تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):دوست ندارم جوانى از شما [شيعيان] را جز بر دو گونه ببينم: دانشمند يا دانشجو.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820885786




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پيام جاودانه عاشورا مرگ در راه خدا درس بزرگ حضرت اباعبدالله(ع)


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: پيام جاودانه عاشورا مرگ در راه خدا درس بزرگ حضرت اباعبدالله(ع)
آيت الله محمدتقى مصباح يزدى
حادثه عاشورا، حادثه عظيمى در تاريخ اسلام بوده و نقش تعيين كنندهاى در سعادت مسلمانان و روشن شدن راه هدايت مردم داشته است. اين حادثه در نظر ما بسيار ارزشمند است. لذا بزرگداشت و بازسازى اين حادثه و به خاطر آوردن آن موجب ميگردد تا بتوانيم از بركات آن در جامعه امروز نيز استفاده كنيم.‎/‎/ اگر بخواهيم راه حسين عليهالسلام را ادامه دهيم، بايد عملاً در همين مسير حركت كنيم، به آرزوهاى دنيا دل نبنديم، فريب اين زرد و سرخها (طلا و نقره) را نخوريم و مرگ در راه خدا را حفظ كنيم. اين درسى بود كه ابيعبداللّه عليهالسلام به ما داد. آنچه دوست و دشمن بر آن اتفاق دارند اين است كه داستان كربلا اگر در عالم انسانيت داستان منحصر به فردى نباشد، از وقايع بسيار كمنظير است. البته ما بر اساس آنچه از ائمه اطهار دريافت داشتهايم اين را داستان منحصر به فردى ميدانيم و معتقديم كه نظير آن در گذشته نبوده و در آينده هم نخواهد بود.
راه دوستى بر دشمنان دين بسته است
دين به ما آموخته است تا جايى كه مى توانيم در برابر خصومت و دشمنى شخصى از در صلح و دوستى وارد شويم و عفو و گذشت را بر انتقام ترجيح دهيم. ولى اگر دشمنى بر سر دين باشد و دشمن بخواهد به دين لطمه بزند، هيچ كس حق ندارد از در صلح و دوستى به دشمنان نرمش نشان دهد. دين مبين اسلام با اين كه حق انتقام و رفع ظلم را براى شخص ستمديده روا دانسته؛ ولى عفو و رحمت و عطوفت را به آن ترجيح داده است. عفو و رحمت مانع فتنه مى شود و سبب پشيمانى و شرمندگى ظالم خواهد شد؛ ولى نرمش و عطوفت سبب گستاخى ظالم مى شود.
اسلام سفارش كرده است در مقابل افرادى كه با ما ستيز مى كنند با نرمش و عطوفت برخورد كنيم و به دنبال آشتى باشيم، در برابر بدگويى و بى احترامى بدگويان، خوشرو و خوش اخلاق باشيم و نيكى كنيم؛ اما اين اعمال در صورتى است كه مسئله شخصى در ميان باشد. اگر دشمنى براى خدا و دين باشد، بايد در برابر چنين دشمنى ايستاد و به هيچ وجه صلح و آشتى در اين موارد جايز نيست؛ اگر چه دشمنى از روى غفلت باشد و كسى از روى غفلت به دين لطمه بزند. در دشمنى بر سر دين بايد به فكر حفظ دين بود؛ حتى اگر مجبور شويم جان خود را از دست دهيم.
 شنبه 14 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 164]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن