واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مسئول امور آسيبديدگان اجتماعي اداره كل بهزيستي قزوين:توانمند كردن زنان آسيبديده اجتماعي از مهمترين برنامههاي بهزيستي است
مسئول امور آسيبديدگان اجتماعي اداره كل بهزيستي استان قزوين گفت: توانمند كردن دختران و زنان آسيبديده اجتماعي با هدف پيشگيري از انحراف مجدد آنان از مهمترين برنامههاي مركز حمايت و بازپروري اين اداره كل است.
هدا حقيقي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قزوين اظهار داشت: مركز حمايت و بازپروري دختران و زنان آسيبديده اجتماعي طبق وظايف قانوني دختران و زنان در معرض آسيبهاي حاد و آسيبديده اجتماعي را به صورت غير شبانهروزي زير پوشش خود قرار ميدهد.
وي افزود: اين مركز از طريق ارائه خدمات تخصصي مانند مددكاري، روانشناسي و مشاوره حقوقي و بهداشتي زمينههاي توانمندسازي و بازگشت آنان را به زندگي سالم فراهم ميكند.
مسئول امور آسيبديدگان اجتماعي اداره كل بهزيستي استان قزوين، بازتواني و بازپروري جسمي، روحي و اجتماعي دختران و زنان آسيبديده اجتماعي با هدف پيشگيري از انحراف مجدد و ايجاد يك زندگي سالم براي آنان را از جمله اهداف مركز حمايت و بازپروري دختران و زنان آسيبديده اجتماعي عنوان كرد.
حقيقي ارائه مشاوره تخصصي روانشناسي و مددكاري، نگهداري ميانمدت و بلندمدت و توانمندسازي دختران و زنان در معرض آسيب و آسيبديده اجتماعي را از ديگر اهداف مركز ياد شده برشمرد.
اين مسئول با بيان اينكه اين مركز اقدامات مطلوبي در راستاي توانمندسازي دختران و زنان در معرض آسيب و آسيبديده اجتماعي از جمله فراهم كردن زندگي عادي با حداقل وابستگي به منابع حمايتي براي آنان انجام ميدهد، بيان كرد: ارتقاي تواناييها و مهارتهاي آموزشي، اجتماعي و حرفهآموزي از ديگر اقدامات اين مركز در تحقق اين هدف است.
مسئول امور آسيبديدگان اجتماعي اداره كل بهزيستي استان قزوين با اشاره به اينكه نحوه پذيرش مركز ياد شده به شيوههاي مختلفي مانند خود معرف و معرفي از سوي مراجع قضايي و مركز داخله در بحران فردي، خانوادگي و اجتماعي است، ابراز داشت: اين معرفي ميتواند از طريق نهادها و سازمانهاي دولتي و آحاد جامعه نيز باشد.
حقيقي اضافه كرد: همچنين ممكن است فردي با اورژانس اجتماعي 123 تماس حاصل كند و از وجود يك دختر در معرض آسيب به اورژانس ياد شده اطلاع دهد كه اين اورژانس با اعزام تيم سيار فرد مورد نظر را شناسايي و او را به مركز مداخله در بحران فردي، خانوادگي و اجتماعي معرفي كند كه تحقق اين مهم نيز از شيوههاي مختلف پذيرش در اين مركز است.
اين كارشناس عنوان كرد: فرد معرفي شده به مركز مداخله در بحران فردي، خانوادگي و اجتماعي با توجه به شرايط تعريف شده در دستورالعمل بهزيستي به مدت كمتر از يك ماه در اين مركز نگهداري ميشود تا تيم تخصصي مستقر در اين مركز اقدامات روانشناسي و مددكاري را براي آنان انجام دهد.
كارشناس امور آسيبديدگان اجتماعي اداره كل بهزيستي استان قزوين ادامه داد: در صورت عدم ترخيص فرد موردنظر اين تيم با نتايج به دست آمده تشخيص ميدهد كه اين فرد به مركز حمايت و بازپروري دختران و زنان آسيبديده اجتماعي يا خانه سلامت ارجاع داده شود.
انتهاي پيام/77009/ي30
دوشنبه 18 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]