واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: سليمينمين: احمدينژاد بنا دارد مجدداً از هاشمي براي قطببندي جامعه استفاده كند
سليمينمين در مجموع رقابت در انتخابات را منطقي و قابل پذيرش اعلام كرد و گفت: البته با وجود اينكه رقابت منطقي و قابل پذيرش خواهد بود اما به مشاركت حداكثر نميرسد.
سليمينمين احمدينژاد و هاشمي به يك روش عمل ميكنند، گفت: محمود احمدينژاد قصد دارد مجدداً از هاشمي رفسنجاني براي قطببندي جامعه استفاده كند.
به گزارش فارس، عباس سليمينمين با حضور در نشست "چگونگي ورود جريان دانشجويي به انتخابات نهم" كه در دفتر تحكيم وحدت برگزار ميشد با بيان اينكه در حال حاضر رقابت براي حضور در مجلس وجود دارد، گفت: در حال حاضر رقابت جناحهاي مختلف براي حضور در مجلس جدي است. اطرافيان احمدينژاد تلاشهاي جدي دارند انجام ميدهند اما آنها نيز سعي ميكنند به صورت چراغ خاموش حركت كنند. دوم خرداديها نيز ترجيح ميدهند افرادي را كه به مجلس ميفرستند را مطرح نكنند.
وي گفت: ظاهراً رقابتي در كار نيست اما حقيقت اين است كه رقابت وجود دارد. جريان انحرافي افرادي را پيدا كرده است و براي آنها سرمايهگذاري ميكند اما اين افراد را به عنوان آدمهاي معمولي معرفي ميكند و اين رقابت در حال حاضر خودش را نشان نميدهد. در اين انتخابات جريانات به صورت غير سازماني وارد ميدان ميشوند جرياني كه به نام هواداران دولت ميآيند عناصر جدي نيستند بنابراين سرمايهگذاري دولت در جاي ديگري درحال صورت پذيرفتن است.
سليمينمين گفت: جريان انحرافي روي افراد ويژه سرمايهگذاري كرده و جريان دوم خرداد هم با يكديگر رقابت جدي دارند اما بدون نام و نشان. آنها ميخواهند ۴۵ نفر نماينده خود در مجلس را افزايش دهند هرچه اين افزايش بيشتر باشد براي آنها پيروزي بيشتري است.
وي افزود: رقابت مجلس با رقابت رياست جمهوري كاملاً متفاوت است و قابل مقايسه نيست اما در مجموع براساس نظرسنجيهاي صورت گرفته ۵۰ درصد مشاركت را در كل كشور خواهيم داشت. البته در تهران چون در انتخابات گذشته هم نشان داد كه تمام اصولگرايان قبل از اينكه متفرق شوند، جريان انحرافي شكل بگيرد و جبهه پايداري به وجود بيايد يعني آن زماني كه متحد بودند با اين وجود دوم خرداديها آراي بيشتري داشتند. به طوري كه در رياست جمهوري آقاي موسوي حدود ۷۰۰ هزار نفر بيشتر از آقاي احمدينژاد رأي داشت و اين رقم در تهران قابل توجه است. دوم خرداديها در انتخابات اخير قطعاً در تهران علني ظاهر نميشوند. البته اصولگرايان نيز دچار اختلافاتي شدند به همين دليل مشاركت خيلي بالا نخواهد بود.
سليمينمين در مجموع رقابت در انتخابات را منطقي و قابل پذيرش اعلام كرد و گفت: البته با وجود اينكه رقابت منطقي و قابل پذيرش خواهد بود اما به مشاركت حداكثر نميرسد.
وي در بخشي ديگري از سخنان خود در بحث اغناء گفت: شما به طور قطع نياز داريد جامعه به شرايط عادي خود برگردد تا بتوانيد اغناء را اجرايي كنيد شما نميتوانيد بحث اغناء را دنبال كنيد به غير از اين جامعه شرايط مطلوب را داشته باشد. در جامعه فعلي مطالبه رهبري اين است كه جامعه به شرايط عادي برگردد اما از طرف ديگر شاهد مقاومتهايي هستيم كه نميخواهد جامعه شرايط عادي را داشته باشد.
سليمينمين ادامه داد: رهبري بارها به احمدينژاد تأكيد كردهاند كه بايد در جلسات مجمع تشخيص مصلحت شركت كند تا تشخيص مصلحت شرايط عادي خود را پيدا كند ولي احمدينژاد تن نميدهد و به اين دستور عمل نميكند. نقد احمدينژاد در شرايط كنوني به هاشمي نقد قدرت است و اصولي نيست. او بنا دارد از هاشمي براي قطببندي جامعه استفاده كند.
وي ادامه داد: وقتي جامعه قطببندي شود، امكان تفكر برداشته ميشود. در يك جامعه افراد خواسته يا ناخواسته جزو يك قطب قرار ميگيرند اين ديگر براساس تحليل و انتخاب نيست و احمدينژاد در حال حاضر ميخواهد جامعه را قطببندي كند. عملكرد وي مخالفت با مشي رهبري است كه خواستار اغناي جامعه است.
به گفته سليمينمين مقاومتهايي وجود دارد كه نميخواهد شرايط جامعه عادي شود آقاي هاشمي رئيس مجمع مصلحت نظام است. غير رسمي دانستن اين بخش التهاب ايجاد ميكند. اينجا بحث ديگري وجود دارد و آن بحث قدرت است.
وي افزود: رسانه دولت كه من به آن توپخانه دولت ميگويم با تمام منتقدين پاك و سالم دولت بسيار بد برخورد ميكند در عين حال درباره آقاي ملكزاده كه همه كاره دانشگاه آزاد و يكي از عناصر معاملهگر در ساختار دانشگاه آزاد است امروز تيتر زده است كه ملكزاده چه گناهي دارد. ملكزاده متخصص در معاملهگري است.
سليمينمين ادامه داد: نميتوان گفت كه نقد آقاي احمدينژاد به آقاي هاشمي نقد روشي است چرا كه در حال حاضر دارد به روش آقاي هاشمي عمل ميكند. ايشان ميخواهد به نماد آقاي هاشمي حمله كند و اين حمله اصولي و اسلامي نيست. روش هاشمي اين بود كه از افراد همچون ملكزاده و جاسبي كه به صورت غير قانوني عمل ميكردند حمايت ميكرد. بعضاً ميبينيم احمدينژاد نيز روش هاشمي را در حال ادامه دادن است ضمن اينكه احمدينژاد از آدمهاي هاشمي نيز استفاده ميكند بنابراين منتقد روش آقاي هاشمي نيست.
وي ادامه داد: گفتمان در قدرت ماندن احمدينژاد با كساني پيوند ميخورد كه دولت آنها نيز حرفشان در قدرت ماندن بود.
وي خطاب به دانشجويان گفت: جنبش دانشجويي نبايد بازي جريان سياسي را بخورد. جريان سياسي نمادگرايي ميكند تا دست خودش را نبندد مثلاً در كتاب عاليجناب سرخپوش هيچ اطلاعاتي نميدهد. نشان نميدهد چه كارهاي خلافي به چه روشي و چگونه در دولت آقاي هاشمي صورت پذيرفته است. نميگويند چون دست خودشان بسته نشود چون اگر بخواهند از يك روش غير منطقي استفاده كنند كه قبلاً لو دادهاند دست خودشان نيز رو ميشود.
سليمينمين افزود: جنبش دانشجويي در نمادها و مطالبات سياسي حزبي نبايد خودش را محدود كند بايد دنبال شناسايي ساختارهاي انحرافي باشد اگر اين كار را بكند در آينده امكان لغزش دولتها كمتر ميشود.
وي به تأثير سرمايه در انتخابات اشاره كرد و گفت: اگر كسي به طور مستقل بخواهد به انتخابات در تهران ورود پيدا كند حداقل نيازمند چند ميليارد تومان هزينه است. شوراي نگهبان و جنبش دانشجويي در اين زمينه مقصر هستند و اين روندي است كه روز به روز دارد شكل ميگيرد. شوراي نگهبان بايد پشت صحنه سرمايهگذاريها در انتخابات را نظارت كند. پشت صحنه بسياري از سرمايهگذاريها در انتخابات ناسالماند.
سليمينمين در پاسخ به سؤالي درباره مجلس هفتم و مجلس هشتم مجلس هفتم را اصولگراتر خواند و گفت: در اين مجلس تحقيق و تفحص در دانشگاه آزاد صورت گرفت.
وي در بخش ديگري از سخنان خود تأكيد كرد كه يكي از آفات آقاي احمدينژاد اين است كه بدنه كارشناسي را تضعيف كرده است.
سليمينمين در ادامه گفت: جاسبي رئيس دانشگاه آزاد به هيچ وجه تعلق به انقلاب نداشت ما در خارج از كشور هم دوره بوديم او طرفدار حزب زحمتكشان بود كه يكي از حزبهاي پرمسئله در انگليس است. ضربه زدن به بدنه كارشناسي به صورت هدفمند از سوي آقاي جاسبي صورت پذيرفته است و فقط براي ضربه زدن به كشور است. وجود كارشناسان سدي براي حفظ سلامت كشور است. اگر كساني اين سد را ميشكنند و آدمهايي را به عنوان مدير تحويل ميدهند كه رشد آنها بادكنكي است فاجعههايي را به وجود ميآورند كه امثال آن را مرتضوي در قوه قضاييه به وجود آورد.
وي افزود: زاكاني اعلام كرد كه آقاي مرتضوي پرونده فروش سؤالات را گم كرده است سؤالات علوم پزشكي چند سال فروخته ميشد و عدهاي با پول پشت صندليهاي پزشكي دانشگاه آزاد قرار ميگرفتند و با پول نيز از اين دانشگاه فارغالتحصيل ميشدند. لطمه زدن به كشور است كه آقاي مرتضوي اين پروندهها را ميبندد اين مشكل در دولت احمدينژاد نيز رخ داد اما خانم دستجردي وزير بهداشت جلوي آن را گرفت و اجازه نداد كه مشكل دانشگاه آزاد در وزارت بهداشت شكل بگيرد.
با رفتن جاسبي مكانيزم "فساد پشت صحنه دانشگاه آزاد" نيز بايد برود
سليمينمين با تأكيد بر اينكه جاسبي بايد محاكمه شود، گفت: گام اول درباره پرونده دانشگاه آزاد برداشتن جاسبي و گام دوم حذف كردن مكانيزم فساد پشت صحنه دانشگاه آزاد است.
خبرگزاري فارس: با رفتن جاسبي مكانيزم "فساد پشت صحنه دانشگاه آزاد" نيز بايد برود
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، عباس سليمينمين در حاشيه نشست "چگونگي ورود جريان دانشجويي به انتخابات نهم" كه در دفتر تحكيم وحدت برگزار شد با اشاره به مشكلات دانشگاه آزاد گفت: تحول ظاهري در دانشگاه آزاد صورت گرفته و اين دستاورد بزرگي است.
وي با بيان اينكه رهبري با تركيب هيئت امناي احمدينژاد مخالفت كرد، خاطرنشان كرد: قوت و اقتدار جاسبي شكسته است اما اين شكست به معناي تمام شدن مكانيزمهاي فساد نيست و بايد در اين زمينه هزينه داد. هزينههايي كه براي سالمسازي كشور صرف شود هزينه نيست گامي در مسير الگوهاي اسلامي است.
به گفته سليمينمين جاسبي قطعاً ميرود اما دغدغهاي كه وجود دارد اين است كه مكانيزم فساد پشت صحنه دانشگاه آزاد به همراه رفتن جاسبي تمام شود.
وي ادامه داد: تمام كساني كه آقاي جاسبي با پارتيبازي و رشوه به آنها مدرك داده است بايد مشخص شوند و بايد اين مكانيزم فساد آشكار شود.
سليمينمين افزود: گام اول برداشتن جاسبي است و گام دوم حذف كردن مكانيزم فساد پشت صحنه دانشگاه آزاد است.
وي در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس درباره بازگشت سرمايههايي كه به نام جاسبي است، گفت: تمام سرمايههايي كه از قِبَل دانشگاه به جاسبي رسيده است برميگردد. جاسبي در اين كشور محاكمه ميشود براي محاكمه وي اول بايد پرونده فساد پشت صحنه دانشگاه آزاد مشخص شود. شبكه فساد جاسبي بايد منهدم شود.
به گفته سليمينمين محاكمه جاسبي در اين كشور صورت ميپذيرد و مجازات وي بسيار سنگين است.
جمعه|ا|16|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]