واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس مركز بهداشت شهرستان همدان خبر دادمثبت بودن ابتلاي 11 نفر به بيماري اچآيوي در شهرستان همدان
رئيس مركز بهداشت شهرستان همدان از مثبت بودن ابتلاي 11 نفر به بيماري اچآيوي، طي هفت ماه اخير در مركز درماني شهدا شهرستان همدان خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از همدان فتحالله نظريپويا در مراسم بازديد از درمانگاه شهدا به عنوان يكي از مراكز مثلثي مبارزه با بيماري ايدز در شهرستان همدان اظهار كرد: حضور در كلينيك مثلثي مبارزه با بيماري اچآيوي اطلاع رساني و آموزش در راستاي پيشگيري از بيماري بوده است.
وي نقش آموزش و اطلاع رساني را يكي از اركان پيشگيري بيماري ايدز دانست و افزود: آگاهي در زمينه بسياري از بيماريها به خصوص اچآيوي ميتواند دشمن بيماري باشد.
رئيس مركز بهداشت شهرستان همدان در خصوص نحوه ابتلا به بيماري اچآيوي خاطرنشان كرد: بيشترين شيوع بيماري اچآيوي از طريق تزريق است و روابط جنسي نامشروع ميتواند در درجه دوم داراي اهميت باشد.
وي با اشاره به شيوع بيماري در جهان طي سالهاي گذشته اذعان كرد: مواجهه با نوعي چالش بهداشتي به نام اچآيوي با توجه به افزايش اين بيماري در ايران نيز هشدار براي مسئولان و سياستگذارن وجود دارد.
نظريپويا بيشترين سنين ابتلا به بيماري اچآيوي را سنين 24 تا 25 سال دانست و افزود: نوجوانان و جوانان نسبت به ساير اقشار جامعه بيشتر در معرض خطر بودهاند كه آموزش در اين راستا مهمترين امر خواهد بود.
وي با اشاره به كلينيكهاي مثلثي مبارزه با ايدز در شهرستان همدان گفت: مركز بهداشتي درماني شهدا، كمال آباد، امام حسين و وليعصر در شهرستان همدان به ارائه خدمات رايگان به عموم افراد ميپردازند.
رئيس مركز بهداشت شهرستان همدان علت انتقال خدمات مشاورهاي و درماني بيماري اچآيوي را به كلينيكهاي مثلثي، شلوغ بودن مشاوره رفتاري و نبود امنيت براي مراجعهكنندگان دانست.
وي از آغاز به كار كلينيك مثلثي شهرستان همدان در سال 86 خبر داد و يادآور شد: كلينك مثلثي شهدا با شروع كار خود در شهرستان همدان با استفاده از درمان تزريقي داروي ايموت توانسته به نتايج خوبي دست يابد.
نظريپويا با اشاره به شروع درمان بيماري به وسيله تزريق ايموت گفت: با مراجعه ماهانه 140 تا 150 نفر به مركز درماني شهدا و ثبت 170 پرونده فعال در آن، 44 نفر به اين شيوه درمان شدهاند.
وي با اشاره به خدمات مركز مبارزه با ويروس اچآيوي شهرستان همدان تصريح كرد: ابتدا در مراكز مثلثي آزمايشهاي متعدد انجام شده و در صورت مثبت شدن بيماري، درمان و ديگر خدمات آغاز ميشود.
رئيس مركز بهداشت شهرستان همدان مشاوره روانشناسي را در شروع آزمايشات مهم دانست و خاطرنشان كرد: با منفي بودن آزمايش اوليه، آزمايشات موكول به يك ماه، يك و نيم ماه، سه ماه، و شش ماه بعد ميشود.
وي تعداد مراجعين به كلينك مثلثي شهدا را 85 تا 90 درصد آقايان دانست و گفتا: 10 تا 15 درصد مراجعين نيز خانم هستند.
نظريپويا از ثبت 397 پرونده فعال در كلينك مثلثي شهدا خبر داد و يادآور شد: پرسنل مركز مبارزه با بيماري آچآيوي پزشك، پرستار، متخصص زنان، متخصص عفوني و روان پزشك هستند و هفتهاي يك بار در مركز حضور دارند و به ارائه خدمات ميپردازند.
وي از مثبت بودن آزمايش 11 نفر از مراجعه كنندگان به مركز كلينيك مثلثي شهدا طي هفت ماه اخير خبر داد و افزود: از 379 پرونده فعال 129 نفر فوتي گزارش شده است.
انتهاي پيام/89026/ي30
شنبه 9 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]