چنين وعده اي از سوي روحاني با بيان اين‌كه هنوز فرصت زياد است، اظهار كرد: من در حال آماده كردن بخشي از مقدمات در اين راستا هستم و ما براي خودمان شرح وظيفه تعريف كرده‌ايم و برنامه‌هاي مورد نظرمان را به رئيس جمهور تقديم كرده‌ايم و منتظر ابلاغ ايشان هستيم، در واقع بخشي از وعده هاي رئيس جمهور قرار است توسط ما انجام شود، هيچ محدوديت و نگراني براي بكارگيري اقليت‌هاي مذهبي و ديني وجود ندارد و همه‌ي اقوام ايراني بايد در مديريت عالي كشور سهيم باشند و اين موضوعي است كه آقاي رئيس جمهور وعده‌ي آن را داده است و دير هم نشده است.

تعداد مساجد اهل سنت در ايران بيشتر از شيعيان است

در ادامه اين گفت‌وگو از دستيار ويژه رئيس جمهور در امور اقوام و اقليت‌هاي ديني و مذهبي سوال شد كه برخي از اهل تسنن نسبت به نداشتن مسجد براي برگزاري مراسم هاي خود گلايه هايي را مطرح مي كنند حال واقعا اينطور است و چرا؟ كه وي در پاسخ به نوعي اين گلايه را وارد ندانست و گفت : اهل سنت درايران ، بيش از 15 هزار مسجد دارند كه اين تعداد بيشتر از مساجد شيعيان است .

وي با تاكيد بر اين‌كه اهل سنت در دارا بودن مدارس و مساجد ،هم چنين در انجام فعاليت‌هاي مذهبي‌ هيچ محدوديتي ندارند، اظهار كرد: اتفاقا دولت درمناطق سني نشين براي تامين اينگونه نيازها در حال متحمل شدن هزينه‌هاي سنگيني است.

يونسي اضافه كرد : هم اكنون شاهد هستيم كه در اكثر جاها قضات اهل سنت با فقه خود قضاوت مي‌كنند و در احوالات شخصي‌شان بر اساس فقه خود عمل مي‌كنند و ائمه‌ي جمعه و جماعاتشان نيز تحت پوشش حمايت بيمه و دولت هستند، در همين تهران بيش از ده نماز عيد و جماعت برگزار مي‌شود . البته محدوديت‌هايي وجود دارد كه البته اين محدوديت‌ها بيشتر ناشي از فشارهايي است كه بايد درباره‌ي آن تدبيرعاقلانه‌اي منظور و به مرور زمان حل شود و اميدواريم دولت آقاي روحاني بتواند خيلي از حساسيت‌ها را در اين راستا كم كند.

از يونسي درباره چرايي اعدام‌هاي برخي از كردها پرسيده شد كه وي به بيان اين جمله بسنده كرد كه اين سوال را بايد از قوه قضاييه بپرسيد.

ازدستيار ويژه رئيس جمهور درامور اقوام و اقليت‌هاي ديني و مذهبي هم چنين پرسيده شد با توجه به وجود برخي زندانيان در زندان با عنوان زندانيان عقيدتي ، پيگير اوضاع و مطالبات آن ها و تعامل با قوه قضاييه در اين راستا خواهيد شد كه وي پاسخ داد : اگر چنين زندانياني باشند، ما حتما پيگير احوالات آن ها خواهيم بود.

وي هم چنين درباره ضرورت ارتباط بين رهبران اهل سنت و رييس‌جمهور و دولت كنوني نيز اظهاركرد : رهبري در حوزه خاص ديني و مذهبي موسساتي براي حل مشكلات مذهبي اقليت هاي ديني منظور كرده‌اند مثل مجمع‌التقريب يا شوراي برنامه‌ريزي يا نماينده بعثه تا مشكلات و توقعات مذهبي در اين راستا مديريت شود، اما در حوزه‌هاي عمومي كه به دولت مربوط مي‌شود ما برنامه داريم كه نقيصه‌ها را رفع كنيم و ارتباط نخبگان و شخصيت‌هاي مذهبي اهل سنت را با دولت به حداكثر برسانيم.

يونسي در ادامه درباره تمهيدات انديشيده شده در جهت خنثي كردن انواع تحريكات ديني و مذهبي از جمله تحريكات سلفي‌ها در منطقه گفت : خطري كه در حال حاضر دنياي اسلام چه شيعه و چه سني را تهديد مي‌كند، خطر افراط و تفريط و تروريسم كور مذهبي است كه هم‌اكنون به اشكال مختلف در كشورهاي همسايه ما جاريست چنانچه در پاكستان، عراق و اخيرا هم در لبنان شاهد اقداماتي از سوي آنان بوده ايم.

اهل سنت و اهل تشيع در ايران متحد هستند

وي افزود : اين جريان بسيارخشن و بي‌رحمي كه به نام دين در دنيا به راه افتاده و امنيت همه دنيا را تهديد مي‌كند وخطري بزرگ براي نابودي اسلام هم محسوب مي شود ناشي از تعصبات كور مذهبي است كه دشمنان براي اينكه مسلمانان به جان هم بيفتند اين حركات را تقويت مي‌كنند. حال اگرچه ما هم بايد از چنين خطري بترسيم؛ اما خوشبختانه اهل سنت و اهل تشيع و علماي شيعه و سني در كشور ما هر دو متحد هستند تا از نفوذ چنين تهديدي به داخل كشور جلوگيري شود.

يونسي هم چنين اضافه كرد :البته براي جلوگيري از نفوذ آنها در درجه اول سازمان‌هاي نظامي، اطلاعاتي و امنيتي بايد هوشيار باشند و هرردپايي از آن ها را پيدا و خنثي كنند، ولي بيش از همه لازم است تا در داخل كساني كه بهانه به دست اينها مي‌دهند را شناسايي كرد. گاهي برخي عناصر تند در ميان مداحان و روحانيون هستند كه با سخنراني‌ها و حرف‌هايشان به دست آنها بهانه مي‌دهند والبته عينا همين موضوع در بين اصل سنت يعني وهابي‌ها و سلفي‌ها نيز موضوعيت دارد كه تعدادشان كم است.حالا برخي با كمترين فعاليتي كه اين ها انجام مي‌دهند فكر مي‌كنند كه ممكن است برخي از شيعيان به تسنن روي بياورند، اين در حالي است كه در ايران نه شيعيان سني مي‌شوند و نه سنيان شيعه مي‌شوند واصلا حكومت درصدد اين نبوده است كه سني‌ها را شيعه كند وهيچ مرجع و عالمي هم درصدد شيعه كردن سني‌ها نيست، بلكه همه دنبال اين هستند كه شيعه و سني در كنار هم با وحدت و اتحاد زندگي كنند همان‌طور كه در حال حاضر همين‌طور است.

وي هم چنين با بيان اين‌كه با اين وجود ردپاي جريان‌هاي سلفي كه در پاكستان و عربستان مستقر هستند در كشور ما هم ديده مي شود، تاكيد كرد : با اينها هم بايد مقابله امنيتي و هم مقابله ي فكري شود و البته مقابله فكري به مراتب مهم‌تر است و در همين راستا مراكز تبليغاتي و بخصوص صداوسيماي ما نبايد بهانه به دست ديگران بدهند. مبنا بايد اين باشد كه به هيچ وجه به مقدسات هيچ شهروندي ايراني و حتي غير ايراني اهانت نشود ،بايد اعتقادات آنها نيز محترم شمرده شود چرا كه قرآن صريحا اهانت كردن به بت‌ها را نيز نهي كرده است. نتيجه فحش دادن و اهانت كردن اين است كه ما نيز فحش‌ و اهانت مي‌بينيم و اين گناه بزرگي است.

پيروان هر مرام ، دين و مذهبي بايد محترم شمرده شوند

يونسي ادامه داد: درداخل ايران هر شهروندي پيروهر مرام و دين و مذهبي كه است بايد محترم شمرده شود، مطابق قانون اساسي ما همه از حقوق مساوي برخورداريم. اين 77 ميليون ايراني اعم از مسلمان و غيرمسلمان و شيعه و سني همه به عنوان شهروند ايراني همه از حقوق مساوي برخوردارند. رييس‌جمهور هم قسم خورده كه اصول قانون اساسي را اجرا كند. قانون اساسي هم گفته كه رييس‌جمهور بايد حقوق همه شهروندان را مورد توجه قرار دهد.

قوه قضاييه در رعايت حقوق مردم ضعف دارد

يونسي هم چنين برخورد با كساني كه به دنبال تفرقه‌افكني هستند را يك ضرورت خواند و خاطرنشان كرد : اگر من جاي مسولان در قوه قضاييه بودم با همه ي تفرقه افكنان برخورد مي‌كردم، اينكه با چنين افرادي برخورد نمي شود در واقع ضعف قوه قضاييه را مي‌رساند. وظيفه اصلي قوه قضاييه رعايت حقوق مردم است و من معتقدم در اين بخش قوه قضاييه ضعف دارد.

وي در ادامه در باره ضرورت همكاري ايران با كشورهاي همسايه كه با گروه‌هاي تروريستي مقابله مي‌كنند نيز اظهاركرد: در ايران با دولت عراق حداكثر همكاري صورت مي‌گيرد، ولي تسلط دولت عراق نسبت به همه گروه‌هاي تروريستي زياد نيست. اينطور نيست كه دولت مركزي عراق بر جريان‌هاي تروريستي درعراق مسلط باشد، اگر تسلط داشت كه از ترور داخلي در اين كشور جلوگيري مي‌كرد.

دستيار ويژه رئيس جمهور درامور اقوام و اقليت‌هاي ديني و مذهبي در ادامه انتصابش را در چنين حوزه اي يكي از اقدامات رييس جمهور در راستاي توجه به اقوام و اقليت هاي ديني دانست و گفت: تا به حال هيچ رييس‌جمهوري چنين اقدامي را انجام نداده است. دستيار ويژه به اين معني است كه هر كاري كه خود رييس‌جمهور نمي‌رسد، انجام دهد، دستيار ويژه انجام مي‌دهد و اهميتش بيشتر از سطح معاونت است.

يونسي به بيان موارد مورد توجه اين حوزه پرداخت و گفت :ما در حال دريافت نظرات صاحب‌نظران و همچنين انجام اقدامات عملي هستيم و تشكيل كارگروه اقوام در همين راستا است. مطالعات لازم را با هماهنگي نخبگان، اقوام و اقليت‌ها انجام داده‌ايم. برنامه خود را تهيه كرديم و پيشنهادات لازم را خدمت آقاي رييس‌جمهور داده‌ايم و منتظريم پس از نظر ايشان اقدامات مورد نظر را اجرا كنيم.

وي ضمن اينكه پيش‌بيني كارگروه و كميته‌هاي پيگيري مطالبات اقليت‌ها، يك كميته‌ي فرهنگي و اجتماعي و كميته برنامه‌ريزي هم چنين يك شوراي راهبردي متشكل از همه شخصيت‌هاي صاحب نفوذ در اقليت‌ها را از جمله مهم ترين محورهاي برنامه ارائه شده به رييس جمهور عنوان كرد گفت : به محض ابلاغ برنامه ها به ما، ظرف يك ماه اقدامات‌ لازم را انجام خواهيم داد.

در ادامه اين گفت و گو از وزير پيشين اطلاعات پرسيده شد به نظر شما وزير كنوني اطلاعات نيز وجود نگاه امنيتي در كشور را مضر مي دانند كه يونسي در پاسخ گفت :اگر به نطق رسمي آقاي وزير اطلاعات در زمان راي اعتماد در مجلس استناد كنيم، ايشان هم از اين نظر همين مشي را در نظر گرفته‌اند ضمن اينكه هنوز وضعيت گذشته به تسخير دولت جديد درنيامده . اين دوران، دوران گذار و فترت است. هنوز خيلي از استانداردها تغيير نشده و كابينه به تازگي كامل شده است. تا يك سال طول مي‌كشد كه دولت جديد به طور كامل استقرار پيدا كنند.

سه شنبه 19 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن