واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: امضاي طومار جلوگيري از انتقال كارون در شوراي شهر اهواز
هجدهمين جلسه شوراي شهر اهواز در حالي برگزار شد كه در اين جلسه اعضاي شوراي شهر اهواز طومار دانشجويي كه به منظور جلوگيري از انتقال آب كارون به فلات مركزي تهيه شده بود امضا كردند.
به گزارش مهر، عصر امروز دوشنبه در هجدهمين جلسه شوراي شهر اهواز نامه ارسالي از طرف فرمانداري شهر اهواز در خصوص ايرادات وارده به آيين نامه داخلي شورا مورد بحث و بررسي قرار گرفت. البته اين نكته نيز قابل ذكر است كه اشكالات مطرح شده عموما در قالب تغيير و يا افزودن بعضي كلمات به بندهاي اين آيين نامه بود.
احداث آلاچيق در پشت بام مجتمع هاي آپارتماني و املاك ويلايي، عوارض مازاد ارتفاع، عوارض ساخت و ساز هاي خارج از پيش آمدگي هاي مجاز، ضوابط احداث نورگير و لايحه عوارض تاخير در تمديد پروانه از جمله لايحه هاي بودند كه در هجدهمين شوراي شهر اهواز به آنها رسيدگي شد.
در حاشه اين مراسم زماني كه از صحبت و نطق پيش از دستور جان علي خورشيدي ممانعت به عمل آمد اين عضو شوراي شهر صحن علني مجلس را ترك كه البته پس از صحبت ساير اعضا با وي بعد از چند دقيقه به سالن برگزاري جلسه مراجعت كرد.
كاظم سواري در اين خصوص عنوان كرد: نطق پيش از دستور جلسه هر يك از اعضا از جلسه قبل مشخص مي شود. همچنين تذكري كه در اين راستا به يكي از اعضاي شورا داده شد كاملا قانوني بوده است اما اگر كسي نسبت به اين اقدام من ناراحت شده من مي توانم استعفا دهم و در كنار ساير اعضا قرار بگيرم.
همچنين در اين جلسه طوماري كه توسط دانشجويان كارشناسي ارشد رشته علوم سياسي واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامي اهواز در راستاي جلوگيري از انتقال آب كارون به فلات مركزي تهيه شده بود توسط اعضاي شوراي شهر اهواز امضا شد.
اين طومار در مدت سه روز سه هزار و 671 امضا توسط دانشجويان و اساتيد اين دانشگاه جمع آوري داشته است. اين طومار توسط دانشجويان به صحن علني مجلس شوراي اسلامي كشور نيز خواهد رفت.
رئيس شوراياري منطقه محروم ملاشيه اهواز نيز در اين جلسه عنوان كرد: تنها در زمان جنگ، جاده هاي اين منطقه از اهميت بالايي برخوردار بوده اند و در حال حاضر از استانداردهاي اوليه يك جاده نيز برخوردار نيستند.
عقيل سياحي افزود: منطقه ملاشيه در كنار رودخانه كارون قرار گرفته است اما هيچ منفعتي از اين رودخانه براي اين منطقه حاصل نشده و آب آشاميدني در اين ناحيه بسيار بي كيفيت است و اهالي با مشكلات فراواني در زمينه فاضلاب مواجه هستند.
وي با اشاره به اينكه يكي از اولويت هايي كه بايد براي اين منطقه در نظر گرفت احداث يك كلانتري است، گفت: اين منطقه فاقد پايگاه آتش نشاني، كتابخانه عمومي، فرهنگ سرا و پارك عمومي است، مردم اين مناطق در نهايت ضعف مالي به سر مي برند اما حاضر هستند در صورتي كه اين امكانات اوليه زندگي شهري براي آن ها محقق شود به شهرداري منطقه ماليات پرداخت كنند.
دوشنبه 18 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]