واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: رئيس جمهوري: حاكميت مردم بدون تحقق وحدت و باور يك آرمان مشترك محال است
سرويس سياسي ـ اجتماعي: رئيس جمهوري با بيان اينكه دموكراسي يك دروغ بزرگ است، گفت: دموكراسي غربي ظاهراً حاكميت مردم بر مردم است ولي حاكميت مردم بر مردم بدون وحدت و باور حول يك آرمان بلند مشترك محال است.
به گزارش خبرنگار ما، دكتر محمود احمدينژاد، رئيس جمهوري ديروز در آيين افتتاحيه بيست و پنجمين كنفرانس بينالمللي وحدت اسلامي با بيان اين كه مسلمانان جهان بايد براي رسيدن به يك هدف واحد كه همان تحقق توحيد و عدالت است تلاش كنند و با اشاره به اينكه توحيد و عدالت دو اصل اساسي و بقيه ارزشهاي الهي چون كرامت، بزرگواري،حكمت، تقوا و شجاعت فرع بر اين دو است، گفت: همگان به خوبي بر اين دو اصل متفقاند و حتي سلطهگران هم براي فريب انسانها مدعي دعوت به عدالتاند.
رئيس قوه مجريه كه در جمع 271 نفر از انديشمندان و متفكران جهان اسلام از 50 كشور سخن ميگفت، با تاكيد بر اينكه براي تحقق توحيد و عدالت نيازمند كسي هستيم كه از جنس پيامبر باشد، گفت: آن فرد كسي جز مهدي موعود نيست.احمدينژاد با اشاره به اين سخن امام راحل كه در هر كجاي دنيا ظلم باشد، مبارزه هست و هر جا مبارزه باشد ما هستيم، افزود: جمهوري اسلامي ايران همواره به دنبال تحقق همان دو اصل توحيد و عدالت بوده و هست و ما با حاكم ساختن دين به دنبال تحقق توحيد و عدالت هستيم.
رئيس جمهوري شرايط جهان را از دو منظر تاريخي و امروزي مورد بررسي قرار داد. وي با طرح اين پرسش كه آيا كسي پيدا ميشود كه از گذشته تاريخي جامعه بشري راضي باشد، گفت: تاريخ بشر سراسر ظلم و تبعيض و كشتار و تحقير انسانيت است و تابه امروز جز دوران پيامبر اكرم (ص)، خواست خداوند و پيامبران محقق نشده است و كسي نيست كه بتواند بگويد از گذشته تاريخي جامعه بشري راضي است.
رئيس قوه مجريه سپس با اين پرسش كه آيا كسي از اوضاع امروز جهان راضي است، گفت: از ميان 7 ميليارد نفر جمعيت كره زمين، 3 ميليارد نفر گرسنهاند، بيش از 2/1 ميليارد نفر روزانه حتي يك وعده غذا نميخورند و امنيت و حيات طيبه و عدالت برقرار نيست.
وي با تاكيد بر اين نكته كه هيچگاه طاغوتها در طول تاريخ به اندازه طواغيت امروز شخصيت انسان را تحقير نكردهاند و به غارت ثروتها نپرداختهاند. ادامه داد: امروز هم كسي از شرايط جهان راضي نيست.
احمدينژاد افزود: صهيونيستها پشت سر آمريكا با استفاده از تجربيات تاريخي دريافتند كه بردهداري و استعمار ديگر منافع آنها را تامين نميكند و آنها قدرت مدوني با ظاهر دموكراسي و آزادي خواهي ولي باطن برده داري براي خود به وجود آوردهاند.
رئيس جمهوري گفت: غربيها براي رسيدن به هدف خود دو جنگ در اروپا برپا كردند و بيش از 70 ميليون انسان را كشتند.
احمدينژاد با تاكيد بر اينكه اين رقم از همه كشتارهاي تاريخ انساني بيشتر است، اضافه كرد: آنها به نام دموكراسي و آزادي خواهي نهادهايي را درست كردند و بزرگترين غارت و چپاول را تحت عنوان مديريت جهان انجام ميدهند.
وي با اشاره به اين كه دموكراسي يك دروغ بزرگ است، ادامه داد: دموكراسي غربي ظاهراً حاكميت مردم بر مردم است ولي حاكميت مردم بر مردم بدون وحدت و باور حول يك آرمان بلند مشترك محال است و انتخابات در كشورهاي غربي به گونهاي نيست كه افراد مستقل بتوانند در آن وارد شوند.رئيس قوه مجريه دموكراسي به سبك غربي را تحقير نوع انسان بر شمرد و گفت: دولتهاي غربي براي حفظ موقعيت خود، با صهيونيستها همكاري ميكنند و هيچ دانشمند، مورخ و محققي نميتواند عليه صهيونيستها حرفي بزند.احمدينژاد تحميل رژيم صهيونيستي به جامعه بشري را دومين تحقير در طول تاريخ معرفي كرد و با اشاره به اين كه آمريكا سالانه 80 ميليارد دلار بودجه اضافي براي بمب اتم در نظر گرفته است، تأكيد كرد: اين ميزان بودجه براي صلح و احترام به انسان هزينه نميشود.
رئيس جمهور سپس با اعلام اين نتيجه كه هيچكس حتي سران كشورهاي استكباري از شرايط امروز جهان راضي نيستند، چرايي اين امر را مورد پرسش قرار داد و گفت: در طول تاريخ دو اتفاق بايد ميافتاده كه هنوز محقق نشده است. يكي رسيدن انسان به كمال و عدالت است و ديگري زندگي سعادتمند و حيات طيبه كه جز مقطع كوتاهي در زمان پيامبر اسلام كسي طعم حيات طيبه را نچشيدهاست.وي با اشاره به اين كه مكاتب فكري گوناگوني بروز و ظهور يافتند كه همه محكوم به شكستاند، اين پرسش را مطرح كرد كه مكتب ساخته بشر مگر ميتواند انسان را به سعادت برساند؟
احمدينژاد دين را تنها راه حل مشكلات بشر معرفي و تأكيد كرد: خداوند دين را براي همه انسانها فرستاده است و دين انسان از حضرت آدم تا حضرت ختمي مرتبت يكي بوده است.
رئيس جمهوري با تأكيد بر اين كه اختلافات از دينها نيست بلكه از پيروان دينها ناشي مي شود، گفت: بايد اشتراكات را يافت و روي آنها تمركز كرد تا به وحدت دستيابيم.
رئيس قوه مجريه در پايان گفت: مستكبران ميخواهند رژيم صهيونيستي را احيا كنند و راه چپاول ثروت ملتها را هموار سازند ولي ما به فضل خدا دست در دست هم به پيش ميرويم و پيروزي حق كه وعده خداوند است، محقق خواهد شد.در بخش ديگري از اين مراسم، آيتالله محمدعلي تسخيري، دبيركل مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي، ضمن خيرمقدم به ميهمانان داخلي و خارجي، ياد شهداي حركت بيداري اسلامي در تونس،مصر، ليبي، يمن و بحرين را گرامي داشت.
وي با معرفي، آيتالله محمد واعظ زاده خراساني، مولوي محمداسحاق مدني اعضاي شوراي عالي مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي و دكتر احمد بدرالدين حسّون مفتي اعظم سوريه به عنوان هيأت رئيسه جلسه به پيشينه21 ساله مجمع جهاني تقريب مذاهب اشاره و تأكيد كرد: اين مجمع براي دستيابي به اهدافي كه براي خود ترسيم كردهاست، از تمامي راهكارهاي علمي، فرهنگي و تبليغاتي در سراسر دنيا بهره برده و ميبرد.
وي در مراسم آغاز به كار بيست و پنجمين كنفرانس بينالمللي وحدت اسلامي، اهداف مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي را كمك به احيا و گسترش فرهنگ و معارف اسلامي، كوشش در راه ايجاد آشنايي بين علما، متفكران و پيشوايان مذهبي جهان اسلام و رفع بدبينيها و شبهات بين پيروان مذاهب اسلامي بيان كرد.
آيتالله تسخيري به برخي از فعاليتهاي اين مجمع از جمله فعاليتهاي پژوهشي، تأسيس دانشگاه مذاهب اسلامي، انتشار صدها كتاب و دهها مجله به زبانهاي مختلف، برگزاري كنفرانسهاي داخلي و خارجي، عضويت در مجامع بينالمللي تقريب، شركت در صدها كنفرانس بينالمللي، فعاليت در فضاي مجازي، تأسيس خبرگزاري ويژه تقريب مذاهب، دعوت از شخصيتهاي اسلامي سراسر جهان و اعزام شخصيتهاي شيعه و سني به سراسرجهان و راهاندازي برنامه ماهوارهاي الوحده اشاره كرد و برگزاري كنفرانس سالانه وحدت اسلامي به مناسبت هفته وحدت را مهمترين فعاليت اين مجمع برشمرد.
آيتالله تسخيري موضوع بيست و پنجمين كنفرانس بينالمللي وحدت اسلامي را ارزيابي عملكرد بيست ساله مجمع تقريب و شناخت نقاط قوت و ضعف اين برنامه دانست و اعلام كرد: جلسهاي هم در رابطه با بيداري اسلامي برگزار خواهيم كرد و در آن از سخنان اساتيد و انقلابيوني كه در نهضتهاي اخير در كشورهاي منطقه شركت داشتهاند، استفاده خواهيم كرد.
در بخش ديگري از اين نشست، مولوي محمداسحاق مدني، رئيس شوراي عالي مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي و شيخ احمد بدرالدين حسّون، مفتي اعظم سوريه به ايراد سخنراني پرداختند و پيامنبيهبري رئيس مجلس لبنان، مبني بر ضرورت محافظت و نگهداري از بيداري اسلامي در كشورهاي منطقه توسط نمايندهاش، حاج خليل حمدان قرائت شد.
گفتني است، در اين كنفرانس سه روزه نشستهاي كميتههاي تخصصي چهارگانه مجمع عمومي تقريب برگزار خواهدشد. همچنين نشست مشترك شوراي عالي و هيأت رئيسه مجمع عمومي مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي از ديگر برنامههاي اين كنفرانس است.
چهارشنبه|ا|19|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 258]