تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):اگر به تعداد اهل بدر [مؤمن كامل] در ميان شما بود، قائم ما قيام می ‏كرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821111368




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون پژوهشي جامعةالمصطفي خبر داد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون پژوهشي جامعةالمصطفي خبر داد
خبرگزاري فارس: معاون پژوهشي جامعة‌المصطفي گفت: در همايش «نكوداشت همايش چهره‌هاي ماندگار حوزوي در عرصه بين‌المللي» از دو محقق و مولف بزرگ اسلامي تقدير به عمل خواهد آمد.


به گزارش خبرگزاري فارس از قم، حجت‌الاسلام محمدجعفر علمي در نشست خبري همايش بين‌المللي «نكوداشت چهره‌هاي ماندگار حوزوي در عرصه بين‌المللي» كه پيش از ظهر امروز در سالن جلسات جامعةالمصطفي برگزار شد، اظهار كرد: مديريت جامعةالمصطفي همايشي با عنوان چهره‌هاي ماندگار حوزوي در عرصه بين‌الملل را تدارك ديده و در طي آن به نفرات برگزيده جايزه جهاني المصطفي اعطا مي‌شود.
وي افزود: اين جايزه و گستره آن مربوط به افرادي است كه در حوزه نشر معارف اسلامي و اهل‌بيت(ع) در عرصه بين‌المللي به شكل‌هاي گوناگون داراي سابقه درخشان و برجسته هستند.
معاون پژوهشي جامعةالمصطفي با اشاره به شيوه انتخاب برگزيدگان اين همايش گفت: برخي در زمينه تبليغ و تاليف و گروهي نيز از علما و مدرساني هستند كه در عرصه تعليم و تربيت فعال هستند.
وي هدف جامعةالمصطفي از برگزاري اين همايش را نياز جامعه به توليد محتواي مناسب همراه با منطق جهاني براي همه افراد بشر دانست و افزود: رسالت انبياي الهي و اهل‌بيت(ع) جهاني است و همه مخاطبان را با همه سلايق دربر مي‌گيرد به همين دليل بايد با بهره‌گيري از منطق جهاني، محتواي مناسب به زبان‌هاي گوناگون و همراه با تنوع شيوه‌هاي مختلف توزيع توليد شود.
علمي اظهار كرد: در طول قرن‌هاي گذشته علما و روحانيون نسبت به اين امر اقدامات فراواني انجام داده‌اند و اكنون نيز حوزه‌ علميه قم به عنوان بزرگ‌ترين حوزه‌ علميه جهان تشيع، به منظور تشويق و ترغيب محققين براي فعاليت در عرصه‌هاي جهاني اقدام به برگزاري همايش نكوداشت چهره‌هاي ماندگار حوزوي در عرصه بين‌الملل كرده است.
معاون پژوهشي جامعةالمصطفي با بيان اينكه جامعةالمصطفي به عنوان بخش بين‌الملل حوزه علميه قم براي دعوت جهاني اسلام در حال سرمايه‌گذاري است، گفت: بخش‌هاي مختلفي در اين همايش فعال هستند و نسبت به توليد آثار گوناگون اقدام خواهند كرد ضمن اينكه مي‌توان برگزاري اين همايش را نماد فعاليت‌هاي جهاني حوزه علميه دانست.
وي افزود: در وهله نخست از دانش‌آموختگان حوزه‌ علميه كه در كشورهاي مختلف نسبت به تبليغ اسلام اقدام مي‌كنند قدرداني خواهد شد و هرچند اينگونه افراد نيازي به تشكر ندارند اما حوزه علميه، قدرداني از آنها را وظيفه خود مي‌داند و علاوه بر اين الگويي نيز به نسل جوان طلاب ارائه خواهد شد كه يكي از محورهاي مهم اين همايش خواهد بود.
علمي با اشاره به تاكيد قرآن مجيد بر الگوبرداري مسلمانان از پيامبر اسلام(ص) عنوان كرد: معرفي چهره‌هاي ماندگار حوزوي در عرصه بين‌المللي علاوه بر ارائه الگوهاي مناسب به طلاب علوم ديني، براي دانش‌پژوهان رشته‌هاي ديگر نيز مفيد خواهد بود زيرا مشاهده دستاوردهاي علمي و فرهنگي چنين محققاني، تاثير بسزايي بر عموم مردم دارد.
معاون پژوهشي جامعةالمصطفي آشنايي با خدمات و وظايف حوزه‌هاي علميه را يكي ديگر از اهداف برگزاري اين همايش دانست و گفت: به نظر ما قدرداني از چهره‌هاي ماندگار حوزوي موجب جلب نظر سياست‌گذاران حوزوي كشور خواهد شد زيرا بايد به اين مسئله توجه كرد كه بخش فرهنگ نيازمند سرمايه‌گذاري ريشه‌اي بوده و زمان بيشتري نيز براي ارائه محصولات آن لازم است.
وي ادامه داد: اهداف زيادي مدنظر برگزاركنندگان اين همايش وجود دارد كه يكي ديگر از آنها نشان‌ دادن نمادي از محققاني است كه از جامعةالمصطفي فارغ‌التحصيل مي‌شوند و به ديگر بيان خواستار ارائه نگاه تقريبي و جهاني خود به همه دنيا هستيم.
علمي با بيان اينكه افراد تربيت يافته در اين مركز منشاء خدمات زيادي به مردم كشورهاي مختلف هستند ابراز كرد: معرفي چهره‌هاي ماندگار حوزوي در شرايط كنوني ضروري است و اين امر زماني اهميت دارد كه اين افراد در ميان ما زندگي مي‌كنند و شناساندن آنها به جامعه داراي اثرات فرهنگي زيادي خواهد بود.
معاون پژوهشي جامعةالمصطفي با اشاره به برگزاري نخستين دوره اين همايش در سال گذشته و معرفي يك چهره ماندگار گفت: در همايش امسال از دو چهره حوزوي فعال در عرصه بين‌الملل به نام‌هاي آيت‌الله عبدالهادي فضلي و مرحوم حجت‌الاسلام سيد‌اختر رضوي تقدير به عمل خواهد آمد و اميدواريم تجليل از اين محققان به عنوان يك شخصيت اسلامي و فارغ از مليت، موجب تاثيرگذاري بر تمام جوامع اسلامي شود زيرا نگاه جامعةالمصطفي فراملي بوده و ناظر به تمام جهان اسلام است.
وي با اشاره به ظرفيت بالاي برخي چهره‌هاي بين‌المللي اسلامي افزود: برخي از محققين طي ساليان دراز در مناطق دورافتاده مشغول فعاليت بوده و ضمن ترجمه كتاب‌هاي مهم شيعي و معرفي آنها به جهانيان، زحمات فراواني در راه تبليغ اسلام متحمل شدند بنابراين ارائه الگوهاي مناسب در همايش نكوداشت چهره‌هاي ماندگار حوزوي موجب به ثمر رسيدن فعاليت‌هايي خواهد شد كه در اين راستا انجام مي‌شوند.
علمي زمان و مكان اين همايش را 18 اسفند ماه سال جاري و در مجتمع آموزش عالي امام خميني(ره) دانست و اظهار كرد: مهماناني از ساير كشورها نيز در همايش نكوداشت چهره‌هاي ماندگار حوزوي در عرصه بين‌الملل شركت خواهند كرد ضمن اينكه در كشور تانزانيا نيز برنامه‌اي با همين موضوع برگزار مي‌شود.
انتهاي پيام/ج10

چهارشنبه|ا|14|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 194]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن