تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مشورت با عاقلِ خيرخواه، خجستگى، بركت، رشد و توفيقى از سوى خداست. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860442376




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ورود شركت‌هاي خارجي به بازار شوينده ايران از سال آينده


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: ورود شركت‌هاي خارجي به بازار شوينده ايران از سال آينده
عضو هيات مديره انجمن صنايع شوريند، بهداشتي و آرايشي با تاكيد بر تاثير مثبت توافق ژنو بر اقتصاد كشور گفت: انتظار داريم از سال آينده شركت‌هاي خارجي حضور فعالي در بازار مواد شوينده ايران داشته باشند.

مسعود سزاوار در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به اين‌كه بازار بيش از 75 ميليوني ايران بازاري بسيار جذاب براي شركت‌هاي خارجي صنعت شوينده محسوب مي‌شود، گفت: كسب و كار و توسعه اقتصادي كشور نيازمند ايجاد آرامش است كه متاسفانه در چند سال اخير تشديد تحريم‌ها آرامش بيروني اقتصاد كشور را از بين برده بود. با اين وجود شواهد نشان مي‌دهد كه توافق اخير ژنو باعث برگشت آرامش به فضاي خارجي اقتصادي كشور شده است.

وي با بيان اين‌كه از همين حالا شاهد افزايش تعاملات شركت‌هاي خارجي به منظور حضور فعال در بازار مواد شوينده ايران هستيم، گفت: بازار ايران هنوز چندان رقابت‌هاي خارجي را تجربه نكرده و در صورت ايجاد آرامش و ثبات زمينه براي برنامه‌ريزي براي پيشبرد اهداف توسعه صنعت فراهم مي‌شود.

او در پاسخ به اين سوال كه آيا قرار است پس از رفع تدريجي تحريم‌ها شركت‌هاي معتبر خارجي در حوزه صنعت شوينده وارد ايران شود، يا خير؟ عنوان كرد: شنيده‌هاي ما حاكي از آن است كه برخي از توليد‌كنندگان معتبر خارجي براي حضور هرچه بيشتر در بازار ايران ابراز تمايل كرده‌اند و از همين الان نيز تحركات خود را شامل تبليغات و عرضه‌ كالا به بازار ايران آغاز كرده‌اند.

وي با اشاره به اين‌كه توافق اخير ژنو به منزله چراغ سبزي براي ورود شركت‌هاي خارجي به بازار ايران است، در پاسخ به اين سوال كه رويكرد دولت در لايحه بودجه 93 چه خواهد بود؟ گفت: به نظر مي‌رسد با توجه به رويكرد دولت درباره تمركز بر رونق توليد داخل و مهار تورم بايد بودجه مناسبي به حوزه صنعت و معدن اختصاص يابد تا علاوه بر رونق توليد حوزه اشتغال نيز مورد حمايت قرار گيرد.

سزاوار با اشاره به اين‌كه امسال مواد شوينده در كشور نسبت به سال قبل افزايش يافته و صادرات نيز در وضعيت نسبتا مناسبي به ويژه در اوايل اول قرار داشته است، گفت: پيش‌بيني مي‌شود سال آينده بازار داخلي مواد شوينده خصوصا با ورود احتمالي رقباي خارجي پررقابت‌تر و پوياتر شود كه برنده نهايي اين رقابت مصرف‌كننده خواهد بود.

عضو هيات مديره انجمن صنايع شوريند، بهداشتي و آرايشي در پاسخ به اين سوال كه آيا پيش‌بيني در مورد كاهش احتمالي مواد شوينده مطرح است يا خير؟ گفت: هيچ‌ پيش‌بيني در اين باره نمي‌توان ارائه كرد. به نظر من نبايد انتظار كاهش قيمت‌ها را از توليد‌كنندگان داشته باشيم. ما بايد انتظار داشته‌ باشيم توليد‌كنندگان با توليد محصولات باكيفيت‌تر سهم مناسبي از بازار داخلي و همچنين بازار‌هاي صادراتي را به خود اختصاص دهند.

وي گفت: كوچكترين ابزار رقابت با توليد‌كنندگان خارجي ابزار قيمت است. اما مهم‌ترين ابزار در اين حوزه برند‌سازي و توليد محصولات باكيفيت است. توليد‌كنندگان ايراني بايد بتوانند علاوه بر نياز بازار داخل در حوزه صادرات نيز موفق عمل كنند.

مديرعامل شركت پاكشو همچنين از تاسيس مراكز تحقيقاتي مشترك گروه صنعتي گلرنگ با دانشگاه صنعتي شريف خبر داد و گفت: همكاري صنعت و دانشگاه مي‌تواند به ارتقاي سطح كيفي توليدات داخلي كمك كند.

به گفته سزاوار صنعت و دانشگاه بايد بتوانند در زمينه ايجاد مراكز تحقيقاتي مشترك با يكديگر همكاري داشته باشند اين در شرايطي است كه تاسيس شركت‌هاي دانش بنيان مشترك نيز با هدف ورود دانشگاه‌ها در فضاي تجاري به منظور حل مشكلات بخش صنعت صورت مي‌پذيرد.

عضو هيات مديره انجمن صنايع شوريند، بهداشتي و آرايشي با اشاره به مفاد تفاهم‌نامه همكاري بين دانشگاه صنعتي شريف و گروه صنعتي گلرنگ توضيح داد: همكاري در مورد تجاري‌سازي و كاهش ريسك سرمايه‌گذاري‌هاي خطرپذير، ارائه گريدهاي تخصصي، ارائه بورس تحصيلي به دانشجويان، تشكيل كارگروه‌هاي همكاري در زمينه‌هاي تحقيقاتي و توسعه‌اي، تاسيس شركت‌هاي دانش بنيان و ايجاد آزمايشگاه‌هاي مرجع و تست استانداردهاي مشترك از جمله مفاد اين تفاهم‌نامه است.

انتهاي پيام

دوشنبه 18 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن