واضح آرشیو وب فارسی:جمهوري اسلامي: كسب مدال جهاني طلا جشنواره اختراعات كشور آلمان توسط دانشجوي دانشگاه آزاد اسلامي همدان
همدان - خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي: دانشجوي رشته الكترونيك دانشگاه آزاد اسلامي همدان مدال ويژه طلا به همراه دو ديپلم افتخار از بزرگترين جشنواره و مسابقات اختراعات جهان در شهر نورنبرگ را به خود اختصاص داد.
مصطفي شاملويي، در خصوص اختراع خود گفت: اين اختراع با عنوان " مبدل كليه امواج ماهوارهاي به انرژي قابل مصرف نانو الكترونيك " بود كه در ميان 742 طرح از كل جهان مدال طلا نشانIENA و دو ديپلم افتخار مسابقات سال 2013 نورنبرگ آلمان را به دست آورد.
وي درباه نحوه عملكرد سيستم اختراعي خود گفت: فركانسهاي مورد نظر ما از طريق يكسري سيستمهاي مركزي ارسال و در موقعيتهاي جغرافيايي مختلف بسته به نوع فرستنده، فركانس و محتوا توسط دستگاههاي مختلفي مانند تلفن همراه، جي پي اس، رسيور ماهواره، شبكههاي بيسيم و غيره دريافت و مورد استفاده قرار ميگيرند. در سيستم طراحي شده مبدل امواج ماهوارهاي به انرژي قابل مصرف، در موقعيت مناسبي مابين دستگاه فرستنده و گيرنده، امواج ارسال شده و درگردش را در حوزه فركانسي كه خود ما تعيين ميكنيم دريافت كرده و پس از شناسايي و تطبيق با بانك اطلاعاتي امواج مورد نظر، امواج دريافتي را به صورت فريز درآورده و در مخزنهاي تعبيه شده ذخيره كرده و جهت بهره برداريهاي بعدي نگهداري ميكند.
وي اظهار داشت: حفظ و نگهداري اين امواج با تثبيت محدوده فركانسي و يا پهناي باند ارسالي است كه اين مساله در بهرهبرداري مجدد از فركانسهاي ذخيره شده تاثير به سزايي دارد. همچنين امكان ايجاد و جايگزيني فركانسهاي دلخواه با فركانسهاي ذخيره شده يكي ديگر از مواردي است كه اين سيستم را به سيستمي بينظير و بسيار پركاربرد تبديل نموده است.
شاملويي گفت: استفاده از اين سيستمها به طور جامع در كنار فريز كردن امواج اين امكان را فراهم ميآورد كه در هر مكان يا زماني كه لازم بود فركانسهاي ذخيره شده را به همان صورت اوليه و يا با ايجاد تغييرات دلخواه از طريق عمل گرمادهي به سيگنال مجددا ارسال و مورد استفاده قرار دهيم.
وي بيان داشت: به طور مثال اگر يك بمب مغناطيسي را در نظر بگيريم كه فعال شدن آن وابسته به برخورد فركانس خاص يا امواج به آن است، با توجه به كاربردها و شيوه عملكرد دستگاه قادر هستيم اين امواج را دريافت، ذخيره و فريز كرده و در نتيجه بمب را خنثي و از حالت عملگري خارج نماييم.
وي در پايان تاكيد كرد: عملكرد اين دستگاه همانطور كه گفته شد به هيچ عنوان محدود به كاربردهاي نظامي و امنيتي نبوده و ميتوان از طريق اين سيستم كليه امواج صوتي، تصويري و مخابراتي وارد شده و يا در حال خروج از هر كشور را ذخيره و كنترل نموده و در نتيجه اجازه عبور داده يا بصورت فريز ذخيره نمود.
گفتني است؛ مالكيت اين اختراع كه توانسته مدال طلاي ويژه به همراه دو ديپلم افتخار جشنواره اختراعات كشور آلمان را به دست آورد در اختيار دانشگاه آزاد اسلامي همدان است.
جمعه 15 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جمهوري اسلامي]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]